Febr. 28-ig még kedvezményes, úgyhogy rajta-rajta

Hello. Nekem valószínûleg eladóvá válik egy Manitou Scareb 80mm levegõs, és egy Rock Shox Tora 2009-es tárcsás, fehér teló. Ha érdekel írj. Üdv.
Egy Fox nekem valszeg túl drága lett volna, még használtan is...
Kobike: Hát, ügyes nem vagyok, soha nem is voltam az...
Bár egy idõben a merev villás Kettlerrel "montiztam". Azzal sokkal jobban el tudtam menni mindenhol, mint most bármilyen bringát is építek magamnak... Valszeg azért, mert akkor még jobb kondiban voltam. Persze ki fogom próbálni a Pyxist így is, csak akkor teszek bele telót, ha muszáj. Amúgy tényleg valami jó állapotú "retro" villa lenne a cél, a Maxi-bikeban láttam egy titánrugós Manitut, csak a nyakhossza elég határeset...
Nemrég adtam el a FOX F80X-emet, az pont jó lett volna neked
Keményebb terepre azért kell majd bele egy teló, bár így jó a geometriája, súlyelosztása... Úgyhogy valami nagyon rövid teló kéne.
Ügyesek vagytok...
Még amikor láttam a beírást pár perccel nyolc után, gondoltam, hogy ha gyorsan összekapom magam, még odaérhetek... De az én érzékeny légzõrendszerem alighanem nem bírta volna az ilyen hideget. (Amúgy is elég pocsékul voltam az utóbbi napokban.)
Inkább matattam a biciklijeimet, a Maurice-ról levettem a platform/SPD pedálokat, és visszaraktam rá az eredeti klipszeseket, hogy egy rövid próbaút keretében kipróbáljam, hogy a pedál roszogott-e, vagy a középcsapágy.
Aztán addig matattam, hogy a Pyxisre feltettem a váltókarokat, amiket Kobike-al cseréltem a láncfeszítõért. Azok ugyan (3*) 7-esek, a keréken meg 8-as sor van, de gondoltam, a legkisebbet úgysem használom terepen, beállítottam úgy. Nem tökéletes a váltás, egy pillanatot "gondolkodik", de használható. (Ha kicserélem a bowdenház utolsó szakaszát is hosszanti szálasra, talán javul valamit, bár a használtan vett XT váltó is kicsit kityrákotty...) Amúgy frankó, anyósékhoz ebédre menet megvolt a próbaút, Baglyas-képes a gép. Úgyhogy legközelebb a gyerek is váltóssal jöhet... Keményebb terepre azért kell majd bele egy teló, bár így jó a geometriája, súlyelosztása... Úgyhogy valami nagyon rövid teló kéne.
jó tekerészt holnap nektek
Na akkor Gaja utan Lidl korforgalomtol 9:00-kor start Baglyas.
Köszi,én is erre tippeltem.Akkor reggel 9-kor valószínû ott leszek.
Gaja után a Lidl-nél, szerintem.
Valószínûleg én is tudok menni.De pontosan melyik körforgalomra is gondoltok?