Hány óra körül gondolod?
Kb 10óra.
Persze hogy van. De remélem nem csak a Várvölgyben akarsz tekerni, mehetnénk egy kb 3 órás kört (úgy mint tavaly elõtt).
Ha ma még jársz erre akkor már holnap délelõtti indulással is mehetnénk egyet. De más nap is jó nekem.
Unnepek kozti varvolgyi tekergesekhez van kedvetek?
A sebesség mindent megold.
Boldog Karácsonyt!
YouTube - Silent Night (Metal Xmas)
Áldott, Békés,Szeretettben gazdag Karácsonyt kívánunk mindenkinek!!! Popper Zsolt és Neje: Kriszta
Nyitott a dátum, alakítható szerintem.
Beszéltünk róla többen, többször: körvonalazódik 31-én délelõtt egy évzáró tekergés ingókövekig. Ott meg egy gyenge pezsgõzés, vagy valami hasonló. Ötletek jöhetnek, na meg persze a résztvevõk...
Nekem is van pár göncöm
vagyis egyszerre nem tudok több ruhát felvenni így akad majd válszték köccsönbe
köszi, nem számítottam ekkora választékra, de csak egy nadrág kell, a többit megoldom
Szívesen csatlakoznék, de nagy rá az esély, hogy nem tudok menni. Sajnos.
Viszont, ha tényleg nem megyek, akkor tudok adni Neked kabátot, betétes hosszút, comb és karmelegítõt, aláöltözetet, kamáslit meg sapkát is. Minden megoldható, válogathatsz.
benne vagyok... ha egy magamfajta nyári papírkutyát ki tudjátok segíteni valami sufniban senyvedõ téli bicajosgatyó kölcsönzésével
...vagy ötlettel, hogy lehet piroscsíkos NDK macinacit felturbózni télire
Beszéltünk róla többen, többször: körvonalazódik 31-én délelõtt egy évzáró tekergés ingókövekig. Ott meg egy gyenge pezsgõzés, vagy valami hasonló. Ötletek jöhetnek, na meg persze a résztvevõk...