valószínûleg a fenti piros betûs szöveget ki kellene cserélni legalább 70-es boldra, hogy mindenki észrevegye
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Started by
Andrew Wolf
, 2005. January 31. 16:27
Posted 2007. January 30. - 12:16
Posted 2007. January 30. - 11:52
Ténylag van! De csak, ha megújultak! Addig egy édi kis grafika mosolyog ránk? Van új a nap alatt...
Posted 2007. January 28. - 07:56
Posted 2007. January 28. - 02:44
Posted 2007. January 28. - 01:15
Nagyon zsír lett az új szám! Már nem tudtam hova lenni nélküle. Még átolvasom, egyszer kétszer, aztán postára adom a maradék 2000 darabot.
Szóval nemsoká megérkezik hozzátok is! (Már van címlap a bikemag.hu-n)
Szóval nemsoká megérkezik hozzátok is! (Már van címlap a bikemag.hu-n)
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Posted 2007. January 28. - 00:42
mer ilyen mafla vagy..
majd amikor itt nekiállnak nyáladzani, hogy ilyen meg olyan a szám, akkor értek ki az elõfizusok. utána ráérsz keresni
majd amikor itt nekiállnak nyáladzani, hogy ilyen meg olyan a szám, akkor értek ki az elõfizusok. utána ráérsz keresni
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. January 28. - 00:39
persze. írj a terjesztes@bikemag.hu - ra
Terjesztés bazzeg, mint valami drogkartell:D
Mondjuk, jöhetne már az új szám, mert az újságos unja, hogy minden reggel megkérdezem, hogy jött e már Mag..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2007. January 27. - 23:27
Posted 2007. January 27. - 21:46
Posted 2007. January 23. - 07:49
Posted 2007. January 22. - 15:34
Sziasztok!
Nem tudom, hogy meddig tart az egész éves tartós teszt, amit a külsõsök írnak (ha jól emlékszem tavaszig). Annak az egy év leteltével lessz valamilyen lezárása? Mert nagyon szivesen olvasnám. Mondjuk mindegyik keróról egy ilyan 2 oldalnyi tesztet. Csak kiváncsi volnék, hogy mi az összegzés egy évnyi tartós használat után.
Ha egyébként is lenne, akkor nem bocsi, hogy beírtam, de ha nem terveztétek, akkor lehetne neki szorítani egy kis helyet. Szerintem rajtam kívül még sokan örülnének neki.
Köszi: -Misi-
Ja egyébként már nagyon várom a jan-feb számot. Túl sokat kell még addig aludni...
Nem tudom, hogy meddig tart az egész éves tartós teszt, amit a külsõsök írnak (ha jól emlékszem tavaszig). Annak az egy év leteltével lessz valamilyen lezárása? Mert nagyon szivesen olvasnám. Mondjuk mindegyik keróról egy ilyan 2 oldalnyi tesztet. Csak kiváncsi volnék, hogy mi az összegzés egy évnyi tartós használat után.
Ha egyébként is lenne, akkor nem bocsi, hogy beírtam, de ha nem terveztétek, akkor lehetne neki szorítani egy kis helyet. Szerintem rajtam kívül még sokan örülnének neki.
Köszi: -Misi-
Ja egyébként már nagyon várom a jan-feb számot. Túl sokat kell még addig aludni...
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Posted 2007. January 22. - 15:03
Posted 2007. January 22. - 14:56
Valaki világosítson már fel, mert én ezt soha nem tudom.. Januárban van megjelenés vagy nincs? Mert ajándékba kaptam egy elõfizetés hosszabítást és nem jött semmi...
Posted 2007. January 21. - 22:02
Posted 2007. January 10. - 22:59
itt Budaörsön gyakorlatilag az egész fõút széle végig parkoló (komolyan!) a Budapest táblától nagyjából a károly királyig. az ~1,5 km körül lehet:D..de a tesco parkoló is elég hosszú....
vendég_pier_*
Posted 2007. January 09. - 20:26
Hol lehet szavazni?:scratchhe
Az ssarok cikkében olvastam az év mondatát(számomra):
"annyira hajtsd ki magad , hogy úgy érezd a verseny félidejénél, mintha csak egy parkolón gurultál volna keresztûl..."
Mondjuk a teszkó parkoló az elég hosszú....
Az ssarok cikkében olvastam az év mondatát(számomra):
"annyira hajtsd ki magad , hogy úgy érezd a verseny félidejénél, mintha csak egy parkolón gurultál volna keresztûl..."
Mondjuk a teszkó parkoló az elég hosszú....
Posted 2007. January 08. - 22:05
Töröljek vissza ~20 offtopik hozzászólást vagy visszatértek a topik témájához?
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2007. January 08. - 17:28
amennyiben olyan spinórára tévedsz, ami ehhez hasonlít, MENEKÜLJ!!!!
http://www.torzsaszt...bi/fitness.html
spinracing
http://www.torzsaszt...bi/fitness.html
spinracing
Posted 2007. January 07. - 18:54
Nem ezt akartam ezalatt érteni...
De, én sem adtam igazat neki erre az indokra....
Igen, senki ne tegye ezt.
Abszolút egyetértek. Hótmindegy, hogy a szabály megengedi-e vagy sem, de a minimális tisztelet a versenytársak iránt megkövetelné, hogy ne tegye meg senki. Aki meg a pályára kíváncsi, menjen szépen végig rajta egy nappal késõbb.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. January 07. - 11:19
Persze, marhára nem gáz, ha a Te ismerõsödrõl van szó, de persze gáz, ha téged akadályoznak, mi? Enyhén kettõs értékrend, nemdebár?
Nem ezt akartam ezalatt érteni...
De, én sem adtam igazat neki erre az indokra....
Igen, senki ne tegye ezt.
Bocs ggx. nem ragozom, mert sok lenne benne az Y....
de igyekszem kerülni az iyen-oyan szavakat