Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Posted 2010. August 08. - 21:00
Hazaértem! Esetleg holnap egy közös kiruccanás délután a hegységben? Szigorúan csak baráti, semmi erõltetés
Délután tudok menni, mert 16:30-ig melóznom kell
Olyan 17:15-kor tudunk találkozni ...
Gratula mindenkinek a teljesítésekhez!!!!
üdv Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. August 08. - 16:33
Sziasztok!Móri barátainkkal közösen tervezünk holnap délelõttre egy laza kirándulós túrát a Vértesben.Úgy 40-50km-es távra gondoltunk,kora délutáni hazaérkezéssel.A túra reggel 9-kor indulna a móri buszpályaudvarról.Mi 8-kor indulnánk Fehérvárról autókkal.Van még négy szabad helyünk,de plusz bringatartókkal,vagy autóval akár többen is mehetnénk.Ha van kedvetek jönni akkor üzenjetek,hogy összetudjuk szervezni!Délután nem leszek gépközelben,de este már elérhetõ vagyok.Üdv:Sz.G.
Sziasztok!Úgy érzem ma jót tekertünk remek idõben,szép helyeken,néhol jó nagy sárban és persze jó társaságban.Külön köszönet a résztvevõknek a jó hangulatú túráért.Üdv!
Posted 2010. August 07. - 23:04
Én is benevezek, fél nyolc után ott leszek. A tartó kérdés megoldódott?
Szia Bringa!Örülök,hogy te is jössz.Eddig négyen vagyunk úgyhogy elférünk.Akkor reggel gyere!Várunk!Üdv!
Posted 2010. August 07. - 21:23
Helló!Örülök,hogy eltudsz jönni velünk.Eddig csak te jelentkeztél,úgyhogy biztos beférsz hozzánk.Még van három helyünk.Ha esetleg többen mennénk akkor lenne jó,ha tudnál segiteni a tartókkal,autóval.8-órai indulást terveztünk,ezért 15-20percel elõtte kellene találkozni a József A utca 4-6 szám mögötti parkolóban.Üdv!
Én is benevezek, fél nyolc után ott leszek. A tartó kérdés megoldódott?
Posted 2010. August 07. - 21:15
OK, 3/4 8-ra ott leszek. Bálinttal beszéltem, nem tud jönni, meg Popper Zsolti sem.
Köszi,vettem az adást,várunk!
Posted 2010. August 07. - 20:58
Helló!Örülök,hogy eltudsz jönni velünk.Eddig csak te jelentkeztél,úgyhogy biztos beférsz hozzánk.Még van három helyünk.Ha esetleg többen mennénk akkor lenne jó,ha tudnál segiteni a tartókkal,autóval.8-órai indulást terveztünk,ezért 15-20percel elõtte kellene találkozni a József A utca 4-6 szám mögötti parkolóban.Üdv!
OK, 3/4 8-ra ott leszek. Bálinttal beszéltem, nem tud jönni, meg Popper Zsolti sem.
Posted 2010. August 07. - 19:35
Halihó!
Mikorra tervezitek a hazaérkezést?
Én mindenképp ettõl tenném függõvé. (Ahogy Popper Zsolti is...)
Köszi.
Posted 2010. August 07. - 19:04
Szeretnék csatlakozni, egy autóval és két bringatartóval be tudok szállni, de ha beférek valahova az mégjobb
Hol találkozunk 8-kor?
Posted 2010. August 07. - 16:58
Sziasztok!Móri barátainkkal közösen tervezünk holnap délelõttre egy laza kirándulós túrát a Vértesben.Úgy 40-50km-es távra gondoltunk,kora délutáni hazaérkezéssel.A túra reggel 9-kor indulna a móri buszpályaudvarról.Mi 8-kor indulnánk Fehérvárról autókkal.Van még négy szabad helyünk,de plusz bringatartókkal,vagy autóval akár többen is mehetnénk.Ha van kedvetek jönni akkor üzenjetek,hogy összetudjuk szervezni!Délután nem leszek gépközelben,de este már elérhetõ vagyok.Üdv:Sz.G.
Szeretnék csatlakozni, egy autóval és két bringatartóval be tudok szállni, de ha beférek valahova az mégjobb
Hol találkozunk 8-kor?
Posted 2010. August 07. - 13:50
Üdv Secutor!
Hogy alakul a holnapi Vértes kör?
Posted 2010. August 07. - 10:43
Posted 2010. August 06. - 22:59
Posted 2010. August 05. - 22:41
Én is voltam ma akkor kint, mint ti, de nem talákoztunk.
Egyedül a Meleg-hegyen találkoztam a cube-os sráccal meg még két sporttárssal, de másokat nem láttam. Vagyis mégis, egy lányt még láttam odafelé a Tompos mellett, egész ügyesen ment.
Egy lányt mi is láttunk odafelé. Csak az Ingókõig mentünk, ott kavarogtunk egy kicsit.
Posted 2010. August 05. - 21:34
Egyedül a Meleg-hegyen találkoztam a cube-os sráccal meg még két sporttárssal, de másokat nem láttam. Vagyis mégis, egy lányt még láttam odafelé a Tompos mellett, egész ügyesen ment.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. August 05. - 16:41
Erre gondolsz?
Szimpatikus, megpróbálok menni.
Vértesi Kerekezés 75MTB
Bizony ez az. Sokan mondták, hogy jó móka!
Üdv!
Ma 18.00-kor Ingókövek "portya", aki gondolja csatlakozzon. Indulás: Budai-Lövölde kersztezõdésénél lévõ buszmegtõl.
Ha nem jön közbe semmi, akkor kimegyek, de csak késõbb. Ha szerencsénk van még találkozunk is.
Posted 2010. August 05. - 16:40
Ma 18.00-kor Ingókövek "portya", aki gondolja csatlakozzon. Indulás: Budai-Lövölde kersztezõdésénél lévõ buszmegtõl.
Posted 2010. August 05. - 10:22
Posted 2010. August 04. - 23:34
Köszi, akkor nem erõltetem azt a környéket.A sár nem vészes, inkább a kidõlt fák, na az van rengeteg.
Ha Tés alatt bemész a sorompónál és végig a múrváson le, akkor szinte semmi akadály nem lesz az úton, azt letisztították.
Ha Tés végénél mész be a temetõ elõtt, akkor vigyázz a kidõlt fákra a T elágazóig. Itt van egy kis sár is, de bõven járható.
A sebesség mindent megold.