Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Örülök, hogy tetszett nektek a Gázló. Nekem az az egyik kedvenc környékem, szinte már hazai pálya. Sajnálom, hogy ütközött idén a bükk maratonnal és így nem mehettem. Pedig olyan jót harcoltam volna az új pályacsúcsért az Atesszal. Mindegy, majd jövõre.

Jövõhéten lehet megnézem a Római-fürdõt. Van sár arrafelé?

A sár nem vészes, inkább a kidõlt fák, na az van rengeteg.
Ha Tés alatt bemész a sorompónál és végig a múrváson le, akkor szinte semmi akadály nem lesz az úton, azt letisztították.
Ha Tés végénél mész be a temetõ elõtt, akkor vigyázz a kidõlt fákra a T elágazóig. Itt van egy kis sár is, de bõven járható.

Posted ImagePosted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Örülök, hogy tetszett nektek a Gázló. Nekem az az egyik kedvenc környékem, szinte már hazai pálya. Sajnálom, hogy ütközött idén a bükk maratonnal és így nem mehettem. Pedig olyan jót harcoltam volna az új pályacsúcsért az Atesszal. Mindegy, majd jövõre.

Jövõhéten lehet megnézem a Római-fürdõt. Van sár arrafelé?

A sebesség mindent megold.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

A Gázló elég jó volt. Fasza volt a társaság, nagyon örülök, hogy ennyi jó fej emberrel mentem végig! :D
Az idõ tényleg remek volt, a sár és a gázlók pont járhatóak lettek aznapra.
A tempó lehetett volna komolyabb is, de a 10 ember edzettsége elég különbözõ volt és amúgy is túristásra terveztük.
Jövõre majd meglátjuk mennyire leszünk edzettek, lehet jobban odalépünk majd. :)
Voltak nagy meglepetések...
Popper Zsolti öccse meglepõen jól jött végig, a Kõrisrõl és Hajagról nem is beszélve, aztán még ott volt faterom is, aki már 50 felett jár és slick gumikkal legyûrte le a kilómétereket. :D

Mindenkinek dícséret és persze köszönet, hogy elviseltetek. :D
A "pici" Popper tényleg nagyon jól jött, boldogítottuk egymást a Kõrisen. Apud elõtt meg le a kalappal, valahogy én is így képzelem az ötvenes éveimet, nem a tévé elõtt. Ezt neki is mondtam, ott...

A Zsoltinak rendbe jött ugyan a térde, de a mai nap azért megkínáltuk egy 100 km-es távval a római fürdõig és vissza.

Gergõ!
A képeket el tudod küldeni az emilemre, amit elvileg innen elérsz. Elõre is köszi.

A képeket megoldottuk, a túra pedig tényleg nagyon tuti volt. Aki teheti nézze meg a Római fürdõt. Nagyon sok a víz, mondjuk a kidõlt fa is. :)
Gábor örülök nagyon, hogy neked is bejött a gázló. Akkor tutira jövõre is velünk tartasz. Hogy is beszéltük, bambusz vázas montival ? Így emlékszem. Várom már... :D

Vértesbe ki jönne jövõ hétvégén ? Lesz valami TT....

Lelenc

Lelenc

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok!

Péter vagyok.
A Gázlón én is voltam a srácokkal és nagyon élveztem, annak ellenére, hogy a végére eléggé elkészültem.
Gratula még egyszer mindenkinek aki végignyomta.
A Zsoltinak rendbe jött ugyan a térde, de a mai nap azért megkínáltuk egy 100 km-es távval a római fürdõig és vissza.

Gergõ!
A képeket el tudod küldeni az emilemre, amit elvileg innen elérsz. Elõre is köszi.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Mi ez a nagy csend? Senki nem bringázik? Milyen volt a Gázló?

A Gázló elég jó volt. Fasza volt a társaság, nagyon örülök, hogy ennyi jó fej emberrel mentem végig! :D
Az idõ tényleg remek volt, a sár és a gázlók pont járhatóak lettek aznapra.
A tempó lehetett volna komolyabb is, de a 10 ember edzettsége elég különbözõ volt és amúgy is túristásra terveztük.
Jövõre majd meglátjuk mennyire leszünk edzettek, lehet jobban odalépünk majd. :)
Voltak nagy meglepetések...
Popper Zsolti öccse meglepõen jól jött végig, a Kõrisrõl és Hajagról nem is beszélve, aztán még ott volt faterom is, aki már 50 felett jár és slick gumikkal legyûrte le a kilómétereket. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Vagy mindenki bringázik és nem netezik? :)

Nekem ez volt az elsõ gázlóm, de nagyon tetszett így nem az utolsó (remélem). Tökéletes idõ volt, itt-ott kis sár, de semmi komoly, a gázlóknál pont annyi víz amin még át lehet menni (mondjuk én az elsõnél toltam, de a többin átmentem rendesen). 10-en tekertünk többnyire együtt, megvárogattuk egymást, eszegettünk, iszogattunk, idegenek defektjét szerelgettünk, szóval turistáskodás volt inkább, de nekem nem is ment volna sokkal erõsebb tempóban. Örültem hogy mindenhol feltekertem és bírtam végig. Nekem kmóra szerint nettó 5 óra 55 perc, hivatalosan 8 óra 16.
Popper Zsoltinak voltak a térdével gondjai, de nyomta végig keményen.

Zsolti, amúgy hogy vagy, rendbe jött azóta?
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Sajnos 1 hétre el kell köszönnöm a kedvenc hegységemtõl. Vigyázzatok rá helyettem is!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Balu75 telefonszámát szeretném megtudni. Privátban jöhet, ide nem kell kiírni. Köszi!

Küldöm
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Balu75 telefonszámát szeretném megtudni. Privátban jöhet, ide nem kell kiírni. Köszi!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nekem van tetõcsomagtartóra szerelhetõbõl 2db, ha a tiédre ráfér 3 akkor 5-en mehetünk.
1-2 karc a meglévõ 1000 mellett fel sem fog tünni :)

Ha kell a tartó, a héten oda adnám, mert szombattól nem nagyon leszek elérhetõ, kezdõdik a nyaralási szünet :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Öröm, boldogság!!! :)
Ha nem felejtem el, akkor a munkahelyemrõl írok mailt vagy telefonon konzultálunk.
Sajnos (nem sajnos) sokan szeretnénk menni de korlátozva vagyunk szállítóeszközbõl.
Nekem is van egy bringahordóm. Azt a kocsi farára kell felerõsíteni. Nem épp karosszéria barát a felfogatása, de pár rongy csodára képes.
Köszi, akkor egyeztetünk...

Nekem van tetõcsomagtartóra szerelhetõbõl 2db, ha a tiédre ráfér 3 akkor 5-en mehetünk.
1-2 karc a meglévõ 1000 mellett fel sem fog tünni :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Én tervezem hogy megyek, autóval. Egy embert bringástol kényelmesen, kettõt némi komprommiszum árán el tudok vinni.
...ha valakinek van plussz kerékpárszállítója, akkor többet is :)

Öröm, boldogság!!! :)
Ha nem felejtem el, akkor a munkahelyemrõl írok mailt vagy telefonon konzultálunk.
Sajnos (nem sajnos) sokan szeretnénk menni de korlátozva vagyunk szállítóeszközbõl.
Nekem is van egy bringahordóm. Azt a kocsi farára kell felerõsíteni. Nem épp karosszéria barát a felfogatása, de pár rongy csodára képes.
Köszi, akkor egyeztetünk...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Helóka!

Érdeklõdnék, hogy aug.1. -én ki jön a Gázló TP -ra?
Ha valaki kocsival megy, esetleg lenne nála extra hely? :)
Jópáran mennénk, de az oda és visszautat csak legvégsõ esetben bíznánk a Máv -ra.
Jelezzetek. Köszi!!

Balu!
Ha senki nem tart igényt a nevezésedre, akkor utolsó lehetõségként én felhasználnám középtávon. :)

OK, mailban küldjed el légyszi: név, születési idõ, hely, lakcím, csapat, asszem ennyi. Utána intézem.

Én tervezem hogy megyek, autóval. Egy embert bringástol kényelmesen, kettõt némi komprommiszum árán el tudok vinni.

Én tudok adni egy bringatartót, melyet csomagtartóra lehet tenni. 2db bringa fér el rajta kényelmesen.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Helóka!

Jópáran mennénk, de az oda és visszautat csak legvégsõ esetben bíznánk a Máv -ra.
Jelezzetek. Köszi!!

Balu!
Ha senki nem tart igényt a nevezésedre, akkor utolsó lehetõségként én felhasználnám középtávon. :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Holnap van kedve valaki(k)nek egy Col'du Meleg oda-visszára? Az indulás nekem mindegy mikor, szabin vagyok.

5 körül indulnék, valaki?
"too proud to beg, too dumb to steel"

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Helóka!

Jelezzetek. Köszi!!

Balu!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

egyszer õ is lehet utolsó :D

Nem az a baj, hogy utolsó leszek, hanem, hogy nem én indulok a saját nevemben ...
Ha valakit érdekel komolyan akkor el tudom intézni a név és táv átíratást, csak szóljon az illetõ akit érdekel.

Bálint

benzeguuz

benzeguuz

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

milyen/mennyiért? (márha ez nekem válasz :))

igen az :)
dobj egy mailt a pinterbence altgr+v gémél pont com címre és akkor megbeszéljük a részleteket :)
(remélem érthetõ a mail cím :) )
üdvB

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

van 1 pár nekem.
üdvB

milyen/mennyiért? (márha ez nekem válasz :))
"too proud to beg, too dumb to steel"