Használt, de nem sokat mentek vele. M765-ös XT agyak, Mavic 819-es felni, NN Evo USTgumik.
Ez annak a bringának a része amirõl szombaton beszéltél?
Használt, de nem sokat mentek vele. M765-ös XT agyak, Mavic 819-es felni, NN Evo USTgumik.
Srácok, vége a kalandos defektszereléseknek, megvan az UST kerékszettem
Nekem is ilyen felnim van, jó fajta. A gumiba majd tegyél valami löttyöt.
A sebesség mindent megold.
Használt, de nem sokat mentek vele. M765-ös XT agyak, Mavic 819-es felni, NN Evo USTgumik.Milyet vettél?
Srácok, vége a kalandos defektszereléseknek, megvan az UST kerékszettem
ezt meg ma linkelték facebook-on: Awesome Senegalese bike tricks
Hehe..
Osztom a véleményed.
Egyik sem tetszik (szerencsére).
Egyik sem tetszik (szerencsére).
Most hogy hallgatom, egész jó! Szerintem többször is meg fogom hallgatni ... kitõl kaptad?
De ez sem rossz:
ver1: YouTube - Anima Sound System - 68
ver2: YouTube - Buddha Bar - Anima Sound System (68)
off
Szeretném a BCS vezetõjének üzenni hogy sikeres függõséget okozott nekem egy bizonyos Anima Sound System számmal és a családom már harakirit akar elkövetni rajtam mert unják.
on
Hát ezen besz@rtam! Ilyet láttatok már?
link
Jani, Gábor!
Beszélgettünk arról a fixie-s sprintelésrõl.
Itt egy hozzá kapcsolódó cukiság.
link
Azzal még jobban elfárasztod magad. A legjobb az ha mész 5 egyforma kört. Persze ilyenkor az a baj, hogy nincs verseny, mert az elején lemaradsz, utána meg kezded utolérni a többieket, de õk már lassabbak mint te és nem tanusítanak komoly ellenállást. De így a legeredményesebb. Én csatában jobban szeretek veszíteni, mint magányosan végigtekerni egy versenyt és nyerni. Nagyon jókat lehet játszani és sokszor az okosabb nyer nem pedig az erõsebb.