, hát nem lehet a tyõlõtõl már igen messze voltam akkor is. Vagy hamar ivarérett lettem vagy lehet nem is vagyok annyira taknyos, mint ahogy gondolnád ?!? Ha a balu75-bõl feltételezem, hogy '75-ös évjárat vagy, akkor az is lehet, hogy csókolommal kellene köszönnöd, mert az én start dátumom régebbi.
![]()
Azt se felejtsd el, hogy most 2011-et írunk a rekus világ is fejlõdik egy '95-ös élménybõl levonni azt a tanulságot, hogy értelmetlen dolog, hááát. Ha ezen a vonalon megyek végig és visszaemlékszem a '95-ös alkatrészekre az alkatrészek mûködési precizitására akkor 2011-ben az értelmetlen dolgok közé kellene sorolnod a hagyományos kerékpározást is. Sokat változott a világ
Tudom, hogy nem a cipõrõl volt szó (egy kis irónia volt), de a versenysportnak miért feltétele a kényelmetlenség ? Miért kell görnyedni egy biciklin, ha meg lehetne oldani ezt görnyedés nélkül.
Háborút nem szeretnék indítani, de a ha leragadtunk volna a hagyományoknál még mindig velocipéddel kergetnénk egymást. Természetesen vannak hátrányai a rekumbenseknek, de nem több, mint bármelyik másik mûfajban.
Csókolom stoki bácsi

Hmmm ... te egy kicsit elferdíted az igazságot ...
Én nem azt mondtam, hogy a reku értelmetlen! Én annyit mondtam, hogy nem szeretem, de ezzel is el lehet jutni A-ból; B-be.
És nem a 95-s élményeimbõl vonom le a tanulságot, nekem egyszerûen nem tetszik, s kész!
Attól még te nyalogathatod egész nap a rekut, úgy ahogy ezt én teszem az országúti és monti bicómmal.

Ha meg a versenyzésnél tartunk, akkor a versenyzés egy picit sem szól a kényelemrõl. Egyszerûen annyi történik, ott, hogy el kell tûrni a fájdalmak különbözõ küszöbét, és túl kell lépni a saját korlátaidon. Ebben a modern technikák segítségedre vannak, de a szervezeted viszontagságait, saját magadnak kell legyõzni.
És mivel ezt úgy nevezik, hogy kerékpár sport, vannak ide vonatkozó építési szabályok és normák (UCI), melyeknek meg kell felelni. Ami benne van a szabály szerinti keretbe az kerékpár, ami nincsen az sajnos nem ... ha tetszik, ha nem