Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

2006 - Újdonságok

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1609 replies to this topic

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
az egy kicsit más! Ott tulajdonképpen egy olajpatronon megy át egy tengely amin van egy szelep a patronban.
Ezt a kormányizét én sem értem mire jó!:scratchhe

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts

http://www.hopey.org...roductinfo.html

én vagyok totálisan tájékozatlan v ezt motoroknál kormánygátlónak hijják? vagy az más?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ööö hogy hívják az öltönyös pockot? vádlott álljon fel! :)

kicsi ferdítés de nem bírtam kihagyni

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Energiam van, de a turelmem mar fogytan. Egesz nap rohangaltam, voltam az ugyvednel is, es megint nem tudtam semmit elintezni.
Most pedig megyek kondizni ughogy pihenhetsz :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
eszem ágában sincs. csak azért kérdeztem,mert elég sok energiád van. le kéne vezetned:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Van, ugyhogy nem kellesz, hiaba udvarolsz ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
vole, van neked csajod?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Meg nem hallottam rola hogy van, de ha te mondod ;)

Ha nektek tetszik a bumszli fejcso, akkor hajra, en nem latom ertelmet. :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Blablablablabla

Intense van 1.5"-ben, az M3 is.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ha ennyire sok elonye van, akkor irok is gyorsan a barom Intense tervezoknek, mert 1 1/8 -os fejcsovel gyartjak a vazat meg mindig. A levelbol pedig kuldok masolatot a Specializednek, mert a Demo is ilyen szar, egyik sem 1.5 -os ;)

Hova kell meg erosebb fejcso? A simat ha rendesen odahegesztik akkor soha nem lesz baja. Foleg nem Boxxerrel / Doradoval / Travissel amivel ugye a dh versenyeken mennek. Ritka a Monster es a Risse Bigfoot a vilagkupan.

Nincs ertelme a plussz sulynak, mert nem kell az a plussz erosseg. Egesz egyszeruen nincs ra szukseg.
Merevebb a csapagy miatt vagy mi? En meg nem hallottam olyanrol, hogy a fejcso barkinek is csavarodott vagy hajladozott volna ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Jaja egyetértek tamaska-val meg a "ronda böe" sem túl nyomós érv:o
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Tovabbra is baromsagnak tartom DH vazakban, de tudod, magyar ember rafkos ember, es mindenbol elonyt kovacsol ;) :D

azert tartod baromsagnak, mert minimalis suly novekedes mellett a fejcso erosebben lesz csatlakoztatva a vazhoz [nagyobb hegesztesi felulet], vagy mert a nagyobb csapagy extra merevseget ad? sot valami azt sugja, hogy az ovalizalodasra is kevesbe hajlamos a nagy fejcso. de biztos en tevedek... :P

el kene vonatkoztatni attol hogy "ugyse rakok Turner DHRbe sherman breakoutot", mert pont nem errol van szo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Igen, és a többiek hülyék... ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Tovabbra is baromsagnak tartom DH vazakban, de tudod, magyar ember rafkos ember, es mindenbol elonyt kovacsol ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Praktikusan ugyanakkora vagy a 1.5" rövidebb. A végén még kiderül hogy mégse hülyeség...

Mer' egy állat vagyok !

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Valamivel el kell rontani ;)

Mondjuk egy elonye van az 1.5 -os nyaknak. Mivel mar van sulyesztett kormanycsapagy, ezert annyival lejebb kerul az eleje, igy csokkentheto a magassag. Persze ez csak akkor jo, ha ugyanakkora a normal es az 1.5 -os fejcso hossza.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Úristen 1.5"-os a váz !!!!! :scared:

Mer' egy állat vagyok !

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Mit stabilizál és hogyan mûködik?

http://www.hopey.org...roductinfo.html

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Segit egyenesben tartani a kormanyt ;)

Amugy ez a bringa mar volt linkelve, csak a teszt resze ujdonsag, ami meg egy kicsit marketinges. Termeszetesen nem irjak le a sulyat, nincsenek negativumok, etc...

A Lawill rendszer nem rossz, foleg igy, kombinalva a monoblokk koruli forgasponttal de szvsz olyan nagyot nem alkottak, ez kb. egy evtizedes technika kis rancfelvarrasokkal.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Olyan fasza ûrtechnológia hogy csõröst ugrasz akkor nemcsak a villa törik ki hanem viszi a komplett fejcsövet:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.