Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2007. February 07. - 22:18
örömmel látom, hogy imáink végre meghalgattattak és fix helyen van a cikkíró/fotós.
Novák Ferencnek pedig maximális tiszteletem. nem semmi.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 07. - 19:36
tudom az durvább, mégis megtörténik a nálunk ilyen téren "elõre? vissza? maradottabb" országokban
Posted 2007. February 07. - 19:07
mert manapság az a trendi h pl lesz helyett is mindenki azt írja h lex..
mondjuk dogában más kérdés.. hozzászokott biztos az msn-es írásmódhoz ahol általában ugye nem jó helyesírás meg bõvített mondatszerkezet a jellemzõ..
Posted 2007. February 07. - 01:20
Posted 2007. February 07. - 00:59
Kisegítõ iskolában tanítasz?
Azért ennyire nem szörnyû a helyzet, de írni tényleg nem tudnak, a "fexem"-es gyereknek remélem mínusz pontot adtál.
biztos csak valami rapper-palánta volt, biztos még mutogatta is közben, hogy na õ ezt meg meri tenni...
Én is ilyen voltam (valamennyire) de szerencsére benõtt a fejem lágya... (talán)
Posted 2007. February 07. - 00:58
Azért ennyire nem szörnyû a helyzet, de írni tényleg nem tudnak, a "fexem"-es gyereknek remélem mínusz pontot adtál.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. February 07. - 00:21
Én ma is javítottam ki szódolgozat magyar részében x-et a fekszem szóban. És ez már középiskola. Ha egy többszörösen összetett mondatot mondok nekik magyarul, akkor a végét már nem értik.
Az érettségi elõtt álló osztályban a magyaros kolléga a tegnapi szülõi értekezleten könyörgött - elsõsorban - a fiús szülõknek, hogy beszélgessenek otthon a gyerekkel, és folyamatosan tegyék fel a Miért kérdést, mert a srácok nem használnak bõvített mondatot.
Alany, állítmány (amelyeket persze nem tudnak megnevezni, felismerni - még a nagy betûkkel írt németben sem) tárgy, b.meg. Ezt a négyet használják, csak a b.megbõl van a legtöbb.
Posted 2007. February 06. - 22:39
Az sosem készült el!Nekem a kép kell ami nem kerülhetett be az újságba !
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. February 06. - 22:30
Nekem kell a szõke csaj elérhetõsége a cseh kiállításról! Többet nem fûzök hozzá, beszûkültem
Nekem a kép kell ami nem kerülhetett be az újságba !
Egyébként jövõ hét van.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2007. February 06. - 22:03
Posted 2007. February 06. - 16:47
Posted 2007. February 06. - 13:42
+Kedvet csináltatok a sport kiállításra.. még a végén fel kell utaznom.
+velencei tó - (nekem) frankó képek
+öltözködés alapjában pozítiv (sapiknál 5-6 össze van cserélve. (és tényleg 5rugó egy kötött sapi csak mer SH feliratos ?!))
+Klikk - csak így tovább
+Meredek utcák - 5-ös megvalósítás :spoko:
+Hardy - új stílushangvételû, nekem tetszett.
+- shopping guide.. más. nem jobb, nem rosszabb
+- brno - jó kis szövegbuborékos képek, de kicsik...
-photo - valóban még mindig probléma hogy bekerülnek a lapba védõ nélküli képek. és nem a flatande gondolok, mert az még.. najó. de a streeteseknél már gáz. tudom-tudom ezerfríí
-tartóstesztnél a "hatalmas" author reklám szerintem baromira nem illik oda.
-29" - én sem értem a sáros bringát...
-pedálteszt - komolyan nincs érdemleges tesztelnivaló pedál 17ezerforint alatt?
-olvastam már pár újságot, de _sehol_ nem láttam még olyat hoyg az elõzetes az újság "közepén" legyen... végére vele!
-a feketefehér képeket szerintem nem kéne anynira erõltetni. feeling, oké de ha már megteremté isten a színes patront...
gépmûhelyes cikknél még oké.. homológ környezet fém alkatrészrek..
de a JHG-nél engem zavar, hogy nem látok színeket.
összességében pozítiv
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 06. - 11:19
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. February 06. - 10:26
Unit! Tesztettek a meredek utcák! A Határ utca tetejétõl nem messze viszont rátalálhattál volna a Táltos utcára, ez asszem a legmeredekebb kitáblázott budapesti utca, a maga 35%-ával:Még egy kritikai észrevétel: most látom, hogy nem is én írtam és fotóztam (részben) a meredekutcás cikkemet.
Pedig DE!
http://kep.tar.hu/pi...9289/10470978#2
A következõ sorozatban benne lehetne a Gül-baba utca is (a Margit hídtól 200 méter):
http://kep.tar.hu/pinyo/27622907#2
Posted 2007. February 06. - 01:12
Edzõkörökhöz meg valószínûleg most már össze fog jönni a térkép is, meg talán a szinttérkép is.
A 90-100 mm-t meg félreértetted, mert ennyi kellett volna, hogy jól érezzem magam a gépen (villaszögszög, meg mozgás), amelyet a saját U-turn-ös rebámon is használok.
A 85 mm-vel viszont igazad van. A KTM osztrák oldala megvezetett.
Posted 2007. February 06. - 00:31
-zavart engem is a Shopping Guide "lebutulása" - szerintem is kicsik a betûk, s habár elég izléses a laza elrendezés, egy kicsit legalább a cuccok képei lehettek volna nagyobbak (azonos effekt a 31. oldalon a téligatyáknál...)
-tetszett az edzésrõl írt cikk
-a KTM-es cikkben a Reba továbbra is 85 mm rugóúttal bír (az más kérdés, hogy mit mozog ki...), 90-re meg szintén nem állítható (hanem 15-ös lépcsõben - bár vágott távtartókkal minden kicselezhetõ persze...)
-nem tetszett a "vastag tenyérrész kritika" több téli kesztyûnél a ruhatesztben - az ezt megjegyzõ kollégának ajánlanék egy 6 órás menetet a 80 km/h szembeszélve szállingózó hóban a -5 fokban...elhihetitek, ha vastag a tenyérrész, az JÓ (az az igazság, hogy kell egy hosszúujjú kesztyû -10-5 fokra és egy 5-15 fokra is...)
-a 29"-es bike cikk tök jó - egy kritika - az ég szerelmére, legalább a részletfotókon (60. oldal) lehetett volna dágvány-mentes bicikliket fotózni...(az in-action képek viszont tök jók)
-tipológia - nem tetszik, hogy a 6-8-as betûméretet hatalmas címfeliratokkal nyitjátok - lehetne szelidebben is ("Zé gépmûhelye" pl lehetett volna vagy 10 betûmérettel kisebb...de ez sok más cikkre is igaz - szóval mi értelme a cikkek betûméretét lecsökkenteni, ha maga a cím meg lelóg a lapról?)
-Novák Feri, übammeg... :respect: :hajlongás:
-a Himachalos cikk nagyon jól sikerült
-nekem túl bõségesek és terjengõsek, sõt, specifikusak az edzõkör cikkek - szerintem negyedennyiben le lehetne egy területet zavarni - s a "befordulunk a negyedik cserje hatodik ágánál balra" meghatározásnál egy kis térképrészletecske ezerszer többet érne...
-a TDH cikk informatív, mostmár kezdek képben lenni
-a ruhatéma most kijött (mert Ádám farmerja üt! ) , de ez már régebben is igaz volt (s sokatokra) - lécci ne hûdelaza-freeridenaciban teszteljétek a fullkarbon-xtr-magátólördögoldalmászós xc csodákat! (max Jorus kaphat felmentést)
edit; Ádám, látom most vadul védekezel, de a többiek kritikája nem kizárólag neked szólt. Mindössze annyiról van szó, hogy egy hiteles öltözet hitelessé teszi a képet, ahogy a bringával pózolsz. De ez csak észrevétel, nem kell ultradefenzív módban reagálni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. February 06. - 00:27
Én már a tíz-tizenöt évvel ezelõtti montiversenyeken (xc), vagy akár a 2003-as XC OB-n, de a tavalyi, tavalyelõtti maratonokon is rövidgatyában mentem taposópedállal, ráadásul egész jó helyeken, tehát, annyira azért nem kell kiakadni, ha valaki eltér az egyen elasztik naci/mez/könnyû patentcipõ vonaltól.
Valószínûleg régebb óta versenyzek mindenféle mûfajban (XC, maraton, 4X, DH) mint itt a fiatalabb fórumozók életkora, és ezalatt már nagyjából kialakult, hogy milyen cuccban érzem magam jól a bringán, még ha ez nem is az elfogadott (xc-s) kánonba tartozik.
De ígérem, ha majd megint egy ilyen csúcs gép kerül alám, akkor majd igyekszem az alakalomhoz illõbb öltözékben pompázni.
Posted 2007. February 05. - 23:56
Kellene egy testdublõr csini ruhában!Ez nem vitás. Egyszerûen nem lehet minden mûfajhoz egy pont abban kiváló ember alá adni a gépet, de köszi a kritikákat, legközelebb már erre is ügyelek.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. February 05. - 23:45
A súly adatok (szinte) mindig saját méréseink. Ennek nem is örül mindenki.
Posted 2007. February 05. - 22:45
Más.
Vagy én öregszem gyorsan vagy a képaláírásoknál kisebb lett a betûméret. Ez a méret olyasmi, mint a csak a tizenévesek számára hallható csengõhang.
Érdekes a TdH-s cikk, a Himachal Maraton élménybeszámolója pedig a kedvencem ebbõl a számból.