Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Jó cselekedetek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
65 hozzászólás a témában

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás

én ezt SAUH*-n tapasztaltam.
csodálkoztam is erõsen.
(*sátoraljaújhely)

Miskolcon is be lesz vezetve :D :D :D
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
bécsben én is erõsen csodálkoztam, annyira furcsa volt menni mind kocsival, mind gyalog. azért meg tudnám szokni :irigy smiley:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én ezt SAUH*-n tapasztaltam.
csodálkoztam is erõsen.

(*sátoraljaújhely)

pedig az nem nyugat, hanem mégbalkánabb mint pest-balkán.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Pestel kapcsolatban annyit, hogy például ott van Bécs. Kicsit kissebb ugyan de akkor is nagyváros és ott jobb a közlekedési morál 1000szer.
pedig az is egy nagyváros sokszázezer autóval.

És nem kell Svájcbamenni,hogy átengedjenek a zebrán. ez már kicsit nyugatabra is elkezdõdik. Voltam sulival Némethonba és egy kisváros sétálóutcájának végén megáltam a haverommal hogy megvárjuk a többieket a zebrától vagy 2 méterre és nem értettem mire várnak az autók.
ugye tudjátok:)
jah 1 merci meg egy passat várt ránk
gyorsan át is mentünk:)
na mind1. Majd egyszer mi is megéljük.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
nah azt nem csodalom :(
Pesten gyalog szoktam kozlekedni ,hat az orangyalom tudhat valamit :))
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hajnali 6 óra, kihalt város, ÉRD.
amúgy érd-perst ingázás, meg csomó vezetés pesten(nem egyszer szívtam meg már majdnem)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Gondolom Pesten vezetsz ,mert az teljesen mas ott valoban nem lehet ilyet ... :'(

A visszapillantoban akkorakat mosolygok en is :P
Tom Ritchey

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen.
ezerszer leírtam, de azért.
megyek
gyalogos épp lépne le a tulso sávban a zebrára, mondom megállok. a gyalgoos elindul megy megy, már majdnem elöttem tart(2 sávot átsétált)
ekkor csattanás.
álló, 3 lámpányi fék piros dolog világított, nem volt 100 méter a körförgalomtól, ahonnan kijött a kocsi, mégis telibevert.
ezek után bizzak meg abban, hogy megállnak mögöttem? nem sürün vállalom be.
amúgy néha embereket dühítendõen betartom a sebeséghatárt, öröm nézni az arcokat a visszapillantóban.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Hat ez eleg gaz ,hogy beledmentek hatulrol.... ,de mondjuk ertheto ,ha soha senki se all meg a zebran ,akkor ott tet egy hirtelen fellepo "akadaly" vagy :(
En amiot jartam svajcban es hat olyat tapasztaltam ,hogy akocsi megallt ugy ,hogy a kocsi kicsit belogott a zebraba es kiszallt elnezestkerni, aztan meg szetnezes nelkul atmehettel a zebran szinte ,mert tuti biztos ,hogy megalltak neked.

Amugy kis varosunkban kezdem ,bevezetni a rendszert ,es tobbszor volt ugy hogy ha mogottem levo ilyenkor dudalt villogot kiszalltam es odamentem megkerdezni mi is igazan a problemaj ? Illetve szeretne-e ,hogy az o gyereket vagy barmely csaladtagjat igy engedjek vagy ussek el a zebran? Aztan meg mint a halak csak capp capp. Szanalmas.

Amugy mindig megy a meglepodes ,kis zold szar autobol ,kiszall egy nagy darab gyerek. A kocsi emelkedik is mindig egy fel metert :P

Nah jo nagy szam van...mondjuk fekete bmw es mercedes autoknal kopasz tulajoknal en se keresem a bajt
Tom Ritchey

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

rosszul gondolod, az autót érintette kellemetlenül. filmet meg nézd meg mert király

Ja akkor jó;)megnézném de nincs kivel.

ON.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Sajnos nem láttam még(:mad: ) de téged ismerve biztos kedvezõtlenül érintene;)

rosszul gondolod, az autót érintette kellemetlenül. filmet meg nézd meg mert király

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ma ismét nyertem egy félliteres Coca-Colát! Csak beváltani nem tudom, hogy hol kell..

Most már ideje lenne vmi ennél pozitivabbnak is...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

ebben az esetben úgy tudom elképzelni a találkozásodat egy autóval ahogy az a constantine nyitójelenetében látható ;)

Sajnos nem láttam még(:mad: ) de téged ismerve biztos kedvezõtlenül érintene;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Egyébként meg zebrán én szemrebbenés nélkül átmegyek..max satufékez az autó;)

ebben az esetben úgy tudom elképzelni a találkozásodat egy autóval ahogy az a constantine nyitójelenetében látható ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Jópénzért bármit ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Palmi: Vár a Tourist Police. :)

olyan még mindig van????
már rég hallottam róla

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

...Mostanában mindíg kifogom a külföldi segítségre várókat...

Palmi: Vár a Tourist Police. :)
WaNNaRiDE

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Dig, gyalogosként én is így vagyok... ha elsõbbségem van, akkor elveszem azt.
autósként meg ha elveszik, megadom. amugy nem.
ja, ma rendes voltam, mert nem vasaltam ki egy motoros idiótát, aki keresztezõdésben pirosnál a záróvonalon túl, az én sávomban gurult be a pirosig, persze láthatatlanul, én meg egy igen erõs kormánymozdulattal tudtam csak kitérni elõle8szembe jött). õ húzta volna a rövidebbet, és ott is hagytam volna. semmi komoly nem lett volna, csak a lökhárítóval jól fellököm. úgyis cserélni akartam már.... õ meg oldja meg.
gyökerek azok is, akárcsak mi, a kerékpárosok. (önkritika megvan)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.368 hozzászólás

Örülök hogy ezt hozzáírtad..;)
Mert ha mindenki fasz neked nem kell annak lenned..
Egyébként meg zebrán én szemrebbenés nélkül átmegyek..max satufékez az autó;)

Igen ezt én is szoktam, de egy-egy ilyen merész hazaúton jobban felmegy az adrenalin mint bringás szabadesésnél. Amikor már a 10. kibasz*tt kocsi radírozza a gumiját az aszfalton majdnem a lábadig, akkor kezdesz ideges lenni.De ugye - mint látjuk - vannak olyanok akik szarnak a bringásokra, sajnos elég sokan.Mondjuk errõl mi is tehetünk mert a legtöbb kocsis azt szokta meg hogy ha nem is neki van elsõbbsége, akkor is a bringások húzzák meg elõbb a féket mert õk szerepelnek rosszabbul a törésteszteken.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Pest