Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nos,
azontúl h nagyon várom az elõfizetõi játékot, bizva abban h 4év után végre nyerek vmit, egy picurkát én szétesettnek érzem az újságot..
a tematika ugye adja h már ezren irnak az újságba, ezren fényképeznek belé...ezért nekem kitsit szétesettnek tûnik...megoldást nem tudom, csak vélemény..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
AMi tetszett:jók a beszámolók versenyekrõl , túrákról , a tesztekrõl is csak jót mondhatók a felni és bukó teszt-összehasonlítás-biblia már szinte sok.(Fõleg annak aki nem akar bukót v országuti felnit venni.)
Viszont hiányolok több véleményt a magyar maratonokról.Az objektív vélemény érdekel (a szubjektív jön a fórumon), bár úgy nehéz is lenne ha a cikkíró a rendezõ is egyben igaz ettõl függetlenõl volt a Bükkben maraton.
AMi viszont nem tetszett:Lõrinc Olivér "munkássága" nem az én asztalom , de egy versenyrõl szóló beszámolóban nem vagyok kiváncsi az õ szakmai véleményére.Ezt megteszi a saját egyesülete fórumán és egyéb helyeken vagy ha iszonyatos nagy igény lenne rá akkor külön cikkben lehetne.De akkor a többi hasonló szinten kerékpározónak is lehetõséget kell adni , nincsenek sokan de õk miért maradnának ki?Ha ez volt az ára a cikknek akkor legközelebb meg kellene fizetni azt a két hasábot amit szakmai elemzés címén bitorolt.
A P-Nívó cikkrõl:"a bikemag mint médiatámogató"....
Végletek nélkül:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Látom kicsit a végletek embere vagy....
A Bükk Maratonról pl azért nem írtam semmit, pedig ott voltam, mert a rendezõnek nem állt érdekében, hogy így fogalmazzak, hogy megjelenjen a rendezvénye az újságban...no comment...de sztem jobb is így...
Má megint ez a dopping dolog...sztem bizonyíték nélkül nem kellene vádaskodni....

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát nekem is megjött a lap és nem vagyok elragadtatva...

Az oksi, hogy tényleg nem lehet mindenki igényeit kielégíteni, de pl. a Kona találkozónak most kellett megjelennie?
Arról nem is beszélve hogy pl a Bük maraton mikor volt? Az a 1-2 sor amit szoktak írni a maratonokról nem fért volna bele (pl.:Duna maraton "cikk")? Az okés hogy sz.tem pl ritka sz*r volt a maraton a múlt évekhez képest, de akkor sem ártana 1 beszámoló!
Mátráról már nem is merek beszélni!
Az országútis cikkek is kellenek (mondjuk nm nekem de még elviselem), de a P-nívo-betonexpressz vagymiarák cspattagjaival meg végezzenek el egy vérvételes doppingvizsgálatot és azután beszéljenek róluk.
Lehet hogy ez sokakban ellenérzést okoz, esetleg dühös lesz, de nem lehet szó nélkül elmenni a tények mellett.
A vb- re meg tényleg Lõrinc "Olcsinak" kell elmennie? Korábban csinált 1-2 olyn dogot h. még azt is megtilthatnák h. biciklis közelébe menjen.
Off...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
megjött a lap,csak még annyi idõm se volt,hogy kibontsam..a konkurens lap is már egy hete ott pihen olvasatlanul...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
persze, szerintem is jó ez így, csak ezeket a szóömlenyeket kihagyhatnák..:D

egyszerûen nehezen hizem el, hogy valakit is izgat 4 oldalon keresztül egy nyergbilincs evolúciója...

Az már teljesen más kérdés, hogy ha valami szép brinyót mutatnak be, akkor azt szívesen elolvasom, mert abból tanulok valamit, stb..
Van állásom...:bananadan

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

attól még nem lesz izgalmas a 8 oldalas országúti nyeregcsõbilincstartókicsicsarvarocskaalátét evolúcióleirás..:D

Jó, persze vannak tényleg unalmas cikkek is, amik lehet hogy senkit sem érdekelnek, de azért elolvasom.
Nem lehet csak kifejezetten egy csoportnak írni, mert az rossz marketing. Egy ilyen újság olyan mint a politika egy kicsit húzunk balra is meg jobbra is de közben középen vagyunk, mert könyebben lehet reagálni a fogyasztói változásokra(pl. lehet öt év múlva a montizás kerül oda, ahol most az o.útizás van és akkor nehéz lenne váltani a csak montis írásokról az o.útisokra).

A sebesség mindent megold.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
attól még nem lesz izgalmas a 8 oldalas országúti nyeregcsõbilincstartókicsicsarvarocskaalátét evolúcióleirás..:D
Van állásom...:bananadan

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem nincs nagy különbség az országútisok és a cc-sek között(lehet, hogy kissebb, mint mondjuk a cc és a dh közt). Ha lenne elég pénzem én is o.útiznék a monti mellett. Szóval van helye az országútiknak az újságban(lehet hogy nem túl izgalmas a versenybeszámoló, de nincs is belõle sok). Ja és még valami mennyi extrém rider használ mondjuk o.úti hátsó váltót.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor remélhetõleg holnap nálam is a postaládában?

Tegnap Veszprémben már lehetett kapni, hamarabb, mint néhány elõfizetõ.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

10 perc alatt a végére értem. ez mindent elmond.

az pont egy sz...ás!!! :D hogy másokat idézzek!!!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
10 perc alatt a végére értem. ez mindent elmond.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

ismered az egész közösséget

Csak a 60-70%-át ismeri :D

Sztem tökre nem errõl szól a topik...

Még nincs új szám, sajna.....

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem tökre nem errõl szól a topik...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
ismered az egész közösséget...de jó mán neked...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
asszem mondtam hogy Tisztelet a kivételnek....sõt outi bicajom nekem is lesz elõbb útóbb ...
ellenben ha egy adott közösségbõl kb a tagok 60-70 % ra jellemzõek az adott +nyilvánulások akkor hadd általánosítsak...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Nekem is van országútis ismerõsöm és õ jó arc

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Thommey....a sznobizmust nem az igénnyességre értettem, hanem van pár outis ismerösõm, meg néha beleolvasok az outis topikba, és az ott +nyilvánuló minden más kp szakág mélységes lenézésére értettem....

minden közösséget a benne lévõ emberek haztároznak meg szal kár általánosítanod

:love1:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
PR nem, ennyire azért nem...meg amúgy is kemény fényes papír :)

LL, ez egyértelmû, én is erre akartam utalni...szerinted mért volt ott szmájli ?

Thommey....a sznobizmust nem az igénnyességre értettem, hanem van pár outis ismerösõm, meg néha beleolvasok az outis topikba, és az ott +nyilvánuló minden más kp szakág mélységes lenézésére értettem....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ráadásul itthonra...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.