Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Jó cselekedetek!

- - - - -

• Please log in to reply
65 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én Zapot áplogattam, kísérgettem, sétáltattam... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
énmegmég november tájékán lekísértem egy kéztörõs-azonnalmûtõst, utána meg egy agyrázkódásost.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
nekem megkoszontek a sracok ;) aztan mondtam is nekik ,hogy a zsebpenzuket jobb ha egy uj lancra koltik :D
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Én múltkor a tündéren két kis "köcsöggel" a hátamban mentem, és mivel, nem ismerték a pályát mindig megvártam õket....
Ahogy várok a sziklánál a kanyarban, hallom a nagy anyázást. Az egyik, aki bmx-el volt beleszaladt a másikba aki umf dirt-el volt(egyiknek sem volt elöl fék....).
Az umf behorpadt!!!, plusz a szingulátor elhajlította a váltópapucsot. Megcsináltam nekik(visszahajlítottam a papucsot, meg visszaraktam azt a rohadt szingulátort), közben nemhogy segítenének, ott anyázták egymást. A végén köszönet nélkül, se szó se beszéd elmentek......
Na így tegyen jót az ember....
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Én a múlt héten láncfeszességet állítottam egy postásnak a postásbiciklin.

és a hajtómûcsapágyat is meghúztam, bizony
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
Ki milyen jó cselekedetet hajtott végre a napokban ;)

Én tegnap megszereltem két 8éves (roma) tescos bicikliét ugyanis mind 2 nek szét szakadt a lánca egyszerre :D :D úgyhogy volt nálam láncbontó és megcsináltam nekik.
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin: