ktt
Kormányon Túliak Társasága
EMBER! Most jobb?
ktt
Kormányon Túliak Társasága
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Megpróbáljuk megszívlelni, de azonnali hatást nem ígérhetek - olyat csak a "cillibeng" tud.A cikkek sokszínûsége elengedhetetlen egy újságnál. Nem lehet csak teszteket berakni. Sztem ezzel nincs baj.
A nyelvhasználattal sztem is vannak gondok. Kialakult egy bizonyos bringás(vag inkább csak bikemagos) szleng ami áll két tucat szóból és ebbõl épülnek össze a cikkek. Erre tényleg vigyázni kéne. A többi mostanában egész jó, kivácsi vagyok már a következõre.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ugy kb fel evente megprobalkoztam a bringaval, hoy hatha 6 honap alatt fejlodtek valamit. es minden egyes alkalommal meg kellett allapitanom, hogy nem. a Bikemagnak vannak kisebb nagyobb hibai, de legalabb ugy nez ki mint egy igenyes kerekparos magazin.
a bringa meg nem.
Én pedig veszem a Bikemag-ot is, és a lentebb 1/8-ra leértékelt Bringát is. Pont ezért, mert ennek is és annak is van stílusa... És mielõtt a lehurrogó hozzászólások megindulnának
, el kell fogadni, valakinek ez az ujság tetszik valakinek meg az, mindkettõ képvisel egy minõséget ugy gondolom. Számomra pedig a kettõ kiegészíti egymást...
ja, a bikemag részérõl mégegy strigula a szleng-dolog mellé...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Olyan mint a rádió, át lehet tekerni más adóra. De ettõl még nem kell durcásnak lenni!