Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts
Beneveztem mind a 4 Top maratonra középtávon, plusz a Bakonyra is hosszúra :) Ez az elsõ hosszúm, kíváncsi leszek magamra :)
Febr. 28-ig még kedvezményes, úgyhogy rajta-rajta :)

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Van baja a faszinak... :D

Bringa - Technikai cikkek: 3 nap, 24 sör, hidraulikus krossz-fék... (2011. február 22.)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

szia mennyibe kerülnek a telok

A Manitou 35, a Tora pedig 30.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Hello. Nekem valószínûleg eladóvá válik egy Manitou Scareb 80mm levegõs, és egy Rock Shox Tora 2009-es tárcsás, fehér teló. Ha érdekel írj. Üdv.

szia mennyibe kerülnek a telok

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Mindenképp olyan kell, amin V-fék tüske is van, mert tárcsás kerekem nincs...
Amúgy érdekelne, de elõbb még szeretném kipróbálni, hogy merevvel mennyire használható. Ahhoz meg egy kicsit jobb idõ, meg egy kicsit jobb egészségi állapot kellene...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Egy Fox nekem valszeg túl drága lett volna, még használtan is...

Kobike: Hát, ügyes nem vagyok, soha nem is voltam az...
Bár egy idõben a merev villás Kettlerrel "montiztam". Azzal sokkal jobban el tudtam menni mindenhol, mint most bármilyen bringát is építek magamnak... Valszeg azért, mert akkor még jobb kondiban voltam. Persze ki fogom próbálni a Pyxist így is, csak akkor teszek bele telót, ha muszáj. Amúgy tényleg valami jó állapotú "retro" villa lenne a cél, a Maxi-bikeban láttam egy titánrugós Manitut, csak a nyakhossza elég határeset...

Hello. Nekem valószínûleg eladóvá válik egy Manitou Scareb 80mm levegõs, és egy Rock Shox Tora 2009-es tárcsás, fehér teló. Ha érdekel írj. Üdv.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Nemrég adtam el a FOX F80X-emet, az pont jó lett volna neked :)

Egy Fox nekem valszeg túl drága lett volna, még használtan is...

Kobike: Hát, ügyes nem vagyok, soha nem is voltam az...
Bár egy idõben a merev villás Kettlerrel "montiztam". Azzal sokkal jobban el tudtam menni mindenhol, mint most bármilyen bringát is építek magamnak... Valszeg azért, mert akkor még jobb kondiban voltam. Persze ki fogom próbálni a Pyxist így is, csak akkor teszek bele telót, ha muszáj. Amúgy tényleg valami jó állapotú "retro" villa lenne a cél, a Maxi-bikeban láttam egy titánrugós Manitut, csak a nyakhossza elég határeset...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Errõl tudtok valami közelebbit?
"2011.07.30. Velence Kupa ... "

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
sziasztok jön valaki tekerni vasárnap?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Keményebb terepre azért kell majd bele egy teló, bár így jó a geometriája, súlyelosztása... Úgyhogy valami nagyon rövid teló kéne.

Teló nem biztos hogy annyira fontos ilyen terepen ahol mi használjuk, nagyban pótolhatja az ügyesség :)
Ha mindenképpen akarsz, és nem szeretnél valami õskövületet, aminek gyárilag 4-6cm a mozgása, akkor vegyél valamilyen "all travel"-es Rock Shox-ot, azokat plussz távtartókkal össze lehet húzni akármekkorára.
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

Ügyesek vagytok...
Még amikor láttam a beírást pár perccel nyolc után, gondoltam, hogy ha gyorsan összekapom magam, még odaérhetek... De az én érzékeny légzõrendszerem alighanem nem bírta volna az ilyen hideget. (Amúgy is elég pocsékul voltam az utóbbi napokban.)
Inkább matattam a biciklijeimet, a Maurice-ról levettem a platform/SPD pedálokat, és visszaraktam rá az eredeti klipszeseket, hogy egy rövid próbaút keretében kipróbáljam, hogy a pedál roszogott-e, vagy a középcsapágy.
Aztán addig matattam, hogy a Pyxisre feltettem a váltókarokat, amiket Kobike-al cseréltem a láncfeszítõért. Azok ugyan (3*) 7-esek, a keréken meg 8-as sor van, de gondoltam, a legkisebbet úgysem használom terepen, beállítottam úgy. Nem tökéletes a váltás, egy pillanatot "gondolkodik", de használható. (Ha kicserélem a bowdenház utolsó szakaszát is hosszanti szálasra, talán javul valamit, bár a használtan vett XT váltó is kicsit kityrákotty...) Amúgy frankó, anyósékhoz ebédre menet megvolt a próbaút, Baglyas-képes a gép. Úgyhogy legközelebb a gyerek is váltóssal jöhet... Keményebb terepre azért kell majd bele egy teló, bár így jó a geometriája, súlyelosztása... Úgyhogy valami nagyon rövid teló kéne.

Nemrég adtam el a FOX F80X-emet, az pont jó lett volna neked :)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Ügyesek vagytok...
Még amikor láttam a beírást pár perccel nyolc után, gondoltam, hogy ha gyorsan összekapom magam, még odaérhetek... De az én érzékeny légzõrendszerem alighanem nem bírta volna az ilyen hideget. (Amúgy is elég pocsékul voltam az utóbbi napokban.)
Inkább matattam a biciklijeimet, a Maurice-ról levettem a platform/SPD pedálokat, és visszaraktam rá az eredeti klipszeseket, hogy egy rövid próbaút keretében kipróbáljam, hogy a pedál roszogott-e, vagy a középcsapágy.
Aztán addig matattam, hogy a Pyxisre feltettem a váltókarokat, amiket Kobike-al cseréltem a láncfeszítõért. Azok ugyan (3*) 7-esek, a keréken meg 8-as sor van, de gondoltam, a legkisebbet úgysem használom terepen, beállítottam úgy. Nem tökéletes a váltás, egy pillanatot "gondolkodik", de használható. (Ha kicserélem a bowdenház utolsó szakaszát is hosszanti szálasra, talán javul valamit, bár a használtan vett XT váltó is kicsit kityrákotty...) Amúgy frankó, anyósékhoz ebédre menet megvolt a próbaút, Baglyas-képes a gép. Úgyhogy legközelebb a gyerek is váltóssal jöhet... Keményebb terepre azért kell majd bele egy teló, bár így jó a geometriája, súlyelosztása... Úgyhogy valami nagyon rövid teló kéne.

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Secutor, Bringa, Adam Smith és jómagam mai nap ezt tekertük.

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts
Tegnap Kobike-kal körbetekertük a tavat és kipróbáltam a fixi bambuszát :) Jó kis szekér, csak hozzá kell szokni, hogy le ne dobjon magáról :) Az M7 alatt a bringaúton 4-5 centi víz volt, úgyhogy simán járható!

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts

jó tekerészt holnap nektek

huppsz, most keltem fel :)
akkól errõl asszem lecsúsztam...
na sebaj, ebéd után még lehet valamit okosítani!
ha valaki jönne, ma du. 1-2 óra fele, jelezze!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Na akkor Gaja utan Lidl korforgalomtol 9:00-kor start Baglyas. :)

jó tekerészt holnap nektek

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Na akkor Gaja utan Lidl korforgalomtol 9:00-kor start Baglyas. :)

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Köszi,én is erre tippeltem.Akkor reggel 9-kor valószínû ott leszek.

Ok. Köszi.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Gaja után a Lidl-nél, szerintem.

Köszi,én is erre tippeltem.Akkor reggel 9-kor valószínû ott leszek.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Valószínûleg én is tudok menni.De pontosan melyik körforgalomra is gondoltok?

Gaja után a Lidl-nél, szerintem.