Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2010. október 16. - 10:25
Írta 2010. október 15. - 20:06
Írta 2010. október 15. - 18:13
November?Pont akkor jártunk arrafelé (kb. nov. elsõ hétvégéje lehetett), mikor friss volt a "tereprendezés". Néhol jól jött, viszont a legtöbb helyen..., nem minõsítem.
Más: a név alapján Õ a Peti, Secutor "ismeri".
Köszi.
én javíthatatlan idealista vagyok, úgyhogy remélem azért kellett hogy a viharok utáni tereprendezéshez be tudjanak menni a teherautók...
Már utánajártam. Egy belsõ, általunk nem használt, területet kerítenek be, hogy az állatok ne egyék meg a makkot, aztán jövõre ezen a területen tarvágás lesz. Szóval az erdõgazdasági gépek járhatatlanná fogják tenni ezt a rövid szakaszt, de van egy nagyobb kerülõ út, amivel ki tudjuk kerülni ezt a részt és a fennsíkra fogunk kiérni (nem ismerem ezt az utat, de elég pontosan elmesélték nekem, majd jövõ tavasszal megnézzük magunknak).
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. október 15. - 16:55
Pont akkor jártunk arrafelé (kb. nov. elsõ hétvégéje lehetett), mikor friss volt a "tereprendezés". Néhol jól jött, viszont a legtöbb helyen..., nem minõsítem.
én javíthatatlan idealista vagyok, úgyhogy remélem azért kellett hogy a viharok utáni tereprendezéshez be tudjanak menni a teherautók...
Írta 2010. október 15. - 16:29
Ma voltam kint a hegységben, rendesen meglepõdtem hogy mit mûveltek a Hurka-völgy elõtt az erdészek, kb egy hónapja nem jártam arra. Inkább legyen az út olyan mint régen.
Más: Nem tudja valaki hogy ki árulja ezt a konát (ami nem is kona)? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA
Pont akkor jártunk arrafelé (kb. nov. elsõ hétvégéje lehetett), mikor friss volt a "tereprendezés". Néhol jól jött, viszont a legtöbb helyen..., nem minõsítem.
Más: a név alapján Õ a Peti, Secutor "ismeri".
Írta 2010. október 15. - 06:23
Valaki setleg holnap BRNO-ba?
Hajnali 5:00-5:15 közötti indulással?
Reggel még nézek fórumot, telószámot küldhettek privátban! Max 2 fõ!
Bálint
szia Balu szeretnék érdeklõdni milyen kerékpárt vetél
Írta 2010. október 14. - 21:46
gyanítom, hogy "kereskedõ", mert többféle hirdetése is szokott lenni, meg van egy másik regisztrációja is - dtmp néven
Szerintem nem az, mert akkor ismerném, csak valaki akinek van pár cucca.
Írta 2010. október 14. - 20:26
gyanítom, hogy "kereskedõ", mert többféle hirdetése is szokott lenni, meg van egy másik regisztrációja is - dtmp névenMás: Nem tudja valaki hogy ki árulja ezt a konát (ami nem is kona)? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. október 14. - 19:22
Más: Nem tudja valaki hogy ki árulja ezt a konát (ami nem is kona)? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: KONA
Írta 2010. október 11. - 09:53
sziasztok érdeklõdnék a mai tekerés ügyben hogy milyen volt
Zsolti, Gábor, Peti és jó(?)magam tettük meg, amit lehetett. Csókakõ, Mindszentpuszta, Várgesztes, Kõhányás, Gánt, Csókakõ útvonalon mentünk kb. 52 km-t. Az indulás után 200 m-rel Petinél láncszakadás volt, amit 5 perc alatt kijavítottak. Én egy homokos részen estem el, kb. 5-tel mentem A végén, a parkoló elõtt 20m-rel Gábor esett egy nagyobbat, egy nagy kõ megdobta az elsõ kerekét, a vállára esett, remélem nem komoly! Nagyon kellemes tekerés volt, a reggeli 5 fok hamar felment 10-15, majd 18 fokra. Kb. 2kor értünk vissza a parkolóba, fél3 fele haza, úgyhogy még a futam nagy része is összejött
Írta 2010. október 10. - 20:30
Írta 2010. október 10. - 07:25
Eddig négyen vagyunk három indulásra kész autóval.Ha jól számolom van még öt szabad helyünk.Ha szükség lesz a tartódra akkor reggel elgurulok értetek.
Úgy tûnik négyen megyünk.Ezért azt javaslom gyertek a József A út 4szám mögé 8óra elõtt pár perccel.Igy talán beférünk egy kocsiba is.
Írta 2010. október 09. - 23:03
Bálint
Akkor eddig hol tartunk? Gabi, Peti, PZsolti, PGábor?, Csabi, Bálint?, Gábor?, Csepi.
Egy tartóval be tudok szállni a transzportba.
Elég szarul vagyok, sem Brno, sem vértesi tekerés, pedig mindkettõ jó lenne, de inkább itthon fújom az orrom
Jó mulatást mindenkinek!
Írta 2010. október 09. - 21:42
sziasztok mikorra tervezitek a hazaérést?
Szia!Ha idõben eltudunk indulni és nem jön közbe semmi rendkivüli akkor du.1-2 között haza érünk.
Írta 2010. október 09. - 21:41
sziasztok mikorra tervezitek a hazaérést?
Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2010. október 09. - 21:06
Írta 2010. október 09. - 20:38
Autóval megyek és egy embert tudok vinni bringástól vagy 2 embert bringa nélkül
Szerencsétek, hogy ismétlik a futamot 2kor
Meglátjuk még hányan leszünk aztán az ésszerüség határain belül döntünk.hogy hány kocsival megyünk.Esetleg késöbb nem ismétlik a futamot?
Írta 2010. október 09. - 20:28
Akkor eddig hol tartunk? Gabi, Peti, PZsolti, PGábor?, Csabi, Bálint?, Gábor?, Csepi.
Eddig négyen vagyunk három indulásra kész autóval.Ha jól számolom van még öt szabad helyünk.Ha szükség lesz a tartódra akkor reggel elgurulok értetek.
Írta 2010. október 09. - 19:32
Autóval megyek és egy embert tudok vinni bringástól vagy 2 embert bringa nélkül
Szerencsétek, hogy ismétlik a futamot 2kor
Írta 2010. október 09. - 18:44
Szia!József A. út 4-6 szám mögötti parkolóból indulnánk 8órakkor két autóval,gyere oda.Hatan beférünk de egy plusz tartóval akár heten is.