Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. március 10. - 22:59
tech nagyon jóóó
teló teszt kicst részletesebb lehettt volna de igy még azért jó
a ripirtoknál mindenki egyéni stílusában adja elõ magát.ki igy-ki ugy.
Pappsziról ezért nem adtatok képet ?
tuning jó nagyon!!
rövid cikkek minek!?amiket eddig is ritam az érvényes erre.hogy vagy irni róla rendesen vagy inkább ne...
scott nitrous vázhoz a szöveg kicst gáz...
de az elõzõ meg ez a legjobb mag mostanában..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. március 09. - 18:01
Összehasonlító tesztet miért nem csináltatok amikor volt nálatok ezer villa és több hasonló kategóriáju bringa ?!
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. március 09. - 11:15
bakik a katalógsokban: naja. egyszer csináljak magyar wörksopot
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 09. - 10:51
zOrg said
Ha neadjisten nem válna be mégsem, egy céget tudok még ajánlani! ;);)Bíztatóak a "tesztek": kétszer 20 percet olvasgattam gõzölgõ kádban (is), illetve konkrét fizikai teszteket tettünk. Gyak. két kézzel megfogtam egy lapot középtájon, András pedig a magazin többi részébe kapaszkodva elindult ellentétes irányba. Gondolom számít az is, h. ez a pur-technológia nem "hõkötés", hanem levegõre köt meg...
Írta 2005. március 09. - 10:26
Egyébként még mindig egyben, és még mindig tetszik...
Írta 2005. március 09. - 02:46
lánc katalóg 47. oldal jobb fölsõ sarok: "Nagy Gizmó Attila Sherman-je állja a sarat"
a képen Gizmo jump-ol, de SZVSZ Black-kel.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 09. - 00:36
Velo:
26.oldal-a két magazinban közölt teszt furamód ugyanaz...
39.oldal- a jobb felsó képen a Merida túracuccok felirat van, de VauDe túrazsákok vannak a képen
41.oldal- Pitstop 2005 sztem a pitstop nem a bemelegítést jelenit..de lehet tévedek---
44.oldal-a legnagyobb hibák.Az elsõ képen a downhill felirat fölött egyértelmûen kis össztelós dual/4x géppel megy a csávó, de a legelképesztõbb a dirt felirat fölötti kép, melyen Gracia látható egy Dh világkupa futamon.
73.oldal-profi centírozó állvány nem profi képpel.Külön gratula annak, aki gumival együtt tudna tojást kihúzni a kerékbõl:D
De azért gratula a gyártóknak a katalógushoz, mert végre egy olvasgatható, és nem csak lapozgatható. Meg kúlok a képek...a feeling jól átjön rajta....
üDv:Thy
edit:de azért a Mali 2005-öt nem veri semmi a hibák terén:D
Írta 2005. március 08. - 14:41
nkarcsi said
hihi :lol1:Oké köszi. Te a Vitálban dolgozol? Vagy csak helyi bringás vagy?
végre elolvastam a tech részt (amit általában szoktam) és megint nagyon tetszik. vannak negatív vélemények is végre, dirt gépet is rendeltetésszerûen tesztelte a teszter, teló tuning is jó, bár kicsi a mellékhatásokra való figyelmeztetés a DH vélemények közül az egyiket lehetett volna azért moderálni, de ha így hiteles? "le kéne állni a fikázással" <-> "sz@r ez, sz@r az", de legalább megtudtuk, hogy milyen jó a lajtán túl, a maradék túra/bmx/országúti kombót meg majd elolvasom amíg jön az új szám
csak így tovább :cool2:
Írta 2005. március 08. - 14:18
nkarcsi said
"Regisztrált: 1999 DecOké köszi. Te a Vitálban dolgozol? Vagy csak helyi bringás vagy?
Itt lakunk.
Írta 2005. március 08. - 14:17
Írta 2005. március 08. - 14:13
Írta 2005. március 08. - 14:08
Írta 2005. március 08. - 14:06
Írta 2005. március 08. - 14:02
Írta 2005. március 08. - 13:49
HKT said
A nem túl hiteles....: nem tartom hitelesnek hogy ugyanazon személy teljesen különbözõ kategóriákat tesztel ugyanabban az újságban....ilyen szempontból mint globál tesztelõ Atom elfogadott, Thommey is abba az irányba tart...Balázs jól ír...sok írás viszont még nagyon gyereksztájl.....
Jó lenne már végre egy megeglobál teszt, pl dirtgépek 200.000 ft-ért, vagy xc fullik fél millióért, vagy endúrók...blablabla....tudom a hazai valóság
Ledumálod a többi forgalmazóval...???
Írta 2005. március 08. - 13:27
Az újságban sem kellene lennie action-fotónak bukó nélküli riderrel. Akármilyen blabla söveggel is van tálalva. Nekem is átlátszó volt, hát még azoknak, akik nap mint nap kint vannak a fogasnál.
Szerkeszõurak azt mondták, hogy nincs másik papírból, csak új a ragasztó, és ez úgy tünik most tényleg müxik is. [tettünk szakítópróbát. brutálisat ]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 08. - 13:24
Jó lenne már végre egy megeglobál teszt, pl dirtgépek 200.000 ft-ért, vagy xc fullik fél millióért, vagy endúrók...blablabla....tudom a hazai valóság
Írta 2005. március 08. - 13:03
Ha ma sem lesz belõle akkor felborítom az újságosbódét az tuti..velem nem fognak szórakozni...hihi
Írta 2005. március 08. - 11:21
HKT said
errõl egy kicsit pontosabban?....némelyik nem túl hiteles.....
Üdv:Thy
Írta 2005. március 08. - 10:41
Viszont az Ázsia túra az fenomenális !!!!!
Ja és nagyon tetszett a Lánc Katalógus !
hákáté