remélem elkészül a kajával, mire odaérünk.
te is jössz ? Ha már lúd...
Ne tetézd...

remélem elkészül a kajával, mire odaérünk.
te is jössz ? Ha már lúd...
Nyugodtan menjetek. Nem lesz gond. Ha nagyon rohan akkor õ fog szívni a sok várakozással, ti meg mentek a saját tempótokban
.
Hát lehet hogy megyek holnap csak én már kilenckor el indulok
Gyorsba csináltam egy kb. 20ezer forintos számlát sms -ekbõl, csakhogy bátorítsam és eljöjjön.
Nyugodtan menjetek. Nem lesz gond. Ha nagyon rohan akkor õ fog szívni a sok várakozással, ti meg mentek a saját tempótokban
.
A sebesség mindent megold.
Komolyan fel sem merült bennem, hogy ne mennék. Kénytelenek lesztek elviselni.
Zsooollttiiiii !! Ne kelljen csalódnom!!!
Nyugi jöjjön mindenki, holnap csak játék van, mert pihenõ napos vagyok, én locsolni megyek az erõdbe és virágot szedni!
De tényleg!
Rövid gatya-rövid ujjúban fogom majd nyomni! Semmi extra bringás kinézet! Nyugi már, csak hülyültem!
Ne csináljátok már! Azért én is tudok bringázni! És különben is, van kerékpáros túravezetõim!
Nyugi jöjjön mindenki, holnap csak játék van, mert pihenõ napos vagyok, én locsolni megyek az erõdbe és virágot szedni!
De tényleg!
Rövid gatya-rövid ujjúban fogom majd nyomni! Semmi extra bringás kinézet! Nyugi már, csak hülyültem!
Ne csináljátok már! Azért én is tudok bringázni! És különben is, van kerékpáros túravezetõim!
Hülye vagy? Plussz súly ember!
Zsoltit csöppet elrettentette Balu spori bejegyzése, de csak rábeszélhetõ, hogy mégis jöjjön.
Hülye vagy? Plussz súly ember!
Zsoltit csöppet elrettentette Balu spori bejegyzése, de csak rábeszélhetõ, hogy mégis jöjjön.
Majd a hegyen leintem a gyõztest (feltételezve persze, hogy feltalálok
)...
Vigyek érmet meg serleget is ?
Na sziasztok azt amit irtatok az nekem nem megy úgy hogy jó tekerést nektek holnapra!
Na sziasztok azt amit irtatok az nekem nem megy úgy hogy jó tekerést nektek holnapra!
Felfelé szoktunk ennyi idõ alatt odaérni, fõleg ha a Bálint megy elöl.
Lehet jobb lenne, ha maradnék a seggemen.
A végrendeletemet megírtam, gödröt kiástam...
Azért a végkimerülésben kettétört testemet hurcoljátok majd valahogy haza.
10:00-kor a Budai-Lövölde találkozási pont acceptálva.
Majd leszek én Armstorng holnap és megpróbálom eljátszani a hegyimenõt
Minden emelkedõ verseny lesz .... jeh-jeh!