Hello. Lesz holnap tekerés valamerre 9-10 órai indulással?
Üdv.
Én kora délután tudok menni pár órára.
Hello. Lesz holnap tekerés valamerre 9-10 órai indulással?
Üdv.
Szerintem ezt mindenki tudta a Bálinton kívül.Én meg a no moto rally és a vhg-ben tartandó rendezvényrõl beszéltem a többi, hozzám hasonló erõnlétû emberkének...
A sebesség mindent megold.
Csak hogy pontosítsak a pálya bejárásról:
Pályát járni hasonló erõsek megyünk, hogy ne kelljen várni egymásra. Közel verseny tempó lesz, nem túra és nézelõdés. A pálya járás lényege, hogy belõje az ember az áttételeket az emelkedõn.
Egy optimális pálybejárás ill. csoportos edzés létszáma 3-4fõ azonons erõnlét esetén, ennél nagyobb csoport zavaró szokott lenni az egyénekre és elvész az edzés jelentõsége. Ez sportpszichológia is.
Nem bántásként és egyéb erõfitoktatásból írtam le, csak a tisztán látás kedvért.
Akkor most a Tési 50 helyett meg lehetne nézni ezt a NON Motor Rally -t...
Meg az az MTB maraton is jól hangzik...
Mind a kettõre vevõ vagyok.
Nézegettem ezt a No motor rallyt, tetszik. Inkább arra mennék, mint a Tésire. Talán a Veszprémi haverok is ott lesznek, igaz Norbike?
Kit érdekel?
A NON Motor Rally egy benga jó rendezvény! A Kvázi Bakony-Erdõ Maraton pálya 75%-n halad. Teljesíthetõ, vannak benne hegyek is:)
Mi ezen a napon fogunk Bakony Marci pályát járni, uh ha látsz majd 3-4 nyelvét lógató nyélen rakó bringást, aki azt mondja folyamatosan, hogy pálya-pálya ... akkor azok mi vagyunk... Jani-Jani-Ati-Balu
Az MMTBSZSZ-nek a Csömöri Klub jelentette be rendezési szándékát, mert alkalmasnak találták a terepet 2010. szeptemberében tartott edzõtáboruk alkalmával.
A versenyt Pohászka Attila fogja majd szervezni és lebonyolítani. Szombaton lesz az MTB maraton (30km-s körpálya: Retardált: 1x; Kripli:2x; Hosszú:3x), Vasárnap pedig egy országúti mezõnyverseny kerül megrendezésre. (Ez elõbbi és utóbbi útvonalát tudom, de nem mondhatom meg) Ha valaki véletlenül esetleg hozzám csapódik, akkor majd elkanyarodhatunk az említett részekre.
A NON Motor Rally egy benga jó rendezvény! A Kvázi Bakony-Erdõ Maraton pálya 75%-n halad. Teljesíthetõ, vannak benne hegyek is:)Nézegettem ezt a No motor rallyt, tetszik. Inkább arra mennék, mint a Tésire. Talán a Veszprémi haverok is ott lesznek, igaz Norbike?
Kit érdekel?
Igen, ennyit tudunk mi is, a "kockák" szervezik.
Ez alapján úgy tûnik, hogy csömöriek szervezik, itt a környéken szerintem senki nem tud róla, de majd a versenyzõ srácok kijavítanak, ha mégis
Skacok! Nem tudtok valamit errõl a Velence maratonról? Táv, útvonal stb? Semmit nem találtam róla, nem tudom, hogy számoljak-e vele
Köszi!
Tési-fennsík 50, vagy Cseszneken No Motor Rally.
Skacok! Nem tudtok valamit errõl a Velence maratonról? Táv, útvonal stb? Semmit nem találtam róla, nem tudom, hogy számoljak-e vele
Köszi!
Én sem, mert Káli-túrára megyek
De mi lesz amúgy 7-én?
Sajnálom, mondjuk lehet én is kihagyom...
Még kiderül...
hali !
én nem tudok menni 7-én sajna...