Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. október 18. - 20:15
Tartomány: Wales
Azért ezt egy velszinek nehogy megmutassátok!
Írta 2006. október 18. - 18:37
-elég furcsának tûnt az az integrált nyereg jövõkép, hopgy akkor majd ilyeneket fognak a kezembe nyomni a boltban. Ki lehetne számolni, a dõlésszög-csõátmérõ variációinak számát. Sztem elég nagy számot kapnánk. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy ki milyen nyerget kedvel. Alapjában véve rossz az ötlet. Max. az élversenyzõk méregdrága gépeibe.(Amúgy nekem az integrált nyeregcsõ is elég hülyeségnek tûnik. Egy részt ronda, másrészt nagyon valószínûtlennek tûnik, hogy egy másfélszer akkora csõátmérõvel annyi súlyt lehessen megtakarítani. Ja, és valúószínûleg sokkal merevebb is lesz. Plusz még a légellenállása is nagyobb, ha már fél grammokban gondolkozunk)
- A Giant trance szép és jó, de azért kiváncsi lennék, hogy kb mennyibõl is hoztátok ki a kurva kis súlyt. Mert nem hiszem, hogy a 2-300000 ezres kategória lenne, mint amikkel összevetitek. Sok pénzbõl, meg azért nem annyira nehéz könnyû gépet építeni, valljuk be. Amúgy tetszett a cikk.
- A tesztkerékpároknál, ha nem tudtok már mit írni, ahelyett hogy értelmetlen fejtegetésekbe kezdenétek, esetleg kicsit sztorizósabbra lehet fogni a leírást, mint ahogy pl Jorus teszi.
- A szókincset továbbra is fejlszteni kéne; az ide szám slágere az "oda...sz". Sikerült egy-két cikket gazdagítani vele. De legalább még nem találkoztam a "teszi a dolgát" összetétellel.
Ja, és a Bianchi Favonius cikkben nem volt tiszta, hogy az exage fékszetten agyondícsért, egy gombos fékpofatávolító cucc miért olyan nagy király? Nekem is ilyen szett van az orszáútimon - ki is próbáltam, mûködik - de arra nem jöttem rá mire jó. Esetleg ha hírtelen beszopok egy bazi nagy nyolcast, akkor nem ér bele a pofa a felnibe?
Írta 2006. október 17. - 13:35
amugy:
- sok helyen meg sincsenek számozva a képk, pölö az eurobike cikkben vagy a thommey-féle xtr cikkben. ez gáz.
- arról ne is beszéljünk, hogy össze-vissza vannak beszúrva a táblázatok.
- ilyen elválasztási- és helyesírási hibákat nem kerestem, de találtam. ez azért baj, mert azt jeleni, hogy egynél több van.
talán tényleg jó lenne egy profi korrektort foglalkoztatni, nem?
- de legalább arra rászoktatok, hogy a cikkíró fel van tüntetve. látszik, hogy van értelme a sárdobálásnak is
végre amugy van koncepcio az ujság felépításében egy pár lapszám óta, remélem megmarad. szeretem tudni hogy mire számítsak. nem baj, ha nincs minden számban singlespeed vagy országúti, vagy nõi sarok, vagy akármi, csak ha van, akkor az ugyanott legyen.
jorus cikkei továbbra is etalonszámba mennek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 17. - 11:37
Aztán lehet, hogy csak a sok biologizálás teszi...
Írta 2006. október 17. - 08:30
Miért?Mi volt vele a probléma?Még csak átlapoztam, de idáig tetszik. Jót nevettem az xtr-es cikken, ahol Thy a nagyujjával vált:)
Üdv:Thy
Írta 2006. október 16. - 19:22
Írta 2006. október 16. - 17:36
Amúgy meg a ragasztót csak a tökéletes anyaggazdálkodás szemelõtt tartásával használják, az utolsó utáni pillanatban is. / De nekem még nem esett szét! /
Írta 2006. október 16. - 17:28
Egyébként meg mindig friss hot melt- el kellene kötni. Nem szabad hagyni, hogy beszáradjon/megkeményedjen, mert akkor száradás után szétesik, a ragasztott papír...
Minnegy, nemazéndolgom...
Ride everywhere.
.
Írta 2006. október 15. - 10:50
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2006. október 15. - 03:22
pray the lord my soul to keep
Írta 2006. október 14. - 22:28
Papiristen looooool
Írta 2006. október 14. - 21:21
az újság addig nem panaszkodhat a nyomdában amíg nem tudja felmutatni hhogy mi a hiba.
itt morognak sokan, de hogy elküldjék, odáig nem jut el a folyamat.
innentõl kezdve az újság nem tud figyelni arra hogy ez ne legyen, hiszen az újságokkal semmi gond sincsen, hisz senki sem küldi vissza.
azaz 1 példány sem esik szét.
hát én anno visszavittem vagy 5-10 szétesett bikemagot, thynak a hugoba, azt mondta, hogy majd küldenek újakat helyette
hát ez volt kb 2 éve
annyira nem zavar, csak hogy ne legyen egyoldalú a dolog
másrészt valóban az én (vevõ) dolgom lenne ezzel foglalkozni, pénzt kiadni érte? (posta)
szerintem marhára nem, de mind1... ha ezen múlik megteszem (amivel szintén nem érek el semmit)
Írta 2006. október 13. - 19:57
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 13. - 13:41
Schladmingban is ugyanilyen eredmények születtek! Ebben valami mágia van!most nézem, a mátramaratonon sam hill volt dh-n az elsõ, garcia meg a 26ik:p meg nem is tudtam h volt 4x! Rita Dahle meg 2ik lett nõiben..
Király, hogy minden fotó színes!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. október 12. - 13:46
Írta 2006. október 12. - 12:40
meg nem is tudtam h volt 4x!
Rita Dahle meg 2ik lett nõiben..
Írta 2006. szeptember 26. - 21:29
tudom, h nem kívánság mûsor, de nem lehetne a szezon végén, valahogy összehozni egy terjedelmesebb Bodrogi interjút...ha jól emléxem még nem volt Vele a lapban hosszabb cikk ( ellenben "kiskokóval" )
Lehet hogy a Bodorogi izgalmas lenne, de tud egyátalan valaki valamit a Szeghalmi Bálintról?
http://bikemag.hu/content/view/338/10/
Összesítettben ki a legjobb magyar?
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor