Jelentkezz be Regisztrálj

Jó cselekedetek!
Írta 2005. július 25. - 02:31

adott helyen, csak az ,s annyi amennyi kell a totális sehonnan-sehová helyretevéséhez...
szvsz, a topic- sok társával egyetemben zárható..
vazzz..
egy vakot...
ehhh..
:-)
Írta 2005. július 24. - 18:17

Nem baj, ugysem volt olyan fontos ember!
Írta 2005. július 24. - 17:00

:-)
Írta 2005. július 16. - 10:42

Telefonszámát nem kérted el?Hu én ma mentem haza, elég fáradtan, legurulok az útról, de még idõbe észreveszem hogy a másik sávban, tehát jobbról jön 1 verda, tehát 1métert gurultam le, és megálltam. Na itt jött a meglepi. Kis kocsi, benne egy szõke plázacica (szépvolt:)), és megállt és átengedett és szépen mosolgyott és... Énmeg nemtudtam hovatenni a dolgot visszamosolyogtam és elgurultam. Hát még ilyenek is vannak

Írta 2005. július 16. - 00:27

:>
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. július 16. - 00:22

had oruljon ha ilyen ari volt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. július 16. - 00:13

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. július 15. - 23:19

Írta 2005. július 15. - 23:10

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. július 15. - 23:04

Õk: Hi, merre van egy jó hotel, ami közel van a legjobb night klubhoz?
Mi: Csakm menjetek egyenesen, minden hotel környékén van night klub...
Õk: de melyik a legjobb?
tanakodás a kocsiban: mond, hogy Capella!
Mi: Capella, az egy elég jó hely.
Õk: köszi a segítséget.

Írta 2005. június 30. - 19:29

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 05. - 12:37

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. május 05. - 10:31

csak azt szokták meg, és a kultúrált közlekedés az "új" nekik

Én bátyámmal voltam arra, az anyósülésen ülve, de háááát hogyismondjam, néha kapaszkodtam, hogy itt mi lesz....

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 05. - 10:26

Lao-Ce
Írta 2005. május 05. - 10:23

engem angliába (Stowmarket) akart átengedni egy csaj az úton, pedig nemis volt zebra.
de épp elég furcsa volt, maga az hogy nem jó irányba néztem + a meglepetés, hogy megállt, így rájött, hogy úgyse fogok lelépni és tovább ment

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 05. - 10:21

Nézd meg pl. az olaszok, hogy vezetnek. Elõbb elüt aztán dudál, aztán még le is ordít, hogy lemásztál a zebrára a járdáról.
Ezt az olaszok nevében ki kérem magamnak. Én két éve voltam Riminiben. Az igaz, hogy hárman mennek be egymás mellett a körforgalomba, meg a mobil behajtani tilos táblát arréb rakják és bemennek a sétálóutcába, de következetesebbek, mint mi magyarok.
Csak két jó példa:
Egyszer megfordultam záróvonalon, senki sem dudált a csúcsforgalomban, de még a két autóval mögöttünk álló rendõr (nem vettem észre) sem méltatott még egy pillantásra sem (biztos gondolta- hülye turista).
Igazoltatásnál meg leintett a rendõr, közelebbrõl felismerte a magyar rendszámot, oszt intett, hogy tovább, még meg sem kellett állni. (bár lehet, azt hitte úgysem tudunk külföldiül, pedig de

Lao-Ce
Írta 2005. május 04. - 11:57

"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. május 04. - 11:25

ákos
Írta 2005. május 04. - 11:23

Jot cselekedek, es megirom, hogy a rendorok a XII. keruletben eroszeretettel cs*szegetik a jardan bicajozokat:scared:
http://index.hu/poli...t/buntetker050/
ákos
Írta 2005. április 20. - 22:15

Majd egyszer mi is megéljük.
De nem itthon:) A német egy külön állatfajta. Nézd meg pl. az olaszok, hogy vezetnek. Elõbb elüt aztán dudál, aztán még le is ordít, hogy lemásztál a zebrára a járdáról.

A magyarok mentalitása sosem lesz olyan, mint a németeké. Mi valahogy határmezsgyéjén vagyunk az északi konszolidáltságnak, a déli temperamentumnak és a balkáni büdösbunkóságnak. Melyikbõl van bennünk a legtöbb? höhhh nézz körül és tippelj:D