A felfelé kicsúszás a tankátjáró fölött volt. Lecsúsztál a bucka jobb oldalára, minimum 30cm-t oldalirányba (én meg a másik irányba csak lefelé 30cm-t).
A kutyák = a rottweilerek. Most csak egy volt kint. Ott nem a nyomodban mentem, mivel nem volt nyomod lefelé, mert én jöttem elõször le ott. Szóval nem ott volt ahol gondolod.
Azért megnézném, hogy milyen sebességgel mész, mert nincsenek lefelé sodródási nyomok.(ja, de egy helyen mégis, a Tomposról lefelé a ferde úton)
Tárcsafék... az az izgalmakat kerülõknek való.![]()
"Volt olyan rész ahol direkt mentem a nem szokott íveken."
Persze-persze, nem tudtad a hótól, hogy hol az út.
Én ott középen mentem és nem csúsztam meg, mondom a kerék kapart ki! A nyomaték miatt!
(egyébként elõttünk is volt kint valaki)
Nem csak 1 van a Roti-ból, van egy kölyök is már!
A tankátjárónál volt 3 kutya, vagyis 3 kutyás túrista, ott is volt egy hempergés nyom.
Ha utol érsz majd meglátod

Amúgy kijöhetsz holnap is nyugodtan, és megnézheted én megyek! 9:30 kor indulok itthonról
Biztos lehetsz benne, hogy köbgyök 2, mert lassú és öreg vagyok, de ha van egy jó gumid és az UST, az sokat tud hozni+egy kis CX versenyzés az is hoz a sodródásból ... hát így ... ja és én nem elõször bringázok hóban az idén ... de inkább gyere és nézzed meg!
Tárcsafék ... hogy is van ez ... akkor te félsz a versenyeken

Én tudom hol az út! A fejemben van a kognitív térkép! Tudatos volt minden mozdulatom ... és te próbáltál utánozni, de hát te nem vagy én és nem megy ... ennyi