Üdv!
Menjünk holnap KERÉKPÁROZNI!
Erre nem tudok nemet mondani.
Popper 14:00-ig dolgozik, vele csak így tudunk számolni, részemrõl mindegy.
Üdv!
Menjünk holnap KERÉKPÁROZNI!
A balta meg csak kompozgasson ... ha szélárnyékban leakad rólam, akkor ne szövegeljen, hanem nyomjon le, mert az õ az országútis én csak egy áthallgató vagyok ... és az értékrendje szerint én egy lassú nemnormális Montis ultramaratonista besorolásban szenvedek ... ... ... vagy akkor mégsem?
Én 2011-ben csak azért megyek ki a Le Mans-ban megrendezett 24 órás országúti versenyre solo-ban, hogy megdöntsem a Káldy Attila rekordját. Majd utána megmondom, hogy mennyire volt nehéz ...
Káldy Ati, aki fekvõtámasz és egykezes fekvõtámasz világrekorder is volt, teljesítette a RAAM -ot most már ha jól tudom, háromszor, ill. a LeMans 24h -t kétszer?
A Baltát kérdezzétek meg, hogy mi a véleménye ezekrõl a teljesítményekrõl.
szia gábor meg rendelted a lámpát?
A Baltát kérdezzétek meg, hogy mi a véleménye ezekrõl a teljesítményekrõl.
yesss
Káldy Ati, aki fekvõtámasz és egykezes fekvõtámasz világrekorder is volt, teljesítette a RAAM -ot most már ha jól tudom, háromszor, ill. a LeMans 24h -t kétszer?
A sebesség mindent megold.
elfogultság okán nem szavazhatok
meg kell említeni még Káldy Attilát, aki a szakág hõskorában (még az izotóniás italok, energiaszeletek, karbonvázak, titánalkatrészek) elõtt lett ultratri világbajnok. Ha valakit érdekel a téma, szívesen kölcsönadom Baranyai László könyvét, aki testközelbõl szemlélte a magyar triatlonsport születését, így nagyon olvasmányosan és remek humorral ír a témáról.
na, ki a kemény?
na, ki a kemény?
Sport Géza - Sport - Magyar esélyes az õrült ultratriatlon vb-n
Xfactor, jelenleg nincs nekik, de lesz.
Nem olvasod a fox topikot, ott nemrég volt róla szó.
Ma utána is megyek, hogy honnan tudok leakasztani alkatrészt.
Lényegében a csillapító egység külsõ hengere rövid, kíváncsi leszek, hogy mit mondanak majd rá.
Én sem tartom bonyolultnak a cseréjét, de az, hogy lesz-e alkatrész meg persze mennyiért, az már más kérdés.
A sebesség mindent megold.