Ezeket kifejtenéd bõvebben?Szakértõket az újságba....a békategóriás bringákat elég egy oldalon tesztelni...
Üdv:Thy
Ezeket kifejtenéd bõvebben?Szakértõket az újságba....a békategóriás bringákat elég egy oldalon tesztelni...
Ezúton szeretnék gratulálni a legutóbbi számhoz,melybe sikerült végre elérni azt a szintet mind tartalomban,mind pedig megjelenésben ami hozzám a legtávolabb áll.Annyira érdektelen számot sikerült létrehoznotok,hogy az elsõ szó végigolvasása sem sikerült csak az elsõ két betûig jutottam.További jó munkát kedves bikkmakk team!
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Ezúton szeretnék gratulálni a legutóbbi számhoz,melybe sikerült végre elérni azt a szintet mind tartalomban,mind pedig megjelenésben ami hozzám a legtávolabb áll.Annyira érdektelen számot sikerült létrehoznotok,hogy az elsõ szó végigolvasása sem sikerült csak az elsõ két betûig jutottam.További jó munkát kedves bikkmakk team!
A szerelem néha fáj, meg kell szenvedni, alázkodni érte, de végül rájössz hogy megérte.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Nekem nem igazán jött be ez a mostani...
A szilvási marcsiról, ami rengeteg embert megmozgatott egy oldal, egy elég gyengus cikkel, de a mátrai DH versenyrõl, amin töredéke ember vett részt, két oldalt is írtatok.
Tudom, most a freeride és a DH a menõ, ezt kell nyomni, mert most ezt veszik a népek!
RAUH-Welt
B E G R I F F