Megjelent már az új szám vagy nem?
Csak azért mert én még nem kaptam meg és már nagyon várom, de asszem nem csak én vagyok ezzel így!
elõfizetõkhöz várhatóan holnap érkeznek meg a lapok, újságosoknál jövõ héten
Megjelent már az új szám vagy nem?
Csak azért mert én még nem kaptam meg és már nagyon várom, de asszem nem csak én vagyok ezzel így!
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A hangsúly inkább a bringás ruházaton lenne....akkor a street/dj gépeket csak bõ gatyában, felsõ nélkül és trucker sapiban lehet tesztelni. sziporka? findli?
Az alapgondolattal természetesen egyetértekHát én mindig is gáznak tartottam, ha nem a bringának megfelelõ ruházat volt valakin...néha persze elõfordul, de hát mindig...kicsit hiteltelennek tûnik úgy a dolog...
Viccesen is nézel abban a kis rózsaszín rövidnaciban:D de mondjuk az még az a kategória, aminél belefér, meg hát van sokfajta betétes bermuda nadrág...
Bezzeg Beg a zõd csodával...igazi miller bringás feeling:D
16-17.oldal:) Mit mivan, 200 Eurós sisakban:-PÉn miller? Melyik képen látszom annak? Milyen ruha van rajtam? Vagy mi van?
Bezzeg Beg a zõd csodával...igazi miller bringás feeling:D
Hát én mindig is gáznak tartottam, ha nem a bringának megfelelõ ruházat volt valakin...néha persze elõfordul, de hát mindig...kicsit hiteltelennek tûnik úgy a dolog...én mondjuk semmilyen bringa kedvéért nem vennék fel pl cicagatyát, blöeee
normális bringásgatyát igen.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]