Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Akkor már csak azt kéne eldönteni, kivel menjünk, és mikor...

Csabber (Csacsa): Te Gyõrbe menet gondolom, visszafelé is a Budaörsin mész az M7/M1 kihajtóig, vagy az 1-es útig. Akkor ki tudnál rakni minket Kel(lemetl)enföld magasságában?

Laciklon: fel tudnál minket venni a Kadocsán a Honda szalonnál (amennyiben a régi 7-esen tervezed menni), vagy a MOL kútnál (amennyiben M7)?
És ha igen, mikor?

Amúgy a takonykór ellenére ma bringával jöttem dolgozni, idén elõször. A fiam eddig bringával járt iskolába, a legnagyobb hidegben is, de most õ is megnáthásodott, úgyhogy kérte az asszonyt, vigye el kocsival. Úgy viszont már nekem macerás a kerülõ miatt, úgyhogy mondam a gyereknek, hogy ha õ nem használja a bringát, akkor én elviszem, aztán a terepre szánt 32/18-al szép nyugisan beballagtam, légzõmaszkkal az arcomon. Hazafelé meg már jóformán csak gurulni kell. (A videot inkább majd otthon...)

Igen, jól mondod, visszafele az M1/M7-nél az M1-en megyek tovább, de Kelenföldig jók vagytok :)
Reggel még kimegyek egyet futni Pentelére, aztán 9-10 között indulhatunk is.
Ki jön(ne) akkor velem és kit hol szedjek fel?

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Szombaton én is megyek egy könnyût

Szia Sanyi! Hol lesz a talalka es mikor? Csatlakoznek en is. Udv, Gergo

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Kobike:

Konkurálni akarsz a Merényivel?
Egyvalaki fér be csak hozzátok, vagy esetleg a fiammal is ketten? Az én verdám most nem egészen kóser, nem szívesen gyepálnám.

Merényi más stílusban utazik, szerintem megférünk egymás mellett :)
Amúgy megnéztem a bringáját amit kiállított, nagyon szép, igényes darab, ne haggyátok ki.

A "beférésre" eddig azért nem reagáltam, mert még nem biztos, hogy 3-an megyünk, lehet hogy 4-en. Még mindig nem döntötték el ezek a nõk...
Failure is always an option.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Akkor már csak azt kéne eldönteni, kivel menjünk, és mikor...

Csabber (Csacsa): Te Gyõrbe menet gondolom, visszafelé is a Budaörsin mész az M7/M1 kihajtóig, vagy az 1-es útig. Akkor ki tudnál rakni minket Kel(lemetl)enföld magasságában?

Laciklon: fel tudnál minket venni a Kadocsán a Honda szalonnál (amennyiben a régi 7-esen tervezed menni), vagy a MOL kútnál (amennyiben M7)?
És ha igen, mikor?

Amúgy a takonykór ellenére ma bringával jöttem dolgozni, idén elõször. A fiam eddig bringával járt iskolába, a legnagyobb hidegben is, de most õ is megnáthásodott, úgyhogy kérte az asszonyt, vigye el kocsival. Úgy viszont már nekem macerás a kerülõ miatt, úgyhogy mondam a gyereknek, hogy ha õ nem használja a bringát, akkor én elviszem, aztán a terepre szánt 32/18-al szép nyugisan beballagtam, légzõmaszkkal az arcomon. Hazafelé meg már jóformán csak gurulni kell. (A videot inkább majd otthon...)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Nekem most már mindegy, megvettem a görgõt, tudok tekerni bármikor... :-)

(Egyébként valszeg amúgy se mennék ki szombaton, megint (még mindig) fáj a torkom. Nem tudok megszabadulni ettõl a sz@rságtól sehogyse...)

Akkor ezt nektek :)

A nap videója: Városi downhill - Subba

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én mindenképp szombaton megyek, mert este Gyõrben van jelenésem :)

Nekem most már mindegy, megvettem a görgõt, tudok tekerni bármikor... :-)

(Egyébként valszeg amúgy se mennék ki szombaton, megint (még mindig) fáj a torkom. Nem tudok megszabadulni ettõl a sz@rságtól sehogyse...)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
sziasztok ezt a videót nézzétek meg nagyon durva Autós hajtott a Critical Massba Porto Alegrében

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor majdnem 1 lóerõs vagy :)

Ez csak taposópedál volt, spd-vel simán ment volna az 1000 is. :) De biztos, hogy rosszul mért, mert ha ez lenne a valóság akkor én lennék a legjobb bringás a világon.

A sebesség mindent megold.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ja, és ma lazán 700wattot tekertem taposópedállal egy cube országútin az expón.:D Biztos rosszul mért. :D

Akkor majdnem 1 lóerõs vagy :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Halihó,

A bringaexpóra én vasárnap megyek fel, autóval, de nyitástól-zárásig kell fent lennem! Ha valaki ilyen hosszú ideig akar ott maradni, jöhet velem!

Meg nézem majd Kobike gyártmányait is élõben. Vagyis az egyiket láttam már.

Csabber hajrá a hosszún. A Bakony az hosszú lesz, de csak bátran!

Mi a helyzet otthon?pörögnek a km-k az órákba? Készültök már a szezonra és a joídõre, no meg a melegre?

Itthon is jó meleg van. Tegnap éjszaka pörögtem a kocsival a hóban. :D
Gyûlnek a km-ek, ráadásul kint. De brutálisan beálltak a lábaim a sprintektõl :D .

Ja, és ma lazán 700wattot tekertem taposópedállal egy cube országútin az expón.:D Biztos rosszul mért. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Valaki esetleg tervezi, hogy felmenne a Bringaexpo-ra ?? Szívesen csatlakoznék...

Halihó,

A bringaexpóra én vasárnap megyek fel, autóval, de nyitástól-zárásig kell fent lennem! Ha valaki ilyen hosszú ideig akar ott maradni, jöhet velem!

Meg nézem majd Kobike gyártmányait is élõben. Vagyis az egyiket láttam már.

Csabber hajrá a hosszún. A Bakony az hosszú lesz, de csak bátran!

Mi a helyzet otthon?pörögnek a km-k az órákba? Készültök már a szezonra és a joídõre, no meg a melegre?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

A fixin viszont nem tetszik a nyeregcsõbilincs.

Hát ja, az nekem sem nagyon. Nem is akartam ilyen arany cuccokat rárakni, de mindenképpen bõr markolatot szerettem volna, és csak ilyen aranybilincseset tudtam akkor rendelni. Ha már az ilyen színû, akkor a nyeregcsõbilincset is ilyent raktam rá, azt meg hirtelen BTS-ben találtam csak. Elég vacak is, kb. 5x csavartam ki/be és már ki is kellett cserélni a csavart benne, mert elnyalódott a menet...

...ja és az is kicsit furán hat hogy ennyire magasan van a felsõcsõhöz képest. Az MTB-nél már 1cm-el rövidebbre csináltam a túlnyúlást.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az expo után öszerakom a montit, akkor ki is próbálhatod :)
Amúgy hogy tetszik? Csak õszintén, nem vagyok sértõdékeny :)

Nem tudok rá semmi rosszat mondani. Különleges a monti váz, jól néz ki. A fixin viszont nem tetszik a nyeregcsõbilincs.
Mindenki megnézte, aki elment mellette.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Láttam élõben a bringád és a vázad. :)

Az expo után öszerakom a montit, akkor ki is próbálhatod :)
Amúgy hogy tetszik? Csak õszintén, nem vagyok sértõdékeny :)

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha már szavazás kérdése: lehetne-e az, hogy szombaton bringázunk (ha nem is együtt, mert én csak valami nagyon lightosat tudok menni), és vasárnap megyünk a kiállításra? Mert szombaton állítólag még elviselhetõ idõjárás lesz, vasárnap a kocsiban, meg a kiállítási csarnokban meg már mindegy, hogy mennyire fúj a szél...

Szombaton én is megyek egy könnyût

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi, azt hittem csak én nem látom a céges hálózat miatt.

Láttam élõben a bringád és a vázad. :)

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Ha már szavazás kérdése: lehetne-e az, hogy szombaton bringázunk (ha nem is együtt, mert én csak valami nagyon lightosat tudok menni), és vasárnap megyünk a kiállításra? Mert szombaton állítólag még elviselhetõ idõjárás lesz, vasárnap a kocsiban, meg a kiállítási csarnokban meg már mindegy, hogy mennyire fúj a szél...

Én mindenképp szombaton megyek, mert este Gyõrben van jelenésem :)

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én egyedül vagyok a Golfban, jöhet 3 (max 4) ember is!
Akkor indulunk, amikor megszavazzuk :)

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Én egyedül vagyok a Golfban, jöhet 3 (max 4) ember is!
Akkor indulunk, amikor megszavazzuk :)

Nekem annyiban módosul a menetelem, hogy visszafele nagy valószínûséggel Gyõrbe megyek. De Pestre - ha érdekel valakit ezek után - szívesen, bárkit, bármikor!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Kobike:

Egyvalaki fér be csak hozzátok, vagy esetleg a fiammal is ketten? Az én verdám most nem egészen kóser, nem szívesen gyepálnám.

Nálunk is vannak még szabad helyek. 10-re fent leszünk, 2-kor indulunk vissza.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index