Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fehérvár

- - - - -

• Please log in to reply
6921 replies to this topic

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Vasárnap megyünk páran aszfalton Csókakõ felé egy kört.
Ha van kedvetek, akkor 9:00-kor találka a Kertész csárda elõtt (iszkai út elején).
Kényelmes tempó.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Hétfõn-kedden mehetnénk hosszabbat. Én is csatlakoznék.

Keddre egy hosszabban benne vagyok, a többi nap sajnos nekem nem jó.
Failure is always an option.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Nekem csak a kedd lenne jó,de még az se 100%.Mennyire hosszúra gondoltál?Mert nekem a holnapi sem lesz éppen rövid.Holnapra gondoltad a csatlakozást vagy hétfõ-keddre?
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Hello. Szerinted mennyire lehet saras? Lesznek benne erdõs részek, mert azokat én legszívesebben kihagynám. Üdv.

Hello!Szerintem nem lehet saras ez a terep.Egy kevés erdõs rész lesz csak Kincsesbánya környékén.Viszont lesznek jó kis emelkedõk:).Akkor reggel 9kor a megbeszélt helyen!Üdv!
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Hello!Eddig úgy néz ki,hogy tudok menni.Nekem szimpatikus ez az útvonal,menjünk arra.A távot nem tudom pontosan kb:60km.Indulásnak javasolnám reggel 9-órát,a szokott körforgalomnál a Gaja patak és a Lidl között.Jön még valaki?

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hello!Eddig úgy néz ki,hogy tudok menni.Nekem szimpatikus ez az útvonal,menjünk arra.A távot nem tudom pontosan kb:60km.Indulásnak javasolnám reggel 9-órát,a szokott körforgalomnál a Gaja patak és a Lidl között.Jön még valaki?

Ha erre mentek akkor járható, kb 45-50 km. Ma voltunk arra, amerre mennétek ott nincs sár.

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Ma erre voltun A Csabber-al. Király volt. Igaz volt egy kis sár.

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Hello. Szerinted mennyire lehet saras? Lesznek benne erdõs részek, mert azokat én legszívesebben kihagynám. Üdv.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Hello. Holnap mikor, hol, merre lesz a menet? Akkor egy ilyet? : Szfvár-Iszka-P--jelzetlen-Kincses-jelzetlen-K--Bakonykúti-jelzetlen-Baglyas-Iszka-Szfvár
Kb mekkora a táv? Üdv.

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts
Hello. Holnap mikor, hol, merre lesz a menet? Akkor egy ilyet? : Szfvár-Iszka-P--jelzetlen-Kincses-jelzetlen-K--Bakonykúti-jelzetlen-Baglyas-Iszka-Szfvár
Kb mekkora a táv? Üdv.

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 posts

Szeretnék felajánlani 3 szett ruhát "népgazdasági" hasznosításra. Aki nem érzi gáznak, hogy benne tekerjen nyugodtan jelentkezhet. Én már kifogytam belõlük ... :)

egy: Kelly's rövid-rövid szett
kettõ: CUBE rövid-rövid szett
három: Dechatlonos 3/4-s gatya és egy Fila rövid mez

Méretek asszem "M" próba megoldható :)

Hello. Engem érdekelne a Cube rövid szett. Mennyibe kerül?
Üdv.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Szeretnék felajánlani 3 szett ruhát "népgazdasági" hasznosításra. Aki nem érzi gáznak, hogy benne tekerjen nyugodtan jelentkezhet. Én már kifogytam belõlük ... :)
egy: Kelly's rövid-rövid szett
kettõ: CUBE rövid-rövid szett
három: Dechatlonos 3/4-s gatya és egy Fila rövid mez
Méretek asszem "M" próba megoldható :)

megvan még valamelyik? - most hogy a magamfajta nyári kommandósok is elõmerészkednek a kandalló mellõl :) :D
"too proud to beg, too dumb to steel"

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Íme:
https://picasaweb.go...feat=directlink

Köszönöm, kiváncsi leszek a teszt eredményekre.

meanmachine85

meanmachine85

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
az a szomorú h sokan még azt is sokalják érte.. aki nem az meg elvárja h szuperül mûködjöön annyiért a "montain bike"

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts
Mountain bike kapható 19.900Ft-ért az A***n-ban!!! Szaladjunk, nehogy elfogyjon!!! :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

véletlenül nem ismeritek Horváth Attilát?nyakon csaphatnátok a nevemben

Nem vagdalózunk senki nevében, fõleg, hogy nem õriztünk együtt disznót ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts
Ez érdekel valakit?
Trink - Alpinbike.hu

Én valószínûleg elmegyek. És az oldalon Trink - Alpinbike.hu van még több túra is, lehet nyomulni :)

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Kb.2-töl érek rá, akkor megcsinálhatjuk, és utána még egy kis tekerés is belefér.

Köszi, majd privátban küldd el a címet légyszi'

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Kobike, esetleg szombatra elõrehozhatnánk a megbeszélt szeánszot? :)

Kb.2-töl érek rá, akkor megcsinálhatjuk, és utána még egy kis tekerés is belefér.
Failure is always an option.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 posts

Sziasztok!Nekem a vasárnap és a kedd egyenlõre jónak tûnik.Régóta tervezek egy ilyen túrát:Szfvár-Iszka-P--jelzetlen-Kincses-jelzetlen-K--Bakonykúti-jelzetlen-Baglyas-Iszka-Szfvár.Esetleg elmehetnénk valamikor erre.Üdv!

Vasárnap - ha túrázós a tempó - akkor én is mennék.
Ha nem jön össze, akkor a Vhg.-i karavánhoz csatlakoznék...

Kobike, esetleg szombatra elõrehozhatnánk a megbeszélt szeánszot? :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
mindegy akkor,csak meg akarta venni a vázamat,fehérvárra kellett volna küldeni.nem tudta megnyitni a képeket amiket küldtem,ezért elkezdett anyázni