Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. október 16. - 17:31
azontúl h nagyon várom az elõfizetõi játékot, bizva abban h 4év után végre nyerek vmit, egy picurkát én szétesettnek érzem az újságot..
a tematika ugye adja h már ezren irnak az újságba, ezren fényképeznek belé...ezért nekem kitsit szétesettnek tûnik...megoldást nem tudom, csak vélemény..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
vendég_pier_*
Írta 2005. október 15. - 20:13
Viszont hiányolok több véleményt a magyar maratonokról.Az objektív vélemény érdekel (a szubjektív jön a fórumon), bár úgy nehéz is lenne ha a cikkíró a rendezõ is egyben igaz ettõl függetlenõl volt a Bükkben maraton.
AMi viszont nem tetszett:Lõrinc Olivér "munkássága" nem az én asztalom , de egy versenyrõl szóló beszámolóban nem vagyok kiváncsi az õ szakmai véleményére.Ezt megteszi a saját egyesülete fórumán és egyéb helyeken vagy ha iszonyatos nagy igény lenne rá akkor külön cikkben lehetne.De akkor a többi hasonló szinten kerékpározónak is lehetõséget kell adni , nincsenek sokan de õk miért maradnának ki?Ha ez volt az ára a cikknek akkor legközelebb meg kellene fizetni azt a két hasábot amit szakmai elemzés címén bitorolt.
A P-Nívó cikkrõl:"a bikemag mint médiatámogató"....
Végletek nélkül:)
Írta 2005. október 14. - 08:59
A Bükk Maratonról pl azért nem írtam semmit, pedig ott voltam, mert a rendezõnek nem állt érdekében, hogy így fogalmazzak, hogy megjelenjen a rendezvénye az újságban...no comment...de sztem jobb is így...
Má megint ez a dopping dolog...sztem bizonyíték nélkül nem kellene vádaskodni....
Írta 2005. október 14. - 08:29
Az oksi, hogy tényleg nem lehet mindenki igényeit kielégíteni, de pl. a Kona találkozónak most kellett megjelennie?
Arról nem is beszélve hogy pl a Bük maraton mikor volt? Az a 1-2 sor amit szoktak írni a maratonokról nem fért volna bele (pl.:Duna maraton "cikk")? Az okés hogy sz.tem pl ritka sz*r volt a maraton a múlt évekhez képest, de akkor sem ártana 1 beszámoló!
Mátráról már nem is merek beszélni!
Az országútis cikkek is kellenek (mondjuk nm nekem de még elviselem), de a P-nívo-betonexpressz vagymiarák cspattagjaival meg végezzenek el egy vérvételes doppingvizsgálatot és azután beszéljenek róluk.
Lehet hogy ez sokakban ellenérzést okoz, esetleg dühös lesz, de nem lehet szó nélkül elmenni a tények mellett.
A vb- re meg tényleg Lõrinc "Olcsinak" kell elmennie? Korábban csinált 1-2 olyn dogot h. még azt is megtilthatnák h. biciklis közelébe menjen.
Off...
Írta 2005. október 13. - 09:22
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. október 12. - 21:30
egyszerûen nehezen hizem el, hogy valakit is izgat 4 oldalon keresztül egy nyergbilincs evolúciója...
Az már teljesen más kérdés, hogy ha valami szép brinyót mutatnak be, akkor azt szívesen elolvasom, mert abból tanulok valamit, stb..
Írta 2005. október 12. - 17:11
Jó, persze vannak tényleg unalmas cikkek is, amik lehet hogy senkit sem érdekelnek, de azért elolvasom.attól még nem lesz izgalmas a 8 oldalas országúti nyeregcsõbilincstartókicsicsarvarocskaalátét evolúcióleirás..
Nem lehet csak kifejezetten egy csoportnak írni, mert az rossz marketing. Egy ilyen újság olyan mint a politika egy kicsit húzunk balra is meg jobbra is de közben középen vagyunk, mert könyebben lehet reagálni a fogyasztói változásokra(pl. lehet öt év múlva a montizás kerül oda, ahol most az o.útizás van és akkor nehéz lenne váltani a csak montis írásokról az o.útisokra).
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. október 12. - 16:31
Írta 2005. október 12. - 15:58
Írta 2005. október 12. - 15:48
Tegnap Veszprémben már lehetett kapni, hamarabb, mint néhány elõfizetõ.akkor remélhetõleg holnap nálam is a postaládában?
Írta 2005. október 12. - 15:48
10 perc alatt a végére értem. ez mindent elmond.
az pont egy sz...ás!!! hogy másokat idézzek!!!!!
Írta 2005. október 12. - 14:28
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. október 12. - 14:11
ismered az egész közösséget
Csak a 60-70%-át ismeri
Sztem tökre nem errõl szól a topik...
Még nincs új szám, sajna.....
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. október 12. - 13:33
Írta 2005. október 12. - 13:31
Írta 2005. október 12. - 13:27
ellenben ha egy adott közösségbõl kb a tagok 60-70 % ra jellemzõek az adott +nyilvánulások akkor hadd általánosítsak...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 12. - 13:05
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. október 12. - 12:43
Thommey....a sznobizmust nem az igénnyességre értettem, hanem van pár outis ismerösõm, meg néha beleolvasok az outis topikba, és az ott +nyilvánuló minden más kp szakág mélységes lenézésére értettem....
minden közösséget a benne lévõ emberek haztároznak meg szal kár általánosítanod
:love1:
Írta 2005. október 12. - 12:28
LL, ez egyértelmû, én is erre akartam utalni...szerinted mért volt ott szmájli ?
Thommey....a sznobizmust nem az igénnyességre értettem, hanem van pár outis ismerösõm, meg néha beleolvasok az outis topikba, és az ott +nyilvánuló minden más kp szakág mélységes lenézésére értettem....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. október 12. - 12:28
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.