Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Ha megyek akkor én is ott leszek,feltéve ha megyek:).

Gyertek csak, minél többen :)

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Ha megyek akkor ott leszek kútnál. Ha addig ez a fölrengés le nem gyalulja:)

Ha megyek akkor én is ott leszek,feltéve ha megyek:).
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

De azért más is megnézheti? :)

Holnapi tekeréssel mi a helyzet?
Mingyá' reggel van...

Ha megyek akkor ott leszek kútnál. Ha addig ez a fölrengés le nem gyalulja:)

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Ha esetleg nem találnánk egymást:
30/3 965 929

Oké. Köszi.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

yes :)

Ha esetleg nem találnánk egymást:
30/3 965 929

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

hello. Az omw benzinkútnál?

yes :)

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Akkor találkozzunk 9-kor a Budai-Lövölde keresztezõdésben és kitaláljuk, merre megyünk, ok?

Hello. Az OMW benzinkútnál?

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Nekem okés lenne holnap 9-kor, de csak délig. Hova mennénk, hol lenne a találka? Baglyas felé? Üdv.

Akkor találkozzunk 9-kor a Budai-Lövölde keresztezõdésben és kitaláljuk, merre megyünk, ok?

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Nekem okés lenne holnap 9-kor, de csak délig. Hova mennénk, hol lenne a találka? Baglyas felé? Üdv.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

ZSOLTI ez csak neked Csepel D344 3/4

De azért más is megnézheti? :)

Holnapi tekeréssel mi a helyzet?
Mingyá' reggel van...

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
ZSOLTI ez csak neked Csepel D344 3/4

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Jeep a patakban

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Ez tetszik, de nekem kicsit sok lenne... Kb. olyan, mintha egymás után négy nap letekerném a Gázlót. Egyszer OK, az tök jó, de a 3. napon már nem lenne õszinte a mosolyom.
A föld alá viszont nem szívesen megyek, az annyira nem vonz.

Viszont ha már versenyeknél tartunk, Secutorral beszéltük, hogy erre összhozhatnánk egy 6 fõs csapatot.

Én is szívesen csatlakoznék, ha még lehet.:)

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts
Vasárnapi tekeréssel hogy állunk?
9-tõl fogva nekem oké!

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Kedves Trollok !

Unalmasak vagytok!:zzz:

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Igen a stílus ... a hülyeségrõl nehéz meggyõzni ... és csak halkan jegyzem meg elõttem szóló elvárható szintû helyesírását :) (hajaj ...nem én kezdtem) :D

Hibát követtem el, nincs mentségem!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

...

Ámen! ... Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa ...

Kívánok neked sok-sok fekvõ kilométer és örömöt a hanyatt tekerésben! Nem lehetünk egyformák ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Csók fater, megkérhetlek, hogy feküdj rá a bringádra? Most nézz elõre és kérdem mit látsz ... gondolom a hasadat :D

...gondolom ez a '95-ös tapasztalatból jön.:)

És légyszives olvass a sorok között, mert látom, nem vagyunk egy metaszinten ...

...hát nem.

nem kedvelem: mint eszközt; csúnya és értelmetlen: mint forma
Már Sajnálom, hogy röviden írtam, de ez van

...végre sikerült eldönteni, de hogy hogyan lehet egy forma értelmetlen, hát ez biztosan a másik metaszintbõl jön.

Igen ezaz UCI már csak ilyen ... és mégis neki vannak a legnépesebb rendezvényeik ... Nekik van világbajnokuk :D

...de milyen. A napokban lehet, hogy éppen nem jó elõhozni a nagy neveket. :)

Tudom, hogy nehéz megemészteni, de ez van :)

Ez. És igen könnyû megemészteni, sõt túllépni.

Ha meg nyereg és egyéb más egészségügyi problémád vannak vegyél magadnak való nyerget, ne sajnáld a gubát, fogadj egy szakembert és beállítja a bringát neked megfelelõen.

...azért megy ez egyedül is, de a fizika törvényeit akkor sem lehet átírni.

Ha erre lusta vagy akkor igen el kell feküdni és jön a reku ... na ez a rokkantkocsi :D

...sok, sok fogalmi zavar, de hát '95 nem ma volt.

Mindig a lustaság viszi elõre az emberiséget :D

...én a gondolkodást gondolnám inkább.

És lõn felvilágosodás ... amit korábban meg is írtam, nem vagyunk egyformák ... és ez így is van jól .... :)

...ennek én különösen örülök, mert még mindig barlangban laknánk és kõbunkóval vadásznánk.

Mindenki szeresse a maga hercegnõjét :)

...
...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Egy embernek minimum 2 órát kell tekerni, ha jól tudom. A "max"-ot meg mindenki maga osztja be magának :)

Összesen 2 órát kell minimum tekerni minden csapat tagnak a 24 óra alatt. Ezt bármilyen leosztásban megteheted.
A 4 ember nagyon kevés, az öt határ eset, a hat az igazi.
Ha jól akartok menni a 6 fõ esetén minimum 4x kell kimenni 1órára mindenkinek és közötte pihenni, aludni, enni-inni, melegíteni stb.
Az 1-1-1-1 órákat nyélen rakni, ha romlik a köridõ, friss embernek beállni vinni tovább az idõket. Nem egyszerû és nagyon fárasztó!!!

Nem tudom mi lenne a célotok, de elsõre a teljesítése is kemény feladat a csapattól. Én 4x voltam 24 óráson és abból 2x fejeztük be a teljes 24 órát! Én csak drukkolok nektek és hajrá!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Lompi, Python és Stoki,
örülök, hogy írtatok ide, érdekesek a gépeitek, becsülöm a lelkesedéseteket. Szívesen tekernék egyet veletek bármikor, ha jobb idõk lesznek és lesz konkrét idõpont akkor jelentkezzetek.

Balu és MJani,
tisztelem a versenyzõi szemléleteteket, a tapasztalatatokat meg még egy csomó mindent bennetek. Természetesen veletek is nagyon szívesen tekerek bármikor, ha néha megvártok :) (mint ahogy eddig is).

DE, ne basszátok már szét ezt a topikot ilyen meddõ vitával. És pláne ne tegyétek ezt egymást bántó hangnemben. Rekus témára ott van ez a topik.

Én nem "baszom szét" a topikot, õk jelentek, meg itt mint egy pirnaha raj ... :) én csak leírom a véleményem és fogom érces poénra, ahogy õk is kezdték a kostolgatást a "kvázi" kerékpáros társak, hiszen ez a legalkalmasabb erre, (szerintük) ...

- A stílus, maga az ember.
- Nem volt értelmetlen és hiába való az eszmecsere. Az álláspontok közeledtek egymáshoz, az hogy ki közeledett és melyik irányba, az a végeredmény szempontjából számomra másodlagos.
- Biztos vagyok abban, hogy mindenki érezte, ez a téma már rég nem a kerékpárok különbözõségeirõl szólt.
- A tolerancia az, amit mindenki nehezen tanul, de tanul...

Természetesen minden érdeklõdõt szívesen látunk a rekumbens topikon és reményeim szerint minden Fehérvári vagy Fehérvár környéki helyet talál magának ezen a topikon, fügettlenül attól, hogy milyen gépet hajt, van e phd.-je vagy elvárható szintû helyesírása.

Igen a stílus ... a hülyeségrõl nehéz meggyõzni ... és csak halkan jegyzem meg elõttem szóló elvárható szintû helyesírását :) (hajaj ...nem én kezdtem) :D

Én offolom a rekus témát itt . én elöször is nem a reku miat írtam hanem a közös tekerés miat de nem hegyen mert arra nem alkalmas a jármüvem. kobike neked van igazad nézet eltérések vannak meg lesznek is de atol még ihatunk egy jóóóóóó sört .

Itt is van némi helyesírási kavarac :)
De az itt tekerõk nagy hányada MTB fanatic ... így nehéz össze egyeztetni a reku kontra MTB túrát ...

Hali!Én holnap biztos nem tudok menni,talán vasárnap.

Holnap lehet megyek terepre, ha terepre megyek, akkor kint leszek!