Egyébként jó a terep, nincs sár. Egyedül az erdõben rossz menni, mert nem látni az utat a falevelektõl.
Ja, ma odáig nem jutottam el; ingóköveknél kanyarogtam aztán haza.
Egyébként jó a terep, nincs sár. Egyedül az erdõben rossz menni, mert nem látni az utat a falevelektõl.
Pontosan mikor mivel (autó vagy Pákozdig tekerés?) és honnan indultok? Lehet, hogy csatlakoznék.
Én is szoktam így trükközni, de nem tudok olyan vastag talpbélést berakni amin nem jön át a hideg 0fok alatt 2-3 óra után.
A sebesség mindent megold.
Nics jobb dolgotok "ezidõtájt"?
Részletek?
Csak nem tévedünk el... bár ha lemerülnek az elemek...
A talp fázást alu talpbéléssel és dupla zoknival kiküszöbölöm. Esetleg nagyon hidegben dupla zokni közé egy nájlonzacsi. Lábpácolós történet, de nem fázik!
Magyar ember találékony. Próbálkozni kell.
Most (ma) csütörtök este 22:00 után megyünk Popper Zsoltival egy kis esti Vhg tekerésre.
Aki szeretne, jöjjön és jelezze felénk.
B
A talpa nem. Feljön a hideg.
Én holnap reggel megyek fél 7 körül.
Lehet összefutunk (ha eltévedtek).
Vízálló BBB kamásli 6-7e forint. Szél és totál vízálló.
Most (ma) csütörtök este 22:00 után megyünk Popper Zsoltival egy kis esti Vhg tekerésre.
Aki szeretne, jöjjön és jelezze felénk.
B
Az a baj, hogy mindig beázok.
Nem tud valaki, téli cipõre jó beszerzési forrást?
közel vannak egymáshoz a csapágyak - közelebb vannak a feltámasztási pontok. illetve a nagy átmérõjû csapágyak miatt nagyobb az ellenállása is.
viszont kisebb a hajtókar Q-faktora
közel vannak egymáshoz a csapágyak - közelebb vannak a feltámasztási pontok. illetve a nagy átmérõjû csapágyak miatt nagyobb az ellenállása is.Mi a gond vele?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
az ára nem is érdekel igazán, mert egyrészt magánügy, másrészt annyira azért benne vagyok ezekben a bringás dolgokban, hogy egy listaárból kitalálhassam, hogy vajon mennyiért is érkezhetett Hozzád
a Hai-t azért kérdeztem, mert ugye a csapatot támogatja, gondoltam odatennének legalább a menõbb versenyzõknek beszerzési - országba érkezési - áron akármilyen cuccot...
az mondjuk tiszta, hogy nem egy lapon említendõk az általad is sorolt márkák.
és igaz, hogy lehet akármilyen jó, akármelyik tömegváz is, de aki megteheti a végére úgyis a "nagymenõ" gyártóknál kötnek ki, mert az az igazi úgyis...
gratula hozzá, remélem ügyesen bicajozol majd vele!
mod:
a Scott nem Pressfit-es?
a Speci az?
azt a hátrányát mondták, hogy nagy csapágyátmérõk, viszont közeli támasztási pontok?