Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

A felfelé kicsúszás a tankátjáró fölött volt. Lecsúsztál a bucka jobb oldalára, minimum 30cm-t oldalirányba (én meg a másik irányba csak lefelé 30cm-t).
A kutyák = a rottweilerek. Most csak egy volt kint. Ott nem a nyomodban mentem, mivel nem volt nyomod lefelé, mert én jöttem elõször le ott. Szóval nem ott volt ahol gondolod.
Azért megnézném, hogy milyen sebességgel mész, mert nincsenek lefelé sodródási nyomok. :) (ja, de egy helyen mégis, a Tomposról lefelé a ferde úton)

Tárcsafék... az az izgalmakat kerülõknek való. :)

"Volt olyan rész ahol direkt mentem a nem szokott íveken."
Persze-persze, nem tudtad a hótól, hogy hol az út. :)

Én ott középen mentem és nem csúsztam meg, mondom a kerék kapart ki! A nyomaték miatt!
(egyébként elõttünk is volt kint valaki)

Nem csak 1 van a Roti-ból, van egy kölyök is már!

A tankátjárónál volt 3 kutya, vagyis 3 kutyás túrista, ott is volt egy hempergés nyom.

Ha utol érsz majd meglátod :), de lassú vagy ... ez van :D
Amúgy kijöhetsz holnap is nyugodtan, és megnézheted én megyek! 9:30 kor indulok itthonról

Biztos lehetsz benne, hogy köbgyök 2, mert lassú és öreg vagyok, de ha van egy jó gumid és az UST, az sokat tud hozni+egy kis CX versenyzés az is hoz a sodródásból ... hát így ... ja és én nem elõször bringázok hóban az idén ... de inkább gyere és nézzed meg!

Tárcsafék ... hogy is van ez ... akkor te félsz a versenyeken :)

Én tudom hol az út! A fejemben van a kognitív térkép! Tudatos volt minden mozdulatom ... és te próbáltál utánozni, de hát te nem vagy én és nem megy ... ennyi :) Ez ilyen egyszerû! :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hát nem tudom Jani, lehet az neked volt a rossz ív, nekem nem volt semmi bajom, nem estem el és lefelé sem volt gondom. Volt olyan rész ahol direkt mentem a nem szokott íveken.

Hol is volt az a felfelé megcsúszás ... mert én nem emlékszem ilyenre, max a kerekem forgott ki 1x ... de ki sem klipszeltem, nyomatékból korrigáltam :)

Ahol a három kutya volt? ... Hát ott láttam egy hempergési nyomot ... mondtam is magamba "amatõr ... minek jössz az én nyomaimban" és mikor látom az utána lévõ részen, hogy valaki a buckák tetején lejtõzik a csúszós, hóban ... na egybõl tudtam, hogy nem nagyon gyakorolt mostanában és a Jani az ... :)

A terepet érezni kell nem látni ... Lehet többet kellene mostanában bringáznod akkor nem lenne ennyi bajod :)

ui.: TÁRCSAFÉK

A felfelé kicsúszás a tankátjáró fölött volt. Lecsúsztál a bucka jobb oldalára, minimum 30cm-t oldalirányba (én meg a másik irányba csak lefelé 30cm-t).
A kutyák = a rottweilerek. Most csak egy volt kint. Ott nem a nyomodban mentem, mivel nem volt nyomod lefelé, mert én jöttem elõször le ott. Szóval nem ott volt ahol gondolod.
Azért megnézném, hogy milyen sebességgel mész, mert nincsenek lefelé sodródási nyomok. :) (ja, de egy helyen mégis, a Tomposról lefelé a ferde úton)

Tárcsafék... az az izgalmakat kerülõknek való. :)

"Volt olyan rész ahol direkt mentem a nem szokott íveken."
Persze-persze, nem tudtad a hótól, hogy hol az út. :)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

9:37-kor voltam a Zentainál. :)

Én rossz íven? :)
Követtem a nyomaidat 90%ban, belementél (és így én is) az összes létezõ vízmosásba. A lejtõ felsõ szakaszán is a te nyomaidat követtem. Az volt a rossz ív? :) Mert az alsó szakaszon úgy mentem ahogy szoktam, fék nélkül végig tekerve, a belsõ íven. A felfelérõl meg ne szólj semmit, láttam hogy megcsúsztál ezért kikerültem azt a részt és így belestem egy vízmosásba. :D
A kutyáknál jártál visszafelé? Ott nem láttál egy érdekes nyomváltást? :D Egy olyat ami úgy nézett ki mintha valaki a hátán csúszott volna 3 métert? (szemét vízmosás) :D
Meg kell mondanom hogy elég nehéz a vízmosásos részeken hóban gyorsan bringázni. Kitalálni hogy az most tényleg vízmosás vagy csak a hó néz ki úgy. Felfelé még nem is gond, de lejtõn amikor látod hogy milyen nagy vízmosás aztán belenyomod a bringát és kiderül hogy nincs ott semmi. :) Az ellenkezõjérõl inkább nem is beszélek. :)
Ja, meg amikor ráfagy a felnidre a hó, akkor jól fog a fék. :D

Esetleg gyakorlásnak ... I. Téli Mountainbike Maraton | téli kerékpározás,kerékpár verseny | mozgasvilag.hu

És kevesebb lesz a nem üzemi kontaktus :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Követtem a nyomaidat 90%ban, belementél (és így én is) az összes létezõ vízmosásba. A lejtõ felsõ szakaszán is a te nyomaidat követtem. Az volt a rossz ív? :) Mert az alsó szakaszon úgy mentem ahogy szoktam, fék nélkül végig tekerve, a belsõ íven. A felfelérõl meg ne szólj semmit, láttam hogy megcsúsztál ezért kikerültem azt a részt és így belestem egy vízmosásba
A kutyáknál jártál visszafelé? Ott nem láttál egy érdekes nyomváltást? :D Egy olyat ami úgy nézett ki mintha valaki a hátán csúszott volna 3 métert? (szemét vízmosás) :D
Meg kell mondanom hogy elég nehéz a vízmosásos részeken hóban gyorsan bringázni. Kitalálni hogy az most tényleg vízmosás vagy csak a hó néz ki úgy. Felfelé még nem is gond, de lejtõn amikor látod hogy milyen nagy vízmosás aztán belenyomod a bringát és kiderül hogy nincs ott semmi. Az ellenkezõjérõl inkább nem is beszélek. :)

Hát nem tudom Jani, lehet az neked volt a rossz ív, nekem nem volt semmi bajom, nem estem el és lefelé sem volt gondom. Volt olyan rész ahol direkt mentem a nem szokott íveken.

Hol is volt az a felfelé megcsúszás ... mert én nem emlékszem ilyenre, max a kerekem forgott ki 1x ... de ki sem klipszeltem, nyomatékból korrigáltam :)

Ahol a három kutya volt? ... Hát ott láttam egy hempergési nyomot ... mondtam is magamba "amatõr ... minek jössz az én nyomaimban" és mikor látom az utána lévõ részen, hogy valaki a buckák tetején lejtõzik a csúszós, hóban ... na egybõl tudtam, hogy nem nagyon gyakorolt mostanában és a Jani az ... :)

A terepet érezni kell nem látni ... Lehet többet kellene mostanában bringáznod akkor nem lenne ennyi bajod :)

ui.: TÁRCSAFÉK

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én kint voltam a Zentai sarkán 9:32-9:34 között senki nem jött és mentem tova.

A tankátjáró felett láttam, az Ingókövek irányába láttam a nyomaidat. Ezt abból gondoltam, mert lefelé baromi rossz íven mentél
Követtem a nyomodat és egybõl gondoltam, hogy te vagy az ...
Utána megint követtem az ingókövekhez fel, ott meg az emelkedõn volt egy rész ahol amolyan Jani-s nyomváltást csináltál. :)

Volt még kint másik két bringás, de õket nem bírtam felismerni, mert messze voltak és éppen a Tompost nyomtam 2x ...

Jó nagy hó nõtt ki 2,5 óra alatt ...

Követtem a nyomaidat 90%ban, belementél (és így én is) az összes létezõ vízmosásba. A lejtõ felsõ szakaszán is a te nyomaidat követtem. Az volt a rossz ív? :) Mert az alsó szakaszon úgy mentem ahogy szoktam, fék nélkül végig tekerve, a belsõ íven. A felfelérõl meg ne szólj semmit, láttam hogy megcsúsztál ezért kikerültem azt a részt és így belestem egy vízmosásba. :D
Meg kell mondanom hogy elég nehéz a vízmosásos részeken hóban gyorsan bringázni. Kitalálni hogy az most tényleg vízmosás vagy csak a hó néz ki úgy. Felfelé még nem is gond, de lejtõn amikor látod hogy milyen nagy vízmosás aztán belenyomod a bringát és kiderül hogy nincs ott semmi. :) Az ellenkezõjérõl inkább nem is beszélek. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ki volt ma kint? :)
Csak a Bálint nyomát láttam (MK + A/T).

Én kint voltam a Zentai sarkán 9:32-9:34 között senki nem jött és mentem tova.

A tankátjáró felett láttam, az Ingókövek irányába láttam a nyomaidat. Ezt abból gondoltam, mert lefelé baromi rossz íven mentél :)
Követtem a nyomodat és egybõl gondoltam, hogy te vagy az ... :)
Utána megint követtem az ingókövekhez fel, ott meg az emelkedõn volt egy rész ahol amolyan Jani-s nyomváltást csináltál. :)

Volt még kint másik két bringás, de õket nem bírtam felismerni, mert messze voltak és éppen a Tompost nyomtam 2x ...

Jó nagy hó nõtt ki 2,5 óra alatt ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ki volt ma kint? :)
Csak a Bálint nyomát láttam (MK + A/T).

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Megvan, most az lett a téli gumim. :)

Nekem is arra kellett volna. :D
Akkor maradnak a kopott nobby-k. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani!
Amit régebben ígértél külsõ gumit... az meg van még? :)
Lehet, hogy kellene.

Megvan, most az lett a téli gumim. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Erre nem adódna valami tesztlehetõség? Megkóstolnám...

Ez a darab - vagyis a proto type - a bringámon díszeleg :) a 2. darab, ami persze már egy sorozat kezdete ... :) Unit bringájára van fel installálva

sziasztok vasárnap jön valaki tekerni egyet a velencei hgybe? ha igen akkor 9:00 kor vagy 9:30kor kisfaludi kocsma elõtt

Én megyek!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Jani!
Amit régebben ígértél külsõ gumit... az meg van még? :)
Lehet, hogy kellene.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

sziasztok vasárnap jön valaki tekerni egyet a velencei hgybe? ha igen akkor 9:00 kor vagy 9:30kor kisfaludi kocsma elõtt

Alap!
Ott leszek!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Holnap vagy vasárnap esetleg lesz valamilyen menés a hegység irányába? :)
Én tervezek egy lájtos túrázós takargõzést egy Szingós csapat társammal holnap. Olyan 9:45 és 10:00 között találkozunk a Pozsonyi-Fiskális úti keresztezõdésben.
Aki szeretne csatlakozni jöjjön nyugodtan.

Ma este céges buli lesz, van rá némi esély, hogy reggel nem leszek elég fitt a bringázáshoz...
Vaszárnap meg családi program.
Failure is always an option.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ennyi? :S

Vegyél nyugodtan bármilyen lámpát és ha nem jó akkor tudjuk majd hogy mit nem kell :)

Amúgy sok teszt és vélemény van a neten szinte mindegyikrõl.
Failure is always an option.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Én tervezek egy lájtos túrázós takargõzést egy Szingós csapat társammal holnap. Olyan 9:45 és 10:00 között találkozunk a Pozsonyi-Fiskális úti keresztezõdésben.

nekem csak vaszárnap jó mert holnap délelõtt még dolgozom

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Nagyon jó gyûjtemény!!!
És ha itt kinézek egyet, aminek a fénye tetszik (mondjuk általam ismeretlen Sunwayman típust), akkor azt meg is vehetem nyugodtan, mert akkor az jó lesz nekem?
Vagy inkább érdemes a sokak által javasolt "nagy" és bevált márkák közül válogatni?

Ennyi? :S

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

És ilyen lett a bringán a 2x9 az M960-s hajtókar átalakítás után ...
K
K
K
K
K

Erre nem adódna valami tesztlehetõség? Megkóstolnám...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

hyhy regisztráltam

nagyon helyes remélem olvasod is meg írsz is rá