Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Nem igazán tudom mi történhetett, ugyanis a lap ugyanazzal a PUR ragasztással készült, ami a legmodernebb és megoldotta a korábbi szétesõs problémákat.
Saját plédányoknál nem volt ilyen gondunk, de ha neked adódott, küldd vissza a lapot, (mivel reklamálni csak így tudunk a kötészetnél) és kicseréljük. A kellemetlenségért pedig elnézést kérünk.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kezdõdik :zab:

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

szétesett az augusztusi bikkmakk:(
pedig nem gyûröm összevissza és alig olvastam...
csak n vagyok ilyen peches?
Azthittem kinõtte az újság a szétesõs korszakát.
Egyébként tetszik!

Ugy néz ki hogy nem te vagy az egyetlen.
Állítólag sok szétesett, (köztük az enyém is) ugyanis a nyomda sz*r ragasztót használt kötéskor.

Nem tudom hogy itt hogy van, de más iparágakban a beszállítót ilyenkor keményen megb*sszák az ilyen hibákért!
Bocs a raikalizmusért.

Aki elõfizetõ annak jövõre egy lap árával kevesebbet kell akkor fizetni (már ha ujra elõfizet persze)? Vagy nincs ilyen kárpótlás? Természetesen ez a nyomda cehhére menne.

Egyébként ez a szám idén eddig a kedvencem!
Egyre élvezetesebbek az irások, és végre jó sok teszt volt.

Kedvencem az India túra és a RAAM. Nagyon érdekesek voltak.
Az Indiai túra szerzõjének nagyon frankó stílusa van szvsz. Csak igy tovább!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
szétesett az augusztusi bikkmakk:(
pedig nem gyûröm összevissza és alig olvastam...
csak n vagyok ilyen peches?
Azthittem kinõtte az újság a szétesõs korszakát.
Egyébként tetszik!

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Sziasztok!

...asszem itt kell nyalatkozni, milyen is lett az ujsag...
Nos...yoooo, teccik, ugy altalaban. Olvasok is belole mindent.
Ami nem teccik, ha lemarad a cikk vege. (ez most nem volt, de eloferdult mar nehanyszor).
Ami nagyon nem tetszik: a villa teszteknel nem irjatok oda , hogy mekkora villa beepitesi magassaga!!! >:-( Lehet, hogy csak engem erdekel, de minden apro bizbaszt kulon lemertek, ez meg (majdnem) mindig lemarad. Szerintem hasznos informacio.
Esetleg, ha megirna valaki, mekkora a most tesztelt Fox Float villa beepitesi magassaga! Koszonom!

Masik kerdes: tudja valaki, hogy milyen vaz lathato a legutobbi szam 31. oldalan jobb oldal, felul. Az a szetmatricazott.

kosz!
Legjobbakat!
vadkan
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

jah, és még annyi hogy neked nem hajlott el 2 nap alatt a pedál? nekem szerencsére hungarobike-nam mosolyogva kicserélték egy b+ dh platformra ingyen.

Nem volt vele gond. De általában az olcsóbb bringáknál (tisztelet az igen ritka kivételnek) a pedál az elsõ amit le kell cserélni, még ha nem is említjük meg külön minden cikkben.
A drága gépekhez meg ugye (általában) nem is adnak...
Like a rock...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
jah, és még annyi hogy neked nem hajlott el 2 nap alatt a pedál? nekem szerencsére hungarobike-nam mosolyogva kicserélték egy b+ dh platformra ingyen.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
jaj igy már érthetõ, köszi a választ. hát az igaz hogy túrázatásra van kitalálva. sztem kezdõ ugribugrikba és extrémebb dolgokba be lehet kóstolni vele. de örülök hogy végre az én bicóm is tesztelte vki! :D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

na megvettem :)

Sztem kivételesen egész jó lett, de az ujság második felét továbbra sem olvasom el.. a sram 2007-es cikk nagyon jó lett, viszont a magellan polaris-os. ... az a váz sokkal többre való mint holmi tuurázgatás... na meg, "kapott egy vaskosabb felnit" nem kapott mert tavaly is ugyanezzel szerelték, "tunningként a láncfkeréksort cserélném, mert idovel ugyis az lesz a leggyengébb pont" az én polarisomon MINDEN kivéve a lénckeréksort cserélve lett. azzal semmi baj nem volt eddig. "a belépõ szintu RST villánál is érzek némi javulást évrõl évre" a tavalyi is ugyan olyan volt. amugy jó a teszt csak .. amugy a képen az nem koalamaci?

A Polaris nem a jánoshegyi betyároknak van kitalálva. :) Sokkal inkább "holmi tuurázgatás"-ra.

"kapott egy vaskosabb felnit" = értsd, ezzel szerelik. Kicsit félreérthetõ, valóban.
"belépõ szintû RST villáKnál" - úgy általában az összesnél.
lánckeréksor - örülök, hogy neked bevált.

Persze nem akarok okoskodni, örülök, hogy elolvastad. :)
Like a rock...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mátrakeresztestõl nyugatra, Pásztótól dél-keletre, a Zám-patak völgyében készült a kép.

ja kösz....akkor egyformák az erdõk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mátrakeresztestõl nyugatra, Pásztótól dél-keletre, a Zám-patak völgyében készült a kép.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Jorus, a szeptemberi elõzetesbõl, a Tor-túra hazai tájakon képe az hol készült ?
csak kiváncsi volnék, hogy az-e amit sejtek vagy minden erdõ 1forma ...:)

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na megvettem :)

Sztem kivételesen egész jó lett, de az ujság második felét továbbra sem olvasom el.. a sram 2007-es cikk nagyon jó lett, viszont a magellan polaris-os. ... az a váz sokkal többre való mint holmi tuurázgatás... na meg, "kapott egy vaskosabb felnit" nem kapott mert tavaly is ugyanezzel szerelték, "tunningként a láncfkeréksort cserélném, mert idovel ugyis az lesz a leggyengébb pont" az én polarisomon MINDEN kivéve a lénckeréksort cserélve lett. azzal semmi baj nem volt eddig. "a belépõ szintu RST villánál is érzek némi javulást évrõl évre" a tavalyi is ugyan olyan volt. amugy jó a teszt csak .. amugy a képen az nem koalamaci?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor vegyél bucimaci magazint az csak 300 forint :rolleyes:

czaboo: idézek

Mondd Mag! (1 Látogató)
Valami tetszik? Nem tetszik? Értelmes kérdésed van? Írd meg itt! Elolvassuk. Vagy nem. (Az "x Ft-os kerékpár/alkatrész szerintetek..." jellegû kérdésekre immunisak vagyunk...)

bazzeg irónia ON

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem is :P

nekem kéne a zuj bikemag mert rohgadtjónak igerkezik, magellan polaris teszt :), na meg a 2007-es dolgok. de iszonyat drága ahoz képest hogy 30oldalnyi reklám van benne!...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Hali vki tudna segíteni hogy lehet a bikemag apróba hirdetést feltenni? elõrre is thx

apro.bikemag.hu
regisztráció
hirdetés feladás
bonyolult..

redline01

redline01

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hali vki tudna segíteni hogy lehet a bikemag apróba hirdetést feltenni? elõrre is thx

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Speci valóban elfogyott, de a másik:

http://www.velotrade...t/manitou_polo/

ON

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Valaki megtudná nézni hogy (valamelyik év elei-közepi számbat) mennyi az ára a Speckó, és Manitou pólónak a shopping guide-ban???

Köszi elõre is aki van oly szives....

Ha van neted, akkor célszerû a forgalmazó honlapján...
http://www.velotrade...6/manitou_2006/
A speckó elfogyott..

Czaboo

Czaboo

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

czaboo: nekem van a kérdésedrõl egy véleményem de nem bírta el a monitor :rolleyes:

a mostani szám megint egész tûrhetõ lett, bár az hogy minden bringa istenkirálymegazsír ... :)

Danke sooon!
Sajna már olyat melyet szerettem vóna nem fogok venni, mivel már nincs raktáron se nekem való méretben, úgyhogy ebbõl nem lett semmi.
Tovább keresem az igazzzit.