A Gázló elég jó volt. Fasza volt a társaság, nagyon örülök, hogy ennyi jó fej emberrel mentem végig!
Az idõ tényleg remek volt, a sár és a gázlók pont járhatóak lettek aznapra.
A tempó lehetett volna komolyabb is, de a 10 ember edzettsége elég különbözõ volt és amúgy is túristásra terveztük.
Jövõre majd meglátjuk mennyire leszünk edzettek, lehet jobban odalépünk majd.
Voltak nagy meglepetések...
Popper Zsolti öccse meglepõen jól jött végig, a Kõrisrõl és Hajagról nem is beszélve, aztán még ott volt faterom is, aki már 50 felett jár és slick gumikkal legyûrte le a kilómétereket.
Mindenkinek dícséret és persze köszönet, hogy elviseltetek.
A "pici" Popper tényleg nagyon jól jött, boldogítottuk egymást a Kõrisen. Apud elõtt meg le a kalappal, valahogy én is így képzelem az ötvenes éveimet, nem a tévé elõtt. Ezt neki is mondtam, ott...
A Zsoltinak rendbe jött ugyan a térde, de a mai nap azért megkínáltuk egy 100 km-es távval a római fürdõig és vissza.
Gergõ!
A képeket el tudod küldeni az emilemre, amit elvileg innen elérsz. Elõre is köszi.
A képeket megoldottuk, a túra pedig tényleg nagyon tuti volt. Aki teheti nézze meg a Római fürdõt. Nagyon sok a víz, mondjuk a kidõlt fa is.
Gábor örülök nagyon, hogy neked is bejött a gázló. Akkor tutira jövõre is velünk tartasz. Hogy is beszéltük, bambusz vázas montival ? Így emlékszem. Várom már...
Vértesbe ki jönne jövõ hétvégén ? Lesz valami TT....