Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Persze addig kéne szereznem két külsõt, mert a Nobby -ról elöl/hátul szakadnak le a maradék bütykök, az elsõn meg már akkora a csöcs az oldalfalon, hogy üt a gumi. :D

Az igen. Mondjuk Veled már beszéltük is, szal Rád feltétlen számítok!!! :)
Persze akkor lenne egy igazán jó esemény, ha a többiek is eljönnének. Itt had ne soroljam fel a neveket, még valakit véletlen kifelejtenék.
Esetleg a versenyzõ urak is tiszteletüket tehetnék, és megtisztelhetnék az eseményeket, persze csak akkor, ha nem ütközik a versenynaptárral illetve a felkészüléssel. :)
Röviden jöjjetek minnél többen!! Remélhetõleg az én bringám is idõben elkészül és a lábam is helyre jön !! :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Én. :D

Persze addig kéne szereznem két külsõt, mert a Nobby -ról elöl/hátul szakadnak le a maradék bütykök, az elsõn meg már akkora a csöcs az oldalfalon, hogy üt a gumi. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

...
Majdnem elfelejtettem, már akartam kérdezni, hogy a gázlóra és a retro gázlóra ki jönne innen ?
Fórumtársak riadó !!! :)

Én. :D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Nem értem félre nyugi, csak felháborító!

Viszont a színeidre van pár javaslatom ami rövidítheti a regenrálódást. Nem vagyok kuruzsló és orvos sem, de van némi tapasztalatom zúzódás és véraláfutás kezelésében.

Egyébként milyen stádiumban van melyik fertájon? (szín-méret-vastagság)

Akkor a javallat: Jegelés, esetleg heti 1x meleg vagy termál fürdõ max. 2x 20p + az alábbi krémek valamelyike: SP54 gél, Lioton gél, Fekete nadálytõ (Dr. Milesz), Árnika krém (Biomed vagy Naturland) finoman belemasszírozva.
Napi: 1x1 óra laza görgõ 130-s pulzus alatt normál lábfordulattal, hogy ne rázkódjon a vérömleny
Szauna TILOS!

Köszi Balu!

A leg dúrvább a jobb vádlim. A térdhajlattól a teljes hátsó felén végig kék-zöld. Lefényképezhetném, de hát ugye nem vagyok csaj, szal inkább mégsem. :) Holnap megmutatom , ha érdekel. De tényleg gáz... Ma a családi névnapon is én voltam a téma, hamar kiszúrták. Mondjuk jobb lett volna egy hosszú gatya, nem rövid.

Phenylbutazonnal próbálkozom, elvileg ennek is van vérrögoszlató hatása. Reményledjünk a legjobbakban. Szerinted akkor hanyagolnom kéne a bringázást ? Egy orvos ismerõsünk szerint lehetséges egy esetleges trombózis is. Szted ?

Majdnem elfelejtettem, már akartam kérdezni, hogy a gázlóra és a retro gázlóra ki jönne innen ?
Fórumtársak riadó !!! :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Jó duma, legközelebb elsütöm neki. Ahogy kinéz a lábam, még egy darabig "színes egyéniség" leszek. ;)
A kompozással kapcsolatban pedig nehogy félre érts, teljesen igazad van. A csalást, trükközést én is maximálisan elítélem. A sportember nem ettõl sportember. Nagyon nem...

Nem értem félre nyugi, csak felháborító!

Viszont a színeidre van pár javaslatom ami rövidítheti a regenrálódást. Nem vagyok kuruzsló és orvos sem, de van némi tapasztalatom zúzódás és véraláfutás kezelésében.

Egyébként milyen stádiumban van melyik fertájon? (szín-méret-vastagság)

Akkor a javallat: Jegelés, esetleg heti 1x meleg vagy termál fürdõ max. 2x 20p + az alábbi krémek valamelyike: SP54 gél, Lioton gél, Fekete nadálytõ (Dr. Milesz), Árnika krém (Biomed vagy Naturland) finoman belemasszírozva.
Napi: 1x1 óra laza görgõ 130-s pulzus alatt normál lábfordulattal, hogy ne rázkódjon a vérömleny
Szauna TILOS!

Bálint, a bringázás jobban megy neked mint az idõjárás elõrejelzés :)
Gyakorlatilag szarrá áztunk, elmentünk a szokásos útvonalon .....

Bocsi, tévedtem ... de legalább van még egy szakmám, mert a TV-ban sem csinálják jobban :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Ilyenkor azt kell mondani, hogy upsz már megint nem sminkeltem .... sebaj legalább látszik, hogy színes egyéniség vagyok :)

Azért Szápártól-Zircig annyira nem esett jól (vagy a tempóval volt gond vagy gyenge vagyok ...), de tényleg jó kis környék, csapatban ott meg lehet lógni annak aki erõs :)

Kompozás? Utálom azt aki csalással akar nyerni! Másnak a bele is lóg, õ meg még sörözik is, aztán be is vallja, és még fel is háborodik! Ha jól számolom a Baltavári 4x szegte meg a versenyszabályt.
1. Levágta a távot!
2. Alkoholt fogyasztott a versenyen közben (ez még a kresz szerint is tilos)
3. Szembe ment a mezõnnyel (a verseny egy irányban halad)
4. Átvette a díjat

Jó duma, legközelebb elsütöm neki. Ahogy kinéz a lábam, még egy darabig "színes egyéniség" leszek. ;)
A kompozással kapcsolatban pedig nehogy félre érts, teljesen igazad van. A csalást, trükközést én is maximálisan elítélem. A sportember nem ettõl sportember. Nagyon nem...

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

...és nem akart ápolni? :D

Sajna nem, épp a barátnõjét várta, mentek vhova kocsival. Esetleg egy hármas... :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Elmegyek referenciának :)

Bálint, a bringázás jobban megy neked mint az idõjárás elõrejelzés :)
Gyakorlatilag szarrá áztunk, elmentünk a szokásos útvonalon (lovardánál be, meredeken föl), az ingókövekig, mire odaértünk már szakadt, ott kicsit vártunk de reménytelen volt hogy eláll, ezért lementünk Pákozdra onnan aszfalton vissza. Az Ingókõ-Pákozd szakasz olyan volt mintha egy patakmederben tekertünk volna, ömlött a víz alattunk, nagyon tetszett :) Az aszfaltos úton meg akkora vítátfolyások voltak hogy az autók kb.20-al mentek (mi meg 30-al :)), ez is tetszett.
Failure is always an option.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Én meg gyógyulgatok, pont ma kérdezte meg a szomszéd kiscsaj, hogy miért vagyok ilyen kék-zöld. :D

...és nem akart ápolni? :D
"too proud to beg, too dumb to steel"

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Nekem ma egy 111 km-es kör lett 5ó 4 perc alatt! Csákvárnál kis terepezés az köbö 30 km volt

Én egy kicsit többet fogyasztok 100on:D

3 kulacs izó+ 1db 0,5 literes kóla
5 mûzliszelet
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Gratula! A Tés-Zirc-CSesznek környék nekem is nagy kedvenc.
Látom ez a kompozás dolog nagyon benned maradt... :)
Én meg gyógyulgatok, pont ma kérdezte meg a szomszéd kiscsaj, hogy miért vagyok ilyen kék-zöld. :D

Ilyenkor azt kell mondani, hogy upsz már megint nem sminkeltem .... sebaj legalább látszik, hogy színes egyéniség vagyok :)

Azért Szápártól-Zircig annyira nem esett jól (vagy a tempóval volt gond vagy gyenge vagyok ...), de tényleg jó kis környék, csapatban ott meg lehet lógni annak aki erõs :)

Kompozás? Utálom azt aki csalással akar nyerni! Másnak a bele is lóg, õ meg még sörözik is, aztán be is vallja, és még fel is háborodik! Ha jól számolom a Baltavári 4x szegte meg a versenyszabályt.
1. Levágta a távot!
2. Alkoholt fogyasztott a versenyen közben (ez még a kresz szerint is tilos)
3. Szembe ment a mezõnnyel (a verseny egy irányban halad)
4. Átvette a díjat
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

:)
Aztán lett belõle egy Zirci kanyar+2x a Tési emelkedõ hátulról Jásd felõl (1x odafelé és 1x visszafelé) ... 150kili kompozás nélkül :D; 4:56:00 idõvel a nyeregben.
Kalóriapótlás: 1 banán, 2db müzliszelet és 4 szem aszalt sárgabarack 3 kulacs víz :)

Gratula! A Tés-Zirc-CSesznek környék nekem is nagy kedvenc.
Látom ez a kompozás dolog nagyon benned maradt... :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

És slick gumival, sárvédõvel. :)

:)
Aztán lett belõle egy Zirci kanyar+2x a Tési emelkedõ hátulról Jásd felõl (1x odafelé és 1x visszafelé) ... 150kili kompozás nélkül :D; 4:56:00 idõvel a nyeregben.
Kalóriapótlás: 1 banán, 2db müzliszelet és 4 szem aszalt sárgabarack 3 kulacs víz :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Full merev géppel!

És slick gumival, sárvédõvel. :)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Kíváncsi lennék az arcokra... :D

Full merev géppel!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

elmegyek referenciának :)

Kíváncsi lennék az arcokra... :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Én meg elhívtam egy (vagy több?) volt kollégámat holnap délután 4-re. Megmutatom nekik a Velencei-hegységet, egy szokásos Meleg-hegy oda-visszát terveztem lightosan. Persze ha nem esik...
Ha valakinak van kedve csatlakozzon.

Elmegyek referenciának :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Holnap 09.00-kor Baglyas-hegy karika, ha az égiek is engedik. Találka a Budai-Lövölde keresztezõdésnél levõ buszmegnél, aki tud jöjjön.

A "szomszédoktól" kölcsönözve:
Az igazi mtb:
youtube

Én meg elhívtam egy (vagy több?) volt kollégámat holnap délután 4-re. Megmutatom nekik a Velencei-hegységet, egy szokásos Meleg-hegy oda-visszát terveztem lightosan. Persze ha nem esik...
Ha valakinak van kedve csatlakozzon.
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Az igazi mtb:
youtube

Komoly videó! Nekem tetszik!
Ha egyenes kormánya lenne, akkor számomra ezek a trükkök 1 hét alatt elsajátíthatók. :P
Montival megy is, majd ha leveszem az spd pedált, mutatok pár trükköt. :D
(A beton lejtõn mondjuk nem mennék le. Volt már hasonló életveszélyes kalandom.)

Holnapi tekerés sajnos részemrõl kilõve.
Kertet fogok rendezgetni. :(

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Holnap 09.00-kor Baglyas-hegy karika, ha az égiek is engedik. Találka a Budai-Lövölde keresztezõdésnél levõ buszmegnél, aki tud jöjjön.

Az igazi mtb:
youtube

Lehet én is becsatlakozok, de csak egy darabig megyek veletek. Üdv Bálint