Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Srácok, minden OK volt hazafelé? Nekem nem esett volna jól még az a pár km...
Amúgy nagyon tetszett, örülök hogy most is ilyen jó társaság jött össze.

Csatlakozom, én is nagyon jól éreztem magamat, tuti volt a csapatunk !
Hazafelé beiktattunk egy kis kocsmázást is, és a hülye fejemnek köszönhetõen még egy deffektet is szerelhettem. :D
Nagyon elfáradtam, de ez jórészt köszönhetõ az elõzõ napi borozásnak és a két óra alvásnak is.
Hétvégén akkor ki csatlakozna a felmerült Balcsi kör ötlethez ?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

A Popper testvérek felvetették, hogy lekerekeznek Gántig, majd a tt után haza ugyancsak két keréken.
Aki jön a vértesre, az jelezze, hogy 2 keréken, vagy autóval megy, mert akkor úgy szervezkedünk. :D

Srácok, minden OK volt hazafelé? Nekem nem esett volna jól még az a pár km...
Amúgy nagyon tetszett, örülök hogy most is ilyen jó társaság jött össze.
A szintkülönbség tényleg pont 1000m volt, mégha többnek is éreztük. Feltöltöttem a térképet a Bikemap-ra. Pár szakaszon kikapcsoltam a GPS-t (vagy kikapcsolt magátol...), ezért néhol egyenes a nyomvonal két pont között és kb.2km-el rövidebb, mint a valóságban volt.
Failure is always an option.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Helló Kobike!P.Zsolti mondta,hogy kocsival mentek a szombati gánti túrára.Az iránt érdeklõdnék,hogy beférnék-e hozzátok?Ha beférek légyszi irj,hogy mikor ,honnan indultok,odagurulok!Üdv!

Egyedül vagyok, beférsz.
Hívj fel, elküldtem a számom privátban.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Helló Kobike!P.Zsolti mondta,hogy kocsival mentek a szombati gánti túrára.Az iránt érdeklõdnék,hogy beférnék-e hozzátok?Ha beférek légyszi irj,hogy mikor ,honnan indultok,odagurulok!Üdv!
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Megrajzoltam a leendõ bambusz MTB papucsait. Van valakinek valami "jobbítási javaslata"? Még nincs kivágva, de ilyen anyagbol lesz, 10mm vastag. A két szárat összekötõ merevítõ tudom hogy nem az erõ irányában áll, de 100mm széles anyagot tudtam venni és min. 30mm kell ami belemegy a bambuszba, ezért csak így fért ki.
A képek:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Lehet hogy a keréktengely meg a furatok körül marad csak 10 a vastagsága, máshol lemaratom 8-asra. Úgy is elég erõs és merev lenne.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Én olyan 55-60perc között szoktam kiérni Gántra úgy hogy a plázától indulok. Nektek is simán menni fog.

Akkor azt nagyon lájtosan nyomod ... nem inkább 50-53p szokott lenni. Mintha arra emlékeznék ... :)

Aztán kimentem tegnap még Patrikhoz ....

Megnéztem a pulzusórán a tegnapi hegyezést és úgy lett ahogy mondtam, az elsõ és a 3. szögre ugyan annyi lett!
Egész jó 11km/h átlagot nyomtam a Z+ -on. A 2. 10,5 átlaggal lett. 130m szint van benne
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia secutor nem jössz a hétvégi vértes ttt re?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Elvileg 7-9 között van a nevezés, kb. 1 óra lehet az odaút... én 7:30-ra gondoltam, de azt a város szélétõl (Metro-tól) számítva.
Bejöhetsz fehérvárig kocsival is, aztán eláll a verda a ház elõtt.

Megfontolondó, de valószínüleg így lesz. Nem akarok nagyon korán kelni, fõleg nem ezen a héten.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én olyan 55-60perc között szoktam kiérni Gántra úgy hogy a plázától indulok. Nektek is simán menni fog.

Köszi az infót!!!
Igen, úgy 60 percet számolgattam a Metro -tól... Szerintem bõven teljesíthetõ kényelmes tempóban.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Fehérvárról mikor indultok bringával ? Ez alapján is döntenék, hogy kocsi vagy lábon.

Elvileg 7-9 között van a nevezés, kb. 1 óra lehet az odaút... én 7:30-ra gondoltam, de azt a város szélétõl (Metro-tól) számítva.
Bejöhetsz fehérvárig kocsival is, aztán eláll a verda a ház elõtt.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Fehérvárról mikor indultok bringával ? Ez alapján is döntenék, hogy kocsi vagy lábon.

Lelenc

Lelenc

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

A Popper testvérek felvetették, hogy lekerekeznek Gántig, majd a tt után haza ugyancsak két keréken.
Aki jön a vértesre, az jelezze, hogy 2 keréken, vagy autóval megy, mert akkor úgy szervezkedünk. :D

Én megyek a Zsoltiékkal 2 keréken, vagyis úgy már 6 kerék lesz. :)
Jó lesz bemelegítésnek. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

sziasztok még valaki a hétvégi vértesi ttt re?

várható idõjárás:
Szombaton eleinte fõleg keleten, napközben inkább a nyugati és az északi országrészben valószínû zápor, zivatar, helyenként felhõszakadás és jégesõ. Nyugaton már mérséklõdhet a nagy meleg, egyébként továbbra is jellemzõ lesz a 30 fok körüli kánikula.
(tehát hûvös esõstõl száraz kánikuláig lehet minden):D

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Nem kérdéses, én mindenképp megyek. :)
Sikerült Neked is ügyeskedni valamit a hétvégével ? Örülnék neki...
Tesódat is hívd !

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Dobj fel a lopott brinyóról egy fotót, (vagy linket, hogy milyen) meg esetleg a vázszámot is, ha tudjátok.
Kicsi az esély, de találtunk már meg így bringát.

Ez jó ötlet!

Még mindig várom õket, állítólag vmi hullát találtak, ez ugye fontosabb...
Különben a 10. emeleti lépcsõfordulóból - ami ráccsal zárva volt - ahol 3 bringa volt egybezárva a korláthoz "szokásos" spirál lakattal.
Csak a fiamé tetszett nekik.

Bele sem merek gondolni ......... hogyha az enyém tûnne el ... és az eljárás ilyen lenn ...
Na minden esetre is érdekes hozzá állás ....

Forró nyom...
A lépcsõháznak biztos van vmi biztosítása, az nem terjed ki erre? Vagy a lakásbiztosításotok, ha van? Ha nem terjed ki egyik sem ilyenre, akkor alakítsátok gyorsan a kürülményeket olyanra amire kiterjed :)

Elvileg az ingósági rész vonatkozik erre!!!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Különben a 10. emeleti lépcsõfordulóból - ami ráccsal zárva volt - ahol 3 bringa volt egybezárva a korláthoz "szokásos" spirál lakattal.

Forró nyom...
A lépcsõháznak biztos van vmi biztosítása, az nem terjed ki erre? Vagy a lakásbiztosításotok, ha van? Ha nem terjed ki egyik sem ilyenre, akkor alakítsátok gyorsan a kürülményeket olyanra amire kiterjed :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Honnan vitték el? Biztosítóval nem lehet kifizettetni vhogy? Arra sajnos szerintem is kevés esély van hogy meglegyen. Tõlem is loptak már el bringát, a rendõrség nem vette túl komolyan a dolgot...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Más: a mai délután is jól ért véget; ellopták a fiam bringáját, kék színû sixteam. Várom a helyszínelõket.

Honnan vitték el? Biztosítóval nem lehet kifizettetni vhogy? Arra sajnos szerintem is kevés esély van hogy meglegyen. Tõlem is loptak már el bringát, a rendõrség nem vette túl komolyan a dolgot...