Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2010. július 04. - 12:51
15:15-kor indulunk a kisfaludi kocsma elõl a Vhg-be egy 50-60km -es karikára.
Akinek kedve van, csatlakozzon.
Üdv,
Bé
Írta 2010. július 02. - 22:27
Bringa, ez a lefty miatt nem érdekel? Jó vételnek tûnik.
Megtaláltam itt is.
Én az LX középsõ váltót venném meg .... ez valami ûber új lehet ....
"Na ez már kerékpár !!! Canondale Össztelos kerékpár.XTR Hátso válto-LX elsö és középsö válto-Lefty Titanium LockOut elsö teleszkop-FOX Zárhato rugosstag-Hayes Hidraulikus tárcsa fékek-46 vázméret-Szép állapotban alkalmi áron 0630-4787000"
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. július 02. - 10:37
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. július 02. - 09:32
Írta 2010. július 01. - 20:32
Sziaasztok!
aki esetleg találna egy Spyral márkájú kis kézi pumpát a Velencei hegységben, az legyen szíves szóljon!! Köszi
Patrik
Kéne a pumpád mi ... .... Ha megmondod hol hagytad el visszakapod vagy esetleg egy sör?
Írta 2010. július 01. - 16:34
aki esetleg találna egy Spyral márkájú kis kézi pumpát a Velencei hegységben, az legyen szíves szóljon!! Köszi
Patrik
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. június 30. - 22:51
Nem akartam leszólni, biztos jó.
Nem a Kisgyóni rész az, ez a lõtér 2. legmagasabb hegyére visz fel.
Kellene egy egész nap, amikor be tudjuk járni az egész környéket, Kisgyóntól Iszkáig. Biztos lenne egy 8-10órás móka.
Az nem is sok, felõlem mehet
Írta 2010. június 30. - 22:43
Azért nem kell ám leszólni a dolgokat ... gyanítom nem is jártál még arra ....
Bakonykúti Felsõkincses közötti szakasz: Miért az jobb terepen? Ott még nem jártam? Ott van Kisgyón is? Majd egyszer eszmét, vagyis mentális térképet cserélünk
Én is vissza
Nem akartam leszólni, biztos jó.
Nem a Kisgyóni rész az, ez a lõtér 2. legmagasabb hegyére visz fel.
Kellene egy egész nap, amikor be tudjuk járni az egész környéket, Kisgyóntól Iszkáig. Biztos lenne egy 8-10órás móka.
Írta 2010. június 30. - 22:36
Láttam már a videót.
Ott voltam a 2007es OX magyar bajnoki címénél és te is ott voltál. Õ volt az aki állandóan leszállt az egyik technikásabb emelkedõnél és a letörésnél. Az nem kérdés hogy erõs és minden tiszteletem azért, hogy magyar bajnok, de akkor sem a lejtõk királya.
Legyen az a rész a tiéd, az enyém a Bakonykúti Felsõkincses közötti szakasz.
Küldtem emailt.
Azért nem kell ám leszólni a dolgokat ... gyanítom nem is jártál még arra ....
Bakonykúti Felsõkincses közötti szakasz: Miért az jobb terepen? Ott még nem jártam? Ott van Kisgyón is? Majd egyszer eszmét, vagyis mentális térképet cserélünk
Én is vissza
Írta 2010. június 30. - 22:09
Láttam már a videót.Csak halkan jegyzem meg, 2x-s Magyar Bajnok ...
Andris, Jani íme nektek: a vége a lényeg
Meg kell tanulni bring
Az nem esett le, hogy azért csábítottalak, hogy esetleg megmutatom? Szerinted miért mentem ki montival a Senior OB-ra is ...
Nyugi, van ott emelkedõ rögtön Iszkánál is ... tömör velõs és meredek, de beljebb még jobb a pálya!
De nem baj legalább megmarad nekem
Ott voltam a 2007es OX magyar bajnoki címénél és te is ott voltál. Õ volt az aki állandóan leszállt az egyik technikásabb emelkedõnél és a letörésnél. Az nem kérdés hogy erõs és minden tiszteletem azért, hogy magyar bajnok, de akkor sem a lejtõk királya.
Legyen az a rész a tiéd, az enyém a Bakonykúti Felsõkincses közötti szakasz.
Küldtem emailt.
Írta 2010. június 30. - 22:02
ezt a mondatot írta a blogjába is, amikor BBF-en összetörte magát
Csak halkan jegyzem meg, 2x-s Magyar Bajnok ...De legalább tudja, hogy neki nem megy.
Andris, Jani íme nektek: a vége a lényeg (2:53-3:05-ig)
Meg kell tanulni bring
Az a mostanában nagyon mostanában lehet, mivel vasárnap még azt mondtad, hogy el kéne arra menni.
Egy nagy kõhalom az az egész hegy, csak az erdõben van arra föld.
Az nem esett le, hogy azért csábítottalak, hogy esetleg megmutatom? Szerinted miért mentem ki montival a Senior OB-ra is ...
Nyugi, van ott emelkedõ rögtön Iszkánál is ... tömör velõs és meredek, de beljebb még jobb a pálya!
De nem baj legalább megmarad nekem
Írta 2010. június 30. - 22:02
Írta 2010. június 30. - 22:00
De legalább tudja, hogy neki nem megy.
Hát azért én ezzel vitatkoznék...
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. június 30. - 21:11
De legalább tudja, hogy neki nem megy.ezt a mondatot írta a blogjába is, amikor BBF-en összetörte magát
Írta 2010. június 30. - 21:01
ezt a mondatot írta a blogjába is, amikor BBF-en összetörte magátGyerekek, meg kell tanulni biciglizni! Ezt Dobos Feri is meg mondta .....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. június 30. - 20:41
Gyerekek, meg kell tanulni biciglizni! Ezt Dobos Feri is meg mondta .....
Én mostanában a Iszka felé járok terepre, van minden ami kell, köves, gyökeres csiki-csuki lejtõ, kistányéros technikás egynyomos, lendületes csapatós.
Nem csábítok senkit oda ... de nagyon penge! Ja és a legnagyobb, hogy nincsen sár, de ellenben kõ az doszta!
Engem érdekelne az az iszkai útvonal.
Írta 2010. június 30. - 20:22
Én mostanában a Iszka felé járok terepre, van minden ami kell, köves, gyökeres csiki-csuki lejtõ, kistányéros technikás egynyomos, lendületes csapatós.
Nem csábítok senkit oda ... de nagyon penge! Ja és a legnagyobb, hogy nincsen sár, de ellenben kõ az doszta!
Az a mostanában nagyon mostanában lehet, mivel vasárnap még azt mondtad, hogy el kéne arra menni.
Egy nagy kõhalom az az egész hegy, csak az erdõben van arra föld.
Írta 2010. június 30. - 20:06
Ma voltam kint a Tomposon résztávozni. Hihetetlen a talaj, olyan homok van a lejtõ alján a házaknál, amilyet még nem láttam. Ahol nincs homok ott meg betonkemény a talaj, a gumim bütykei (conti mk) alig tudnak megkapaszkodni lefelé. Nedvesen jobb volt ez a rész, valaki locsolhatná .
Egyet értek Veled.
Jópár szakasz élvezhetõbb és bringázhatóbb volt vizesen.