Ha megyek akkor én is ott leszek,feltéve ha megyek:).
Gyertek csak, minél többen

Ha megyek akkor én is ott leszek,feltéve ha megyek:).
Ha megyek akkor ott leszek kútnál. Ha addig ez a fölrengés le nem gyalulja:)
De azért más is megnézheti?
Holnapi tekeréssel mi a helyzet?
Mingyá' reggel van...
yes
Akkor találkozzunk 9-kor a Budai-Lövölde keresztezõdésben és kitaláljuk, merre megyünk, ok?
Nekem okés lenne holnap 9-kor, de csak délig. Hova mennénk, hol lenne a találka? Baglyas felé? Üdv.
ZSOLTI ez csak neked Csepel D344 3/4
Ez tetszik, de nekem kicsit sok lenne... Kb. olyan, mintha egymás után négy nap letekerném a Gázlót. Egyszer OK, az tök jó, de a 3. napon már nem lenne õszinte a mosolyom.
A föld alá viszont nem szívesen megyek, az annyira nem vonz.
Viszont ha már versenyeknél tartunk, Secutorral beszéltük, hogy erre összhozhatnánk egy 6 fõs csapatot.
Hibát követtem el, nincs mentségem!Igen a stílus ... a hülyeségrõl nehéz meggyõzni ... és csak halkan jegyzem meg elõttem szóló elvárható szintû helyesírását
(hajaj ...nem én kezdtem)
...
Csók fater, megkérhetlek, hogy feküdj rá a bringádra? Most nézz elõre és kérdem mit látsz ... gondolom a hasadat
...gondolom ez a '95-ös tapasztalatból jön.
És légyszives olvass a sorok között, mert látom, nem vagyunk egy metaszinten ...
...hát nem.
nem kedvelem: mint eszközt; csúnya és értelmetlen: mint forma
Már Sajnálom, hogy röviden írtam, de ez van
...végre sikerült eldönteni, de hogy hogyan lehet egy forma értelmetlen, hát ez biztosan a másik metaszintbõl jön.
Igen ezaz UCI már csak ilyen ... és mégis neki vannak a legnépesebb rendezvényeik ... Nekik van világbajnokuk
...de milyen. A napokban lehet, hogy éppen nem jó elõhozni a nagy neveket.![]()
Tudom, hogy nehéz megemészteni, de ez van
Ez. És igen könnyû megemészteni, sõt túllépni.
Ha meg nyereg és egyéb más egészségügyi problémád vannak vegyél magadnak való nyerget, ne sajnáld a gubát, fogadj egy szakembert és beállítja a bringát neked megfelelõen.
...azért megy ez egyedül is, de a fizika törvényeit akkor sem lehet átírni.
Ha erre lusta vagy akkor igen el kell feküdni és jön a reku ... na ez a rokkantkocsi
...sok, sok fogalmi zavar, de hát '95 nem ma volt.
Mindig a lustaság viszi elõre az emberiséget
...én a gondolkodást gondolnám inkább.
És lõn felvilágosodás ... amit korábban meg is írtam, nem vagyunk egyformák ... és ez így is van jól ....
...ennek én különösen örülök, mert még mindig barlangban laknánk és kõbunkóval vadásznánk.
Mindenki szeresse a maga hercegnõjét
Összesen 2 órát kell minimum tekerni minden csapat tagnak a 24 óra alatt. Ezt bármilyen leosztásban megteheted.Egy embernek minimum 2 órát kell tekerni, ha jól tudom. A "max"-ot meg mindenki maga osztja be magának
Lompi, Python és Stoki,
örülök, hogy írtatok ide, érdekesek a gépeitek, becsülöm a lelkesedéseteket. Szívesen tekernék egyet veletek bármikor, ha jobb idõk lesznek és lesz konkrét idõpont akkor jelentkezzetek.
Balu és MJani,
tisztelem a versenyzõi szemléleteteket, a tapasztalatatokat meg még egy csomó mindent bennetek. Természetesen veletek is nagyon szívesen tekerek bármikor, ha néha megvártok(mint ahogy eddig is).
DE, ne basszátok már szét ezt a topikot ilyen meddõ vitával. És pláne ne tegyétek ezt egymást bántó hangnemben. Rekus témára ott van ez a topik.
- A stílus, maga az ember.
- Nem volt értelmetlen és hiába való az eszmecsere. Az álláspontok közeledtek egymáshoz, az hogy ki közeledett és melyik irányba, az a végeredmény szempontjából számomra másodlagos.
- Biztos vagyok abban, hogy mindenki érezte, ez a téma már rég nem a kerékpárok különbözõségeirõl szólt.
- A tolerancia az, amit mindenki nehezen tanul, de tanul...
Természetesen minden érdeklõdõt szívesen látunk a rekumbens topikon és reményeim szerint minden Fehérvári vagy Fehérvár környéki helyet talál magának ezen a topikon, fügettlenül attól, hogy milyen gépet hajt, van e phd.-je vagy elvárható szintû helyesírása.
Itt is van némi helyesírási kavaracÉn offolom a rekus témát itt . én elöször is nem a reku miat írtam hanem a közös tekerés miat de nem hegyen mert arra nem alkalmas a jármüvem. kobike neked van igazad nézet eltérések vannak meg lesznek is de atol még ihatunk egy jóóóóóó sört .
Holnap lehet megyek terepre, ha terepre megyek, akkor kint leszek!Hali!Én holnap biztos nem tudok menni,talán vasárnap.