Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

szerintem anélkül is írhat. összeollóz pár sablont a többi tesztbõl és kész is. ;) de csak full páncélban lehet akció fotót mert úgy hiteles :D

Ez a legjobb trükközõs gép, amivel valaha mentem pályafutásom során, pedig elhihetitek, volt pár cube és demo amivel mentem.Komolyabb bevetésen, még csak a Les Gets-i túrán volt a gép, a cég kontóján, de magyar viszonylatban is megállná a helyét, ha valakinek futná rá persze, köszönet a forgalmazónak és a támogatóimnak, remélem jövõre is hasonló áron és felszereltségben építhetünk össze és vérbeli nyálcsorgatós dh masinát.

Kb így?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
szerintem anélkül is írhat. összeollóz pár sablont a többi tesztbõl és kész is. ;) de csak full páncélban lehet akció fotót mert úgy hiteles :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Írjak egyet? Hmm... ha már megígértem. Ok, most úgysem tekerhetek a térdem miatt. :)

Hajrá J, végre lesz benne megint jóság, Haro-val miért nem mész egy két kört Iljics, és akkor arról is lehetne írni!:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

hát kár hogy nincs ilyen... na mind1... :D
amúgy csak kíváncsiságból: érdemesl használtan telós vázat venni?

go to Tech fórum
azon belül vázas topic.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

benkus

benkus

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
hát kár hogy nincs ilyen... na mind1... :D
amúgy csak kíváncsiságból: érdemesl használtan telós vázat venni?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Írjak egyet? Hmm... ha már megígértem. Ok, most úgysem tekerhetek a térdem miatt. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ezt már többször kitárgyaltuk, csak olyan kerékpárok szerepelhetnek az újságban amely váz gyártójának nincs hazai forgalmazója, így volt Tomac, Nicolai, Gemini (az adott típust nem forgalmazzák itthon), Foes cikk. J megígérte, hogy lesz majd Yeti cikk is, illetve futnak itthon más különlegességek is, de mint felettem is elmondták, a tulajdonosok vagy nem tudnak a lehetõségrõl vagy nem érdekli õket.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

benkus

benkus

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
marketing okok... hehe... a caspból is a marketing okok folynak... hihetetlen... mindenhol ezt hallani... ezt emiatt, azt amiatt a marketing miatt... :D
azért sajnálom... sztem csak a kezdõlapra kéne feldobni egy hirdetést "mutatsd BIKEod és MAGad!", egy kis leírást hogy mirõl szólna és sztem akadnának... ha nincs kedve hozzá akkor nem lesz benne az alkotása az újságban :D ilyen egyszerû... aki meg be akar kerülni az meg úgy is jelentkezik...
énszerintem... lehet tévedek! :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
volt már ilyen cikk, de sajnos marketing és egyéb okokból ez csak akkor valósulhat meg, ha az adott kerékpárnak nincsen hazai forgalmazója - ilyen kerékpár nincs tömegével, illetve ha van, akkor az adott tulaj nem akarja hogy bekerüljön vagy csak nincs kedve hozzá . esetleg nem tud a lehetõségrõl.

benkus

benkus

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
igazán lehetne egy rovat a BikeMag-ben amiben saját építésû bicók szerepelnek... meg tulajaik... akik elmondják milyen szempontok szerint építettek és választottak alkatrészt... így sztem sokkal nagyobb képet kapnánk egy témáról... ki, miért, mennyire, hogyan, mikor, és milyen mélyen... stb... szal lehetne egy lista amire feliratkoznak az emberkék akik bicót építettek (nem arra gondolok aki vett egy bicót, und vett hozzá egy kormányszarvat...). szal nem tom... ha a tuning and stereo- ban van ilyen rovat, akkor a BikeMagban mér' nincs? :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

jó a fotós rovat!

Így van, nagyon jó ötlet és cikk, igazán profi képekkel ! Az indiai túra is tetszett, kár hogy félbe van vágva. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Végre egy softtail ,ha nem is a teszt rovatban!
Gratula!
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
akkor hiába fenyegetem az újságosokat és a relay-es csajt... uppssz.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
jó a fotós rovat!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Még egy kritikai észrevétel: most látom, hogy nem is én írtam és fotóztam (részben) a meredekutcás cikkemet.

Pedig DE!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Nógrád meg még alszik,mert nem találom sehol &@#ð! kénytelen leszek elõfizetni és befenyíteni a postásnénit,hogy rendesen pakolja a ládába....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Street/dj cuccok, azok mik Tamás?

Pl Scott. 661, AXO,Dakine...stb...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
"(...)
sapkád ne vond le szemöldökig!
bõ gatyád ne húzd le szeméremig!
(...)"
;)
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Tobzódunk a Diós árok egysebességessel történõ megjárásával foglalkozó cikkekben.

A téli öltözködést bemutató ruhateszt kb. fele nem bringás ruha. Bár nem is kell, ahogy látom a képeket az újságban...

(Bõgatyát, kilógó alsót mindenkire!)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Debrecenbenmár ma már meg lehet venni. A tördelés jobb lett, nem olyan digitális mint amilyen korábban volt. De az új és kúl képei nagyon kicsik, sok az üres felület.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]