otthon maradt
holnap délelõtt visszahívlak.
11-után légyszi. Éjszakás vagyok!

otthon maradt
holnap délelõtt visszahívlak.
Köszi! Élek a lehetõséggel. A srác partner abban, hogy a Blahán talizzatok. T.számod a régi, .......704-re végzõdõ?
Próbáltalak hívni...
24-én délelõtt megyek át Pesten, ha a Blahára ki tudna sétálni a célszemély, esetleg megoldható...
Budapest. VIII.ker. Baross utca - Jozsef korut keresztezodese.
Sziasztok. Valaki megy mostanában a fenti környékre? Egy stucnit cseréltem, a feljuttatásban kérek segítséget. Nem nehéz a motyó...
Elõre is köszi.
Nyomorult motorosok és quados ganék!
Mi is kimentünk 5-en, tekertünk úgy 2,5-3 órát. Hát hûvös volt...
Mindenkinek sikerült legalább egy perec. Én a túra vége felé, mikor már próbáltam izomból gyorsan menni. Na akkor ment ki az elsõ kerék úgy, hogy jó 3 métert hóekéztem oldalvást fekve.
Ettõl függetlenül k*rva jó volt!!! A guminyomás sokat számított, fõleg a kopott terepgumiknál.Miután leengedtem úgy 1bar-ra, lényegében mindenhol fel lehetett menni. Persze a nagy lendület és az izmos áttétel sokat segített. Hogy hóban pörgetve nem lehet menni, az is biztos. Legalább is én nem tudok.
Az acél merev villám jól vizsgázott, jobb is, hogy nem teleszkóppal mentem.
Ma egy picit nagyon hideg volt
és még a szél is fújt ...
No meg egy pár quad szétbombázta a Tompostól fel-le az összes utat .... uh nem volt valami felemelõ
Ebben a hidegben biztos.
Ebben a hidegben biztos.Felénk azt szokták mondani, hogy lefelé a szar is gurul
![]()
![]()
![]()
A sebesség mindent megold.
Ja, le az útról a fûbe.
Tudom, nyáron is megvolt. Sõt a nagy is volt amikor még kölyök volt.![]()
Velük nem találkoztam. Ami nyomot láthattál ott, az az lehetett amikor beszakadt alattam a jég, de nem estem el, csak ki kellett rángatni az elsõkereket a jégbõl.
Te is hétfõn.De én késõbb indulok.
Te mondtad.
Azért mentél a Tomposról lefelé az úttól két méterre a fûben?Sötétben én is ott szoktam menni.
Felénk azt szokták mondani, hogy lefelé a szar is gurulPersze, hogy félek. Fõleg attól hogy fellökök valakit hátulról.
Van valami kóstolnivalód?
hát tudod hogy mi a véleményem. ZSOLTI egy kis pálinka holnap?
Legyen úgy mint a múltkor. 9:30-kor Kisfaludon a kocsma elõtt.
Balu 9:30kor indul otthonról, de úgy is beér minket... abban pedig nem vagyok biztos, hogy velünk akar/fog tötymörögni.
Vélemények uraim?
Legyen úgy mint a múltkor. 9:30-kor Kisfaludon a kocsma elõtt.
Balu 9:30kor indul otthonról, de úgy is beér minket... abban pedig nem vagyok biztos, hogy velünk akar/fog tötymörögni.
Vélemények uraim?
sziasztok holnap ki jön és mikor indulunk?
Ja, le az útról a fûbe.Én ott középen mentem és nem csúsztam meg, mondom a kerék kapart ki! A nyomaték miatt!
(egyébként elõttünk is volt kint valaki)
Tudom, nyáron is megvolt. Sõt a nagy is volt amikor még kölyök volt.Nem csak 1 van a Roti-ból, van egy kölyök is már!
Velük nem találkoztam. Ami nyomot láthattál ott, az az lehetett amikor beszakadt alattam a jég, de nem estem el, csak ki kellett rángatni az elsõkereket a jégbõl.A tankátjárónál volt 3 kutya, vagyis 3 kutyás túrista, ott is volt egy hempergés nyom.
Te is hétfõn.Ha utol érsz majd meglátod
, de lassú vagy ... ez van
Amúgy kijöhetsz holnap is nyugodtan, és megnézheted én megyek! 9:30 kor indulok itthonról
Te mondtad.Biztos lehetsz benne, hogy köbgyök 2, mert lassú és öreg vagyok,
Persze, hogy félek. Fõleg attól hogy fellökök valakit hátulról.Tárcsafék ... hogy is van ez ... akkor te félsz a versenyeken
Én tudom hol az út! A fejemben van a kognitív térkép! Tudatos volt minden mozdulatom ... és te próbáltál utánozni, de hát te nem vagy én és nem megy ... ennyi
Ez ilyen egyszerû!
A sebesség mindent megold.