hogy valami szép is legyen:
http://www.cycles-la...uctsUSA/396.htm
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
2006 - Újdonságok
Started by
tamaska
, 2005. April 19. 17:07
Posted 2005. December 20. - 09:20
Posted 2005. December 20. - 08:31
Egyetértek a 2005-ös sokkal szebb volt. a szine viszont bejön, de a forma az gáz. ettõl lehet hogy jól mûkszik a cuccos...de randa...
Posted 2005. December 20. - 08:18
Posted 2005. December 19. - 08:47
Ja, ez volt mar? http://www.skf.com/portal/skf/home/products?contentId=191011&lang=en
ISIS amit meg en is bevallalnek :matrix:
[font=Fixedsys]
majdnem Komlón lett legyártva a tengely. a MOM-Faktortól kértek árajánlatot, de sokallták.
Posted 2005. December 17. - 18:42
Conor, nem találtam hozzá árat ebben a topicban azért kérdeztem meg
oks, megkerestem neked;)
http://forum.bikemag...&postcount=6997
Autist Team:)
Posted 2005. December 17. - 17:29
Posted 2005. December 17. - 17:22
a sherman gyártását is abbahagyták azt is olyan drága volt gyátani, meg problémás volt ezek szerint?Mert nagyon drága volt gyártani és a müködése sem volt éppen kifogástalan.
Meg mér lett most minden manitounak fekete a becsúszója, ? valami új anyag vagy csak szimplán reklámfogás vagy hasonló?
Conor, nem találtam hozzá árat ebben a topicban azért kérdeztem meg
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt
Posted 2005. December 16. - 22:16
Posted 2005. December 16. - 21:07
Mert nagyon drága volt gyártani és a müködése sem volt éppen kifogástalan. (vagyis ha egyszer átment egy szervízcsapat kezén akkor utána nncs nála jobb villa, de addig egy rémálom... és pl. ebben az országban nincs szervízcsaapt)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. December 16. - 20:42
hát nekem ezt sikerült szétbontanom (egy négszögtengelyes vmi volt, nemhiszem hoyg túlnagy márka lenne) nah mindegy...
hogy a témához kapcsolódjak;) Szerintetek a Travis jobb lesz mint a dorado?
vagy nem is annak a helyére szánták? egyáltalán mér váltanak le egy jól beváltat:chin:
hogy a témához kapcsolódjak;) Szerintetek a Travis jobb lesz mint a dorado?
vagy nem is annak a helyére szánták? egyáltalán mér váltanak le egy jól beváltat:chin:
Posted 2005. December 16. - 19:52
a monoblokk egy zart rendszer, ossze van preselve, nem igazan szetbonthato dolog. Vagy ha szet is tudod bontani, nem igazan tudod ugy osszerakni utana, hogy mukodjon. hogy melyikben milyen csapagy van, azt markaja, tipusa, tengelye stb valogatja.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. December 16. - 18:30
Nemfontos kösz. csak érdekelt hoyg kb mennyibe van
votl régebben egy monoblokkom és abban elvileg SKF csapik voltak (az volt ráírva:D) és azzal semmi bajom nem volt
amúgy szeritnetek megoldható lenne, egy monoblokkban csapágyat cserélni? mármint úgy értem hoyg ugyanolyan méretezésû csapágy van benne mint amiket lehet kapni vagy teljesen másféle méretezés van? vagy ezt is márkája meg típusa válogatja? bocs ha hülyeséget kérdeztem csak amit kivettem egy monoblokkból annak elég hülye mérete volt...
votl régebben egy monoblokkom és abban elvileg SKF csapik voltak (az volt ráírva:D) és azzal semmi bajom nem volt
amúgy szeritnetek megoldható lenne, egy monoblokkban csapágyat cserélni? mármint úgy értem hoyg ugyanolyan méretezésû csapágy van benne mint amiket lehet kapni vagy teljesen másféle méretezés van? vagy ezt is márkája meg típusa válogatja? bocs ha hülyeséget kérdeztem csak amit kivettem egy monoblokkból annak elég hülye mérete volt...
Posted 2005. December 16. - 18:21
holnapra megnezhetem ha akarod. de ugyse hinnem hogy Mo.-n lehet kapni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. December 16. - 18:17
Hellosztok!
Mennyibe fog fájni szerintetek egy ilyen SKF monoblokK? Szerintem az olcsóbb változata is több lesz mint egy truva vagy egy fsa...
Mennyibe fog fájni szerintetek egy ilyen SKF monoblokK? Szerintem az olcsóbb változata is több lesz mint egy truva vagy egy fsa...
Posted 2005. December 16. - 17:23
SKF -et mar linkelte valaki, csak ha jol emlekszem akkor eleg nehez szegeny. Amugy biztos jo.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. December 16. - 17:17
jo hir hogy a 2006os Giant reign-ben rajottek hogy le kene csereberelni a villat atutosre, es meg is tettek. Nixon Super Air kerult bele. A 3way airt is lecsereltek egy Float RP3 ra, meg a vaz also r.tagbefogatasat is megerositettek kicsit. az ara meg maradt ugyanannyi. aszzem megvan mi kell nekem.
csak randa az uj festes
Ja, ez volt mar? http://www.skf.com/portal/skf/home/products?contentId=191011&lang=en
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. December 15. - 21:48
Ne is mond! Megnéztem az új vázamhoz kiszemelt gummát. Csak kétszer annyi, mint a mostani.
Posted 2005. December 14. - 23:56
ha vkit érdekel velotr. siteon vannak 06-os specko, indián, meg merida árak...
vagy csak nekem volt újdonság ?
vagy csak nekem volt újdonság ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. December 12. - 19:13
Nem szitál be mint a Hayabusa 300-nál..
Egyébként egy plusz fícsör amit az átlagember nem érez mint a floatert..
Egyébként egy plusz fícsör amit az átlagember nem érez mint a floatert..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top