Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
2006 - Újdonságok
Indította
tamaska
, 2005. április 19. 17:07
Írta 2005. december 12. - 19:06
az egy kicsit más! Ott tulajdonképpen egy olajpatronon megy át egy tengely amin van egy szelep a patronban.
Ezt a kormányizét én sem értem mire jó!:scratchhe
Ezt a kormányizét én sem értem mire jó!:scratchhe
Írta 2005. december 12. - 19:00
én vagyok totálisan tájékozatlan v ezt motoroknál kormánygátlónak hijják? vagy az más?
Írta 2005. december 12. - 16:33
ööö hogy hívják az öltönyös pockot? vádlott álljon fel! 
kicsi ferdítés de nem bírtam kihagyni
kicsi ferdítés de nem bírtam kihagyni
Írta 2005. december 12. - 16:07
Energiam van, de a turelmem mar fogytan. Egesz nap rohangaltam, voltam az ugyvednel is, es megint nem tudtam semmit elintezni.
Most pedig megyek kondizni ughogy pihenhetsz
Most pedig megyek kondizni ughogy pihenhetsz
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 12. - 16:02
eszem ágában sincs. csak azért kérdeztem,mert elég sok energiád van. le kéne vezetned:)
Írta 2005. december 12. - 15:57
Van, ugyhogy nem kellesz, hiaba udvarolsz
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 12. - 15:56
Írta 2005. december 12. - 15:55
Meg nem hallottam rola hogy van, de ha te mondod 
Ha nektek tetszik a bumszli fejcso, akkor hajra, en nem latom ertelmet.
Ha nektek tetszik a bumszli fejcso, akkor hajra, en nem latom ertelmet.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 12. - 15:52
Blablablablabla
Intense van 1.5"-ben, az M3 is.
Intense van 1.5"-ben, az M3 is.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 12. - 15:50
Ha ennyire sok elonye van, akkor irok is gyorsan a barom Intense tervezoknek, mert 1 1/8 -os fejcsovel gyartjak a vazat meg mindig. A levelbol pedig kuldok masolatot a Specializednek, mert a Demo is ilyen szar, egyik sem 1.5 -os 
Hova kell meg erosebb fejcso? A simat ha rendesen odahegesztik akkor soha nem lesz baja. Foleg nem Boxxerrel / Doradoval / Travissel amivel ugye a dh versenyeken mennek. Ritka a Monster es a Risse Bigfoot a vilagkupan.
Nincs ertelme a plussz sulynak, mert nem kell az a plussz erosseg. Egesz egyszeruen nincs ra szukseg.
Merevebb a csapagy miatt vagy mi? En meg nem hallottam olyanrol, hogy a fejcso barkinek is csavarodott vagy hajladozott volna
Hova kell meg erosebb fejcso? A simat ha rendesen odahegesztik akkor soha nem lesz baja. Foleg nem Boxxerrel / Doradoval / Travissel amivel ugye a dh versenyeken mennek. Ritka a Monster es a Risse Bigfoot a vilagkupan.
Nincs ertelme a plussz sulynak, mert nem kell az a plussz erosseg. Egesz egyszeruen nincs ra szukseg.
Merevebb a csapagy miatt vagy mi? En meg nem hallottam olyanrol, hogy a fejcso barkinek is csavarodott vagy hajladozott volna
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 12. - 15:18
Jaja egyetértek tamaska-val meg a "ronda böe" sem túl nyomós érv:o
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. december 12. - 15:16
Tovabbra is baromsagnak tartom DH vazakban, de tudod, magyar ember rafkos ember, es mindenbol elonyt kovacsol
![]()
azert tartod baromsagnak, mert minimalis suly novekedes mellett a fejcso erosebben lesz csatlakoztatva a vazhoz [nagyobb hegesztesi felulet], vagy mert a nagyobb csapagy extra merevseget ad? sot valami azt sugja, hogy az ovalizalodasra is kevesbe hajlamos a nagy fejcso. de biztos en tevedek...
el kene vonatkoztatni attol hogy "ugyse rakok Turner DHRbe sherman breakoutot", mert pont nem errol van szo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. december 12. - 01:55
Igen, és a többiek hülyék...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. december 12. - 00:27
Tovabbra is baromsagnak tartom DH vazakban, de tudod, magyar ember rafkos ember, es mindenbol elonyt kovacsol
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 11. - 23:25
Praktikusan ugyanakkora vagy a 1.5" rövidebb. A végén még kiderül hogy mégse hülyeség...
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. december 11. - 22:51
Valamivel el kell rontani 
Mondjuk egy elonye van az 1.5 -os nyaknak. Mivel mar van sulyesztett kormanycsapagy, ezert annyival lejebb kerul az eleje, igy csokkentheto a magassag. Persze ez csak akkor jo, ha ugyanakkora a normal es az 1.5 -os fejcso hossza.
Mondjuk egy elonye van az 1.5 -os nyaknak. Mivel mar van sulyesztett kormanycsapagy, ezert annyival lejebb kerul az eleje, igy csokkentheto a magassag. Persze ez csak akkor jo, ha ugyanakkora a normal es az 1.5 -os fejcso hossza.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 11. - 22:37
Úristen 1.5"-os a váz !!!!! :scared:
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. december 11. - 22:29
Írta 2005. december 11. - 21:42
Segit egyenesben tartani a kormanyt 
Amugy ez a bringa mar volt linkelve, csak a teszt resze ujdonsag, ami meg egy kicsit marketinges. Termeszetesen nem irjak le a sulyat, nincsenek negativumok, etc...
A Lawill rendszer nem rossz, foleg igy, kombinalva a monoblokk koruli forgasponttal de szvsz olyan nagyot nem alkottak, ez kb. egy evtizedes technika kis rancfelvarrasokkal.
Amugy ez a bringa mar volt linkelve, csak a teszt resze ujdonsag, ami meg egy kicsit marketinges. Termeszetesen nem irjak le a sulyat, nincsenek negativumok, etc...
A Lawill rendszer nem rossz, foleg igy, kombinalva a monoblokk koruli forgasponttal de szvsz olyan nagyot nem alkottak, ez kb. egy evtizedes technika kis rancfelvarrasokkal.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. december 11. - 21:39
Olyan fasza ûrtechnológia hogy csõröst ugrasz akkor nemcsak a villa törik ki hanem viszi a komplett fejcsövet:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére