Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Majd jövõre próbálok kicsit erõsebb lenni és tartani a tempót az élen haladókkal legalább pár körig.

Azzal még jobban elfárasztod magad. A legjobb az ha mész 5 egyforma kört. Persze ilyenkor az a baj, hogy nincs verseny, mert az elején lemaradsz, utána meg kezded utolérni a többieket, de õk már lassabbak mint te és nem tanusítanak komoly ellenállást. De így a legeredményesebb. Én csatában jobban szeretek veszíteni, mint magányosan végigtekerni egy versenyt és nyerni. Nagyon jókat lehet játszani és sokszor az okosabb nyer nem pedig az erõsebb.

A sebesség mindent megold.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Nem hiszem. :)
Mindig csak pont annyit mentem volna hogy ne szakadj le. :) Aztán lehet hogy a végére belehaltál volna ebbe. :D

Hát ez az! :P Ha nagyon messze vagy, meg sem próbálok utánad menni... de ha pár méterre, akkor csakazértis. Ez pedig az erõfölényed miatt számomra végzetes. :D
Majd jövõre próbálok kicsit erõsebb lenni és tartani a tempót az élen haladókkal legalább pár körig.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Még szerencse, hogy nem vártál be, mert ha Veled kellett volna végig mennem, tuti összehányom magam. :D

Nem hiszem. :)
Mindig csak pont annyit mentem volna hogy ne szakadj le. :) Aztán lehet hogy a végére belehaltál volna ebbe. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Ellenség sosincs. Csak játszótárs van.

Még szerencse, hogy nem vártál be, mert ha Veled kellett volna végig mennem, tuti összehányom magam. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Na-na ... inkább mondjuk azt, hogy nem volt ellenség! Mert megfogható a nyuszi ... :)

Ellenség sosincs. Csak játszótárs van.

A Berkes elveszett?

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

A címvédõt nem lehetett befogni. Esély nem volt rá. Jani jött, megindult, eltûnt, gyõzött. :D
Az útvonal elég jó (nagy föl, nagy le) és tényleg erõsnek kell lenni. Sok lehetõség nincs a pihenésre.
A társaság -mint mindig- remek volt, idõjárás szerintem megfelelt és a zsíros kenyér hagymával mindezt csak fokozni tudta.
Én elfáradtam, de legalább életem elsõ bringás érmét bezsebelhettem.
Külön köszönet Gábornak, hogy (megint) vitt és haza hozott a rendezvényrõl. :)

Na-na ... inkább mondjuk azt, hogy nem volt ellenség! Mert megfogható a nyuszi ... :)

Bálint szerényel elhalgatta, hogyaz az érem ezüst színû...tehát csak Jani volt gyorsabb nála. Harmadik Csabber lett, én negyedik, tehát elmondhatjuk hogy a fehérvári fórumozók elverték a negyvenegynéhányas mezõnyt :)

Gratulálok nektek, csak így tovább.
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

az a puderes tudod mi szádba

Jövõ héten mikor leszel szabadnapos?
Végre meg kéne járatni a két vasmacskát aszfalton. :D
Esõ nem jelenthet problémát!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Hát igen! Ott kellett volna lihegned a nyakamon!
Na majd jövõre papikám. :)

az a puderes tudod mi szádba

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Gratulálok mindenkinek a nyereséges eredményhez!! Azt viszont sajnálom,hogy nem tarthattam veletek! De sebaj majd jövõre indulok én is!!!!

Hát igen! Ott kellett volna lihegned a nyakamon!
Na majd jövõre papikám. :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Gratulálok mindenkinek a nyereséges eredményhez!! Azt viszont sajnálom,hogy nem tarthattam veletek! De sebaj majd jövõre indulok én is!!!!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Tetszik a családod bringázáshoz való hozzáállása! Arra emlékeztem, hogy beszéltünk róla, hogy Te is 4-et mentél, hazafelé nem cseréltetek a fiaddal?

Kár, hogy a lányom már nem teker.... Cserélni hazafelé? Igen mondtam, hogy most egy kicsit vigye õ a hátizsákot! :) A GÉPEMET NEM ADOM!!
Kopaszról lefele a déli szél miatt, csak 65 lett a végsebesség.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Ejnye no! Én is 4 kört mentem! A család többi tagja 2 kört tervezett, de 3 lett belõle. Õk is ügyesek voltak!
Utána még fincsi volt haza tekerni. +18 km.

Tetszik a családod bringázáshoz való hozzáállása! Arra emlékeztem, hogy beszéltünk róla, hogy Te is 4-et mentél, hazafelé nem cseréltetek a fiaddal?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

A 4 körösök között elsõ lettem; már csak azt nem tudom mennyien mentek 4-t. Lehet, hogy csak én...Különben a zsíros kenyér tuti volt.

Ejnye no! Én is 4 kört mentem! A család többi tagja 2 kört tervezett, de 3 lett belõle. Õk is ügyesek voltak!
Utána még fincsi volt haza tekerni. +18 km.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nah, ügyes vagy Jani
akkor mehetsz is a fõsulis bajnokságra a montis csapatba.
amúgy nem lesz meg a három fõ :)

Tervezem.
Hogyhogy nem lesz meg a három fõ? Ki lesz a másik kettõ? Tavaly hatan voltunk + idén még jár az egyetemre sólyom team-es srác is.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nah, ügyes vagy Jani
akkor mehetsz is a fõsulis bajnokságra a montis csapatba.
amúgy nem lesz meg a három fõ :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

no meséljetek, milyen volt Kisgyón?

Bálint szerényel elhalgatta, hogyaz az érem ezüst színû...tehát csak Jani volt gyorsabb nála. Harmadik Csabber lett, én negyedik, tehát elmondhatjuk hogy a fehérvári fórumozók elverték a negyvenegynéhányas mezõnyt :)
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A címvédõt nem lehetett befogni. Esély nem volt rá. Jani jött, megindult, eltûnt, gyõzött. :D
Az útvonal elég jó (nagy föl, nagy le) és tényleg erõsnek kell lenni. Sok lehetõség nincs a pihenésre.
A társaság -mint mindig- remek volt, idõjárás szerintem megfelelt és a zsíros kenyér hagymával mindezt csak fokozni tudta.
Én elfáradtam, de legalább életem elsõ bringás érmét bezsebelhettem.
Külön köszönet Gábornak, hogy (megint) vitt és haza hozott a rendezvényrõl. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A 4 körösök között elsõ lettem; már csak azt nem tudom mennyien mentek 4-t. Lehet, hogy csak én...Különben a zsíros kenyér tuti volt.

Voltak mások is 4 körön, legalább hárman voltatok.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
"too proud to beg, too dumb to steel"