Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Más: a mai délután is jól ért véget; ellopták a fiam bringáját, kék színû sixteam. Várom a helyszínelõket.

Honnan vitték el? Biztosítóval nem lehet kifizettetni vhogy? Arra sajnos szerintem is kevés esély van hogy meglegyen. Tõlem is loptak már el bringát, a rendõrség nem vette túl komolyan a dolgot...
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Köszi, így tényleg egyben van. Tegnap elkezdtem szórakozni vele, de megúntam miután a jelszót már vagy harmadjára kérte újra, stb...
Más: a mai délután is jól ért véget; ellopták a fiam bringáját, kék színû sixteam. Várom a helyszínelõket.

Dobj fel a lopott brinyóról egy fotót, (vagy linket, hogy milyen) meg esetleg a vázszámot is, ha tudjátok.
Kicsi az esély, de találtunk már meg így bringát.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Ha a képeket más is olyan nehezen találja meg mind én, akkor ez hasznos lehet (letöltöttem õket és felraktam a Picasa-ra):
Picasa Webalbumok - gabor.dravay - Bringázás 201...

Köszi, így tényleg egyben van. Tegnap elkezdtem szórakozni vele, de megúntam miután a jelszót már vagy harmadjára kérte újra, stb...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

sziasztok valaki megy a hétvégi vértesi ttt re?

Én úgy tervezem hogy megyek.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
sziasztok valaki megy a hétvégi vértesi ttt re?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hátulról vagy elõröl érted utol? Aha ... és ... ügyesen mozgott ... :)

Én mindig is szerettem az ügyesen mozgott lányokat :)

Hátulról.

Fehérváron használjátok a kerékpárutakat? Sokszor megyek át a városon, de minden alkalommal felbosszant. Persze nem rosszabb, mint máshol, de mostanra már direkt úgy tervezek, hogy elkerülhessem. Mondjuk az új útvonalamban benne van a Mártírok útja, azért az se semmi.

Természetesen kerülöm õket ahol lehet. A legtöbb a városból kivezetõ útvonalam úgy van kialakítva, hogy ne legyen a közelben kerékpárút.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Fehérváron használjátok a kerékpárutakat? Sokszor megyek át a városon, de minden alkalommal felbosszant. Persze nem rosszabb, mint máshol, de mostanra már direkt úgy tervezek, hogy elkerülhessem. Mondjuk az új útvonalamban benne van a Mártírok útja, azért az se semmi.

A Budai úton egy-két szakaszon, az Új Csóri úton és az Auchan felõ vezetõ új kerékpárúton többé-kevésbé lehet haladni. A buszpályaudvar/Palotai út szakasz is hasznos. Viszont valóban van sok hely ahol inkább rá sem megyek...
Sokat járok a 7-es út Bp-röl bevezetõ szakasza és a belváros (Prohászka út) között, én a Retz-nél le szoktam fordulni és az Alcoa-Köfém mellett el (Verseci-Adonyi), ki az elkerülõig, de ott nem a Mártírokon, hanem az új Kórház felé (Hunyadi utca), majd az Erzsébet úton. Nem a legrövidebb, de kicsi a forgalom és kevés a lámpa.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Sajnos nem volt idõm megnézni :( , lejtõn értem utol. De ügyesen mozgott.

Hátulról vagy elõröl érted utol? Aha ... és ... ügyesen mozgott ... :)

Én mindig is szerettem az ügyesen mozgott lányokat :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

És milyen lány? Milyen bringával volt?

Egy kicsit kiteszem a lábam a hegységbõl és máris tömeg van .. biztos cserediákok voltak, jöttek helyettem :)

Sajnos nem volt idõm megnézni :( , lejtõn értem utol. De ügyesen mozgott.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Csatlakozom, én is nagyon jól éreztem magam.
Ha a képeket más is olyan nehezen találja meg mind én, akkor ez hasznos lehet (letöltöttem õket és felraktam a Picasa-ra):

Sajnálom, hogy nem mehettem, pedig biztos jó móka volt :). Ha lesz legközelebb szóljatok szívesen csatlakoznék.
Bálint

köszii... :D

Nem azért mondta nyugi ...

Õ szokta magától is, nem kell bíztatni. :D

Te meg tudod miért mondtam ugye? :) ... A korongot sem kell harapdálni, mégis van aki megeszi :D

És milyen lány? Milyen bringával volt?

Egy kicsit kiteszem a lábam a hegységbõl és máris tömeg van .. biztos cserediákok voltak, jöttek helyettem :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

köszii... :D
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Köszönet a szervezõknek! Tényleg jó volt, a készült képeket valahol itt megtaláljátok

Csatlakozom, én is nagyon jól éreztem magam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ja, és harapdáld a földet :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Én már hozzászoktam a karcolásokhoz az elmúlt években. Lehet már hiányoznának ha nem lennének. :)
A levél evés ellen, hajtsd le a fejed és tedd bele a sisakot az akadályba.

Ja, és harapdáld a földet :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

csak rossz állandóan vérzõ karral hazajönni meg ágakat benyelni nem vagyok én marha hogy leveleket egyek

Én már hozzászoktam a karcolásokhoz az elmúlt években. Lehet már hiányoznának ha nem lennének. :)
A levél evés ellen, hajtsd le a fejed és tedd bele a sisakot az akadályba.

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Látom nálad ez már perverzió. :)

csak rossz állandóan vérzõ karral hazajönni meg ágakat benyelni nem vagyok én marha hogy leveleket egyek
Patrick Jr

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

én arra gondoltam hogy vinnék metszõollót és kicsit megtisztítanánk pár helyen az utakat mert bizony sok a belógó ág meg ilyesmi amit rossz kerülgetni

OK benne vagyok ... bár most így a Bükk után furcsa lesz ez a pár út szakasz ... eddig volt a kánaán ... de nemsokára ha minden jól megy bükki lakos leszek :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

én arra gondoltam hogy vinnék metszõollót és kicsit megtisztítanánk pár helyen az utakat mert bizony sok a belógó ág meg ilyesmi amit rossz kerülgetni

Látom nálad ez már perverzió. :)

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Helló kollégák!

Hazaértem! Esetleg holnap egy közös kiruccanás délután a hegységben? Szigorúan csak baráti, semmi erõltetés :)
Délután tudok menni, mert 16:30-ig melóznom kell :(

Olyan 17:15-kor tudunk találkozni ...

Gratula mindenkinek a teljesítésekhez!!!!

üdv Bálint

Patrick Jr