sziasztok az angelika forrásnál 90%ba kitakarítottam úgy hogy már mehetek arra
Wow, köszi!
7végén megnézem
sziasztok az angelika forrásnál 90%ba kitakarítottam úgy hogy már mehetek arra
Ma és az elkövetkezõ napokban minden délután Bagjashegyezek! Szokni kellene a mászást... 18-19óra körül indulok Inotáról. Valaki akar csatlakozni? Persze idõjárás függõ a dolog!
Bagjasról ismerek egy-két járható utat lefelé. Ha gondoljátok egyeztethetünk és hajráááá!
Tegnap aszfalton kitekertünk Iszkáig, onnan pedig végig a bagjas "hátán" Palota felöli végéig.
Csak a köves részeket látogattuk, így sárral nem volt gond.
Számomra a terep totál ismeretlen volt, így a bagjas végén az ereszkedést inkább nevezném sziklafalon lemászásnak, mint bringázásnak. (Láttam az iwiw-es hozzászólást Jani. Valóban jó lenne egyszer egy "vezetõvel" is elmenni arra.)
Akkor a holnapi Meleg hegy karikát ki is húzhatom, ha ennyire járhatatlanok az utak. (Az infókat köszi Balu!)
Üdv,Bé
csak úgy székelyesen. kb 20 percenként váltottunk pár szót, mert akkora szél (és tempó ) volt, hogy közben nem volt lehetõségAha ... akkor folyamatosan versenyeztetek ... azért beszélgettetek is a 200km alatt
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
szia balu mennyire járhatatlan az angelika forrásnál a terep
én folyamatosan úgy éreztem, hogy Õ az erõsebb, Õ pedig azt, hogy én...
én folyamatosan úgy éreztem, hogy Õ az erõsebb, Õ pedig azt, hogy én...De lenyomtad, vagy így is várni kellet rá sokat?
Pogi nem jött, mert beteg, Brassai Réka szerzett egy triatlonista srácot. persze országútival volt, én meg vastaggumival
gondolhatod...
Pogi nem jött, mert beteg, Brassai Réka szerzett egy triatlonista srácot. persze országútival volt, én meg vastaggumival
gondolhatod...
A sebesség mindent megold.
Pogi nem jött, mert beteg, Brassai Réka szerzett egy triatlonista srácot. persze országútival volt, én meg vastaggumivalAkkor jó hogy nem mentem.
Nálad azért sokkal lassabbak ne jöjjenek, mert nem fognak tudni feltekerni a hegyre. Lefelé meg vagy tolják vagy összetörik magukat.
Akkor jó hogy nem mentem.
Mégsem kell a trikó masterben?
Asszem a Vhg jelenlegi állapotát most finoman fogalmaztad meg.
A kérdésedre a válasz, igen.
Személy szerint én nagyon örülök, ha világklasszis versenyzõk közt/után tekerhetek. (Majd ne túl sziklás helyeken menjünk, mert ha végkimerülésben meghalok, akkor könnyebb legyen elásni. )
Mivel a tempótokat egészen biztos, hogy képtelenek lennénk tartani, ezért csak úgy vágjunk neki, ha olyan az edzésbeosztásotok. Mert hát rajtam kívül biztos jönne más amatõr úriember is.
Jani
ha eljöttél volna velünk ma a bakony 200-ra, meg lett bõven egy maraton terhelés
Köszi a dicsérõ szavakat, de én csak egy sokat tekerõ hobbi bringás vagyok. Idén a Jani lehet világsztár ... olyan a kategóriája
Mjani:
Komolyan fontolgatom az átnevezést XCM-be Elit FF-be ...
A Baglyas végig köves ha körbemész Palota felõl és az erdõs rész is elviselhetõ sárosan (tavaly a Palota maratonon én bringáztam ott).
Megláttam a képet iwiwen és máris láttam, hogy rossz helyen vagytok , arrafelé csak motornyomok vannak.
Valamikor június második felében elmehetünk arra hétvégén vagy ha neked jó valamelyik hétköznap is akkor akkor.
Kimehetsz holnap a Velencei-hegységbe nyugodtan. Felmész ahol velem jöttél fel, aztán a Bella-tónál lejössz, Sukorónál felmész a vízmû (azt hiszem az az) felé és máris a kerítéses emelkedõn vagy, ami a vízmûtõl a csúcsig jó.
Persze, hogy kijöhetsz. (de csak a slick gumis montiddal )
Asszem a Vhg jelenlegi állapotát most finoman fogalmaztad meg.
A kérdésedre a válasz, igen.
Személy szerint én nagyon örülök, ha világklasszis versenyzõk közt/után tekerhetek. (Majd ne túl sziklás helyeken menjünk, mert ha végkimerülésben meghalok, akkor könnyebb legyen elásni. )
Mivel a tempótokat egészen biztos, hogy képtelenek lennénk tartani, ezért csak úgy vágjunk neki, ha olyan az edzésbeosztásotok. Mert hát rajtam kívül biztos jönne más amatõr úriember is.
A Baglyas végig köves ha körbemész Palota felõl és az erdõs rész is elviselhetõ sárosan (tavaly a Palota maratonon én bringáztam ott).Tegnap aszfalton kitekertünk Iszkáig, onnan pedig végig a bagjas "hátán" Palota felöli végéig.
Csak a köves részeket látogattuk, így sárral nem volt gond.
Számomra a terep totál ismeretlen volt, így a bagjas végén az ereszkedést inkább nevezném sziklafalon lemászásnak, mint bringázásnak. (Láttam az iwiw-es hozzászólást Jani. Valóban jó lenne egyszer egy "vezetõvel" is elmenni arra.)
Akkor a holnapi Meleg hegy karikát ki is húzhatom, ha ennyire járhatatlanok az utak. (Az infókat köszi Balu!)
Üdv,Bé
Nem járhatatlan, csak van pár berölt ág, aminek olyan 1,5m vastag a törzse, egy picit nedves a talaj és néhány helyen van pár tócsa
Én is kimehetek majd veletek, ha mentek Baglyas utakat nézegetni?
Nem járhatatlan, csak van pár berölt ág, aminek olyan 1,5m vastag a törzse, egy picit nedves a talaj és néhány helyen van pár tócsa
Én is kimehetek majd veletek, ha mentek Baglyas utakat nézegetni?