Nekem tetszik a legutóbbi szám, de hiányolok pár dolgot.
- Lehetne cikk arrol, hogy hogyan csináljunk minél olcsóbban montit.
- Kéne valami tipp sorozat, hogy melyik háztartási gép használható védõfelszerelésként, s hogyan.
Ezek tényleg érdekelnének, de ha a jelenlegi cikkírók közül senki nem akarja megírni mert csúnyák akkor kéne valami nagyokost toborozni.
S a pixeles képek tényleg nagyon gázosak.
Igen, ezért nem egybõl az igazi, az egyetlen, hamasítatlan SS társaságnak címeztem az ötletemet.
Abba amúgy nem gondoltok bele, hogy ha esetleg vkinek még nincs SS gépe(teljesen érthetetlen módon persze), akkor nem mindjárt 30ezres agyakat és 100ezres vázat fog venni?
Viszont ha azt látja, hogy 5 ezer befektetéssel, plusz némi technikai érzékkel kipróbálhatja ezt a (ha némelyek szerint nem is hamisítatlan ) Singlespeed életérzést, akkor esetleg belefog az egészbe.
Ha nem tetszik, nem bukott sokat.
Ha tetszik, akkor pedig felemelkedhet és megdicsõülhet, szentté avatott SS bringás válhat belõle. A létezés egy eddig ismeretlen értelmével gazdagodhat. Csatlakozhat egy magasabb kaszthoz. Amit szeretnétek.
Nem lenne jó?
(Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha túl sok ember világosodik meg, el fog tûnni a kiváltságosok magasztossága. És akkor mi értelme az egésznek....)Tisztelet a kivételnek.
Ha ilyesfajta válaszra lennék kiváncsi, akkor a techbe írtam volna.kell egy régi bicó, némi mûszaki érzék, egy marék hézagoló meg 5000 forint kb...