Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A photosokk képeinek egy részén (street) hiányos a védelmi felszerelés. De a képek tényleg nagyon jók!

Tetszik a TdH-s cikk, nagyon sokat tisztult az eddig csak homályosan ismert helyzet!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Jól van, na, szánom bánom bûnömet. A fotózás napján nagyon hideg volt és a tropa térdízületeim miatt nem mertem csak a thermo gatyómban menni, így rávettem egy farmert. Legközelebb majd levetkõzök a fotó elõtt, hogy ne okozzak közfelháborodást (lsd.márciusi szám).

Arra viszont ne is számítsatok, hogy csak cicanaciban fogok villogni.:) Nehéz lenne a tanítványaimnak megmagyarázni.

A hajtókarra/pedálra nincs mentségem!:(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A KTM cikkben KGÁdám elég furcsán néz ki és az alkatrész lista hibás, az van benne, hogy octalinkes xt van a gépen közben pedig nem.

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Igen.
"In idem flumen bis non descendimus"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A Klikk rovat állandó lesz?

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Még egy kritikai észrevétel: most látom, hogy nem is én írtam és fotóztam (részben) a meredekutcás cikkemet.

Pedig DE!

Majd megszokod....nekem is van benne fotóm, anélkül hogy tudnék róla, és ott lenne a nevem...
A félkarú bácsi nagyon komoly...váltáskor elengedni a kormány...respect...
Az viszont jó kérdés, hogy ha Brac szigetérõl szól a cikk, akkor miért a szárazföldön lévõ hegyrõl szól az írás, mikor a szigetnek ezer szép helye van...
A templom tetejébõl kinõtt fa-Nerezisca, a gyönyörû freeride útvonal a kolostorvölgybe,Milna kikötõje, a Vidova Gora...stb...ez az igazi kedvcsináló...

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts
:zawstydzo Köszi

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

én a spálya cikkjét nagyon komáltam. :spoko::cool2:

Az a cikk tényleg nagyszerû lett.
Meg sokat javult az ujság.
Végre nincs az hogy olvashatalan a cikk színkavalkád miatt.

Viszont spinning meg ilyen benti "kerékpározás" nem kéne szvsz.
Persze lehet hogy sokan meg pont emiatt veszik meg a lapot.

A fekete-fehér képek mennyisége is csökkent szerencsére.

Szóval pozitív dolgok történtek egyértelmûen.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
NOVÁK FERENC:prosze::prosze:

Neki nincs szüksége spinningre , edzõre meg egyéb üres marketing trükkre mégis ezrek ünnepelték.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
112-113 oldal, beszámoló Hawaii Ironman világbajnokság.
Az eredmény lemaradt:

35. 10:18:56 Harsányi Zsuzsanna

(edit: most nézem, hogy a fotón a futóórán 10:05:56 van. A hivatalos listán meg 10:18:56)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Úgy mindjárt más. A 10 forintos kérdést így Ön nyerte.:D:D:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
:D két gyével akartam irni a naggyont, csak elfelejtettem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
"cikkét":D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én a spálya cikkjét nagyon komáltam. :spoko::cool2:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Miután megfejtettem a címlapfotót, lelkesen lapoztam egyet.
A "bikemag Klub Card" címen elméláztam egy darabig, hogy akkor ez most milyen nyelven is van? Jó ütemben vettem az oldalakat amikor is végképp elvesztettem a talajt a lábam alól a 16. oldalon.
Értem én, hogy hülyén nézett volna ki, ha Beg kibiciklizik az újságból, ezért a képszerkesztõ egy lendületes mozdulattal tükrözte a képet. (Ezzel a mozdulattal lehetetlen feladat elé állítva azon szülõket, akinek a gyereke "pont ilyen biciglit" akar.)
A cikk szerencsére hozza a "szokásosat", mind szinvonalban, mind alkoholfokban.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kis pénz, kis foci...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
vettem német bikeot sítáborból hazafele jövet, de legalább alig értek belõle valamit:D...mondjuk haverom ebbõl tanulta meg a nyelvet, és ezt lehet olvasni németórán is;)...és tökjó canyon katalógust adtak hozzá, meg külön kis füzetke ilyen edzés-meg felkészülési tippekkel, és tökre ámultam, hogy milyen jó kis gépekkel tesztelnek õk ott kint...nem semmi grafikonok vannak a fékeknél pl...holnap veszek magyar bikemagot, azt legalább értem is:D

edit: VV, sajnos így van...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Rettegjetek, mert elkezdtem regenerálódni és alapozni a Magellánnal.:D Ha már jó lesz a kondim és "technikailag" és helyrerázódom, ráülök a Turnerre. Aztán írok róla mindenféle dolgokat.:D

nem baj, legfeljebb azt a számot nem vesszük meg :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Rettegjetek, mert elkezdtem regenerálódni és alapozni a Magellánnal.:D Ha már jó lesz a kondim és "technikailag" és helyrerázódom, ráülök a Turnerre. Aztán írok róla mindenféle dolgokat.:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Hajrá J, végre lesz benne megint jóság, Haro-val miért nem mész egy két kört Iljics, és akkor arról is lehetne írni!:)

Nincs rajta gumi :sir: de ha lesz akkor biztos felviszem a hegyre aztán cikkezhetek is akár.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.