Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

:), hát nem lehet a tyõlõtõl már igen messze voltam akkor is. Vagy hamar ivarérett lettem vagy lehet nem is vagyok annyira taknyos, mint ahogy gondolnád ?!? Ha a balu75-bõl feltételezem, hogy '75-ös évjárat vagy, akkor az is lehet, hogy csókolommal kellene köszönnöd, mert az én start dátumom régebbi.;)

Azt se felejtsd el, hogy most 2011-et írunk a rekus világ is fejlõdik egy '95-ös élménybõl levonni azt a tanulságot, hogy értelmetlen dolog, hááát. Ha ezen a vonalon megyek végig és visszaemlékszem a '95-ös alkatrészekre az alkatrészek mûködési precizitására akkor 2011-ben az értelmetlen dolgok közé kellene sorolnod a hagyományos kerékpározást is. Sokat változott a világ

Tudom, hogy nem a cipõrõl volt szó (egy kis irónia volt), de a versenysportnak miért feltétele a kényelmetlenség ? Miért kell görnyedni egy biciklin, ha meg lehetne oldani ezt görnyedés nélkül.

Háborút nem szeretnék indítani, de a ha leragadtunk volna a hagyományoknál még mindig velocipéddel kergetnénk egymást. Természetesen vannak hátrányai a rekumbenseknek, de nem több, mint bármelyik másik mûfajban.

Csókolom stoki bácsi :)

Hmmm ... te egy kicsit elferdíted az igazságot ...

Én nem azt mondtam, hogy a reku értelmetlen! Én annyit mondtam, hogy nem szeretem, de ezzel is el lehet jutni A-ból; B-be.
És nem a 95-s élményeimbõl vonom le a tanulságot, nekem egyszerûen nem tetszik, s kész!
Attól még te nyalogathatod egész nap a rekut, úgy ahogy ezt én teszem az országúti és monti bicómmal. :)

Ha meg a versenyzésnél tartunk, akkor a versenyzés egy picit sem szól a kényelemrõl. Egyszerûen annyi történik, ott, hogy el kell tûrni a fájdalmak különbözõ küszöbét, és túl kell lépni a saját korlátaidon. Ebben a modern technikák segítségedre vannak, de a szervezeted viszontagságait, saját magadnak kell legyõzni.

És mivel ezt úgy nevezik, hogy kerékpár sport, vannak ide vonatkozó építési szabályok és normák (UCI), melyeknek meg kell felelni. Ami benne van a szabály szerinti keretbe az kerékpár, ami nincsen az sajnos nem ... ha tetszik, ha nem :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Turulka

Turulka

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

oké akkor velencei hgy kilenckor kisfaludi kocsmánál ZSOLTI te is jös?

Oké. Akkor 9-kor.
Üdv: Laci
Mindhalálig R'N'R'

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

stoki-bá, 1995-ben Hollandiában!!! Lehet te még akkor a szõlõre azt mondtad tyõlõ :D

Itt nem a cipõrõl volt szó

:), hát nem lehet a tyõlõtõl már igen messze voltam akkor is. Vagy hamar ivarérett lettem vagy lehet nem is vagyok annyira taknyos, mint ahogy gondolnád ?!? Ha a balu75-bõl feltételezem, hogy '75-ös évjárat vagy, akkor az is lehet, hogy csókolommal kellene köszönnöd, mert az én start dátumom régebbi.;)

Azt se felejtsd el, hogy most 2011-et írunk a rekus világ is fejlõdik egy '95-ös élménybõl levonni azt a tanulságot, hogy értelmetlen dolog, hááát. Ha ezen a vonalon megyek végig és visszaemlékszem a '95-ös alkatrészekre az alkatrészek mûködési precizitására akkor 2011-ben az értelmetlen dolgok közé kellene sorolnod a hagyományos kerékpározást is. Sokat változott a világ

Tudom, hogy nem a cipõrõl volt szó (egy kis irónia volt), de a versenysportnak miért feltétele a kényelmetlenség ? Miért kell görnyedni egy biciklin, ha meg lehetne oldani ezt görnyedés nélkül.

Háborút nem szeretnék indítani, de a ha leragadtunk volna a hagyományoknál még mindig velocipéddel kergetnénk egymást. Természetesen vannak hátrányai a rekumbenseknek, de nem több, mint bármelyik másik mûfajban.
...

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Ez tetszik, de nekem kicsit sok lenne... Kb. olyan, mintha egymás után négy nap letekerném a Gázlót. Egyszer OK, az tök jó, de a 3. napon már nem lenne õszinte a mosolyom.
A föld alá viszont nem szívesen megyek, az annyira nem vonz.

Viszont ha már versenyeknél tartunk, Secutorral beszéltük, hogy erre összhozhatnánk egy 6 fõs csapatot.

Nem kell feltétlen 6 fõs csapat, lehet 4 fõs is, vagy 2 csapat!
Nyomjuk és nyerjünk valamit :)

A barlangosra senki? Mert én mennék, de egyedül nem oké :(

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Ja, igyekszem ott lenni. Valami rövidebb karikában gondolkoztam én is.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Nem tudom, de ne túl messzire, mert délre haza kéne érni, hogy rendbe hozzam magam munka elõtt.

Turulka

Turulka

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

oké legyen 9, merre mennyünk?

Nem tudom, de ne túl messzire, mert délre haza kéne érni, hogy rendbe hozzam magam munka elõtt.
Mindhalálig R'N'R'

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Bocs, még egy: trans Hungária :)

Trans Hungária Maraton | kerékpár maraton,nevezési díj,útvonal | Mozgásvilág

Ez tetszik, de nekem kicsit sok lenne... Kb. olyan, mintha egymás után négy nap letekerném a Gázlót. Egyszer OK, az tök jó, de a 3. napon már nem lenne õszinte a mosolyom.
A föld alá viszont nem szívesen megyek, az annyira nem vonz.

Viszont ha már versenyeknél tartunk, Secutorral beszéltük, hogy erre összhozhatnánk egy 6 fõs csapatot.
Failure is always an option.

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

sziasztok jön valaki tekerni szombaton?

Szombat reggel 9 rendben, megyek en is.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
Bocs, még egy: trans Hungária :)

Trans Hungária Maraton | kerékpár maraton,nevezési díj,útvonal | Mozgásvilág

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
Verseny a föld alatt, MENJÜNK!!!

Vakond futam kõbányán | földalatti kerékpárverseny,barlang | Mozgásvilág

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
Nah, errõl lemaradtunk...

Monti maraton télen | I. Téli MTB Maraton,eredménylista,galéria | Mozgásvilág

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ültél már rekumbensen ???

Akkor miért cipõben tekersz ? Anélkül kényelmetlenebb lenne ;)

stoki-bá, 1995-ben Hollandiában!!! Lehet te még akkor a szõlõre azt mondtad tyõlõ :D

Itt nem a cipõrõl volt szó
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Ha lehet akkor inkább a 9 legyen, mert 1-re vagy2-re kell menne dolgozni.
Inkább 9.
Még beszélünk.
Üdv

oké legyen 9, merre mennyünk?

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Benne vagyok!

Én tervezem. 9-10 körül?

oké akkor már ketten vagyunk a szombatra

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

gyerekek egy jó sör mellett na meg kicsit jobb ídöben mondjuk pákozdon megvitathatnánk és még tekerhetnénk is egy velencetó kört is ?

Benne vagyok!

Én tervezem. 9-10 körül?
Failure is always an option.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

gyerekek egy jó sör mellett na meg kicsit jobb ídöben mondjuk pákozdon megvitathatnánk és még tekerhetnénk is egy velencetó kört is ?

Ez egy remek ötlet, mindenképp támogatom. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

a versenyzés az emberrõl szól, nem pedig a kerékpárról

Most van némi idõm, hogy bõvebben reagáljak. A fenti mondat meglehetõsen (és óvatosan fogalmazva is) demagóg... Minden esetre egy szép álom.
Gondolom, nem egy Woodlands-et hajtasz, Alivió váltóval? Amennyiben nem, akkor miért nem?

A technikai sportokból - márpedig a kerékpározás minden mûfaja ilyen - nehéz kizárni a technikai fejlõdés által nyújtott többletet. Nem mindenki engedhet meg magának egy XTR-t, karbon vázat, stb.
- a versenyzés az emberrõl szól, nem pedig a kerékpárról -
A kerékpárverseny az emberrõl és a technikáról, a kerékpárról szól!

Vannak emberek, akik saját szûk látóterükbe próbálnak belezsúfolni mindent és mindenkit. Szeretném leszögezni, hogy montizni qrvajó! Sõt, az összes kerékpár közül talán ez a legsokoldalúbb ág. Nem véletlen, hogy fiatal kora ellenére, napjainkban a legnépszerûbb kerékpár típus.

Egy országútist nehezen tudsz meggyõzni arról, hogy milyen király a géped, mert 28-as átlaggal a Balatonra is legurulhatsz vele. Egy Down Hilles is körbe röhög, ha azt ecseteled neki, hogyan zúgtál le a Normafától. Természetesen egy Rekus is furcsán nézz rád, ha a géped kényelmét vagy gyorsaságát ecseteled.

Számomra van a kerékpár és a kerékpáros. Te is taposod a pedált? Akkor olyan vagy mint én! Montizól? Zsír! Szingód van 8 barral? köztünk a helyed! Rokkant bicajon fekszel? neked is jutt hely!
Felesleges frontokat nyitni, annak megvitatására, melyik a leg. Mindenki számára van hely, mindenki megtalálja az érdeklõdési körének megfelelõ stílust. Ezek közül egy a reku. Egy csomó dologra alkalmatlan és egy csomó dolgot nem tud más keró ennél jobban.

Utóiratként csak annyit, hogy ha lenne egy szép új gerincem, még mindig a monti pedálját taposnám.
Feltöltött kép