Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2007. február 10. - 22:41
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. február 10. - 22:28
Én annak örülnék ha legalább egy ember értene hozzá és nem kellene nyomozni az újságot az ország 4.legnagyobb városában.
errõl szvsz továbbra is a _terjesztõ cég_ tehet.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_pier_*
Írta 2007. február 10. - 22:26
annak örülök hogy nem csak a kerékpárforgalmazáshoz ért mindenki, hanem az újságszerkesztéshez, valamint ennek értékesítéséhez is.
Én annak örülnék ha legalább egy ember értene hozzá és nem kellene nyomozni az újságot az ország 4.legnagyobb városában.
Írta 2007. február 10. - 21:54
Írta 2007. február 10. - 21:08
kevés vagy sok?
100e/oldal rettenetesen soknak hangzik. Rendeltem már pár nyomdai dolgot igazán szinvonalas kivitelben grafikussal terveztetve de ehez köze sem volt. Ezek szerint a cikkírók és a fotósok honoráriuma magas:)
Írta 2007. február 10. - 20:31
Kereskedelemben dolgoztam,tudom mi az a reklám/marketing tevékenység.
oké, de tanultad is? és ha igen, hol? mer oda ne menjen senki!
Írta 2007. február 10. - 20:30
kevés vagy sok?Egyáltalán nem értek az újságkészítéshez (se ), de az oldalanként 100+e mesébe illõ.
Írta 2007. február 10. - 19:54
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. február 10. - 19:47
Írta 2007. február 10. - 19:32
I`m as fast as nobody!
Írta 2007. február 10. - 17:14
Vegyünk egy elképzelt magazint, amely megjelenik 10.000 példányban, 700Ft-os áron. Ha mindet eladnák, az 7MFt bevételt jelentene. (Ha (!) mindet eladják - ritka az ilyen újság...) Egy tartalmi oldal legyártása tegyük fel 100eFt (grafikai munkák, levilágítás, nyomdai költségek, fotós, cikkíró munkadíja, stb.). Egy 160 oldalas magazinban tegyük fel van 30 oldal reklám, tehát a 130 tartalmi oldal elõállításához 13MFt-ra van szükség. A maradék 30 oldal reklámnak pedig elõ kell teremtenie minimum 4MFt-ot, ahhoz, hogy az újság nullszaldós legyen. Ez persze engem, mint olvasót nem érdekel, legfeljebb a sok reklám zavar. Ugyanakkor, ha ez annak az ára, hogy az újság ne 40 oldalon jelenjen meg egy iskolaújság színvonalán, hanem be tudjanak számolni külföldi eseményekrõl, kiállításokról, sajtótáborokról, és legyen egy pofás, igényes kinézete, ami megállja a helyét a mai magazinok között, akkor szerintem megéri.
A számok természetesen nem konkrét adatokat tartalmaznak, mivel azokat nem ismerem, ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy egy oldal elkészítése "kicsivel" több, mint 100eFt.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. február 10. - 17:00
De ha egy újságot megfelelõ példányszámban el lehet adni (mert veszik,mert jó az újság)akkor nem a reklámra építenek.De ez az én véleményem.Nyilván kell a reklám,mindenki pénzbõl él.
Szerintem ezzel az a baj, hogy itthon nincs meg az a széles sáv, aki bringás magazin(oka)t vásárol..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 10. - 15:41
Köszönjük, hogy megosztottad velünk gondolataidat, hogy mi volt 2004-ben.
Gyere ki a kiállításra és ott akár ingyen is lapozgathatod az újabb számokat.
A hirdetésekkel kapcsolatban pedig csak Morpheus-t tudnám idézni: "welcome to the real world"
de ha gondolod, Te is beszállhatsz a költségek fedezésébe
remélem nem szívod mellre
QUOTE]
Nem szívom mellre mert beszélgetünk nem veszekedünk.A kiállításon valszeg ott leszek megint.
A költségek fedezése:-Én azzal "szálltambe" a költségek fedezésébe hogy megvettem a magazint.Ennél jobban senki nem "szponzorálhat" egy újságot,lévén hogy nem alapítványról beszélünk.Kereskedelemben dolgoztam,tudom mi az a reklám/marketing tevékenység.De ha egy újságot megfelelõ példányszámban el lehet adni (mert veszik,mert jó az újság)akkor nem a reklámra építenek.De ez az én véleményem.Nyilván kell a reklám,mindenki pénzbõl él.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2007. február 10. - 14:35
Írta 2007. február 10. - 14:33
Köszönjük, hogy megosztottad velünk gondolataidat, hogy mi volt 2004-ben.
Gyere ki a kiállításra és ott akár ingyen is lapozgathatod az újabb számokat.
A hirdetésekkel kapcsolatban pedig csak Morpheus-t tudnám idézni: "welcome to the real world"
de ha gondolod, Te is beszállhatsz a költségek fedezésébe
remélem nem szívod mellre
Dig: a bringatesztekkel kapcsolatban:
úgy gondolod, ha elégszer ismételgeted az igét, akkor az biztos úgy van? de ahogy gondolod...
Írta 2007. február 10. - 12:04
Meg mivel más nincs, így akkor is venném, ha szar lenne.
Szerintem vedd meg, vagy a sport kiállításon vegyél régebbieket!
Írta 2007. február 10. - 11:47
Reklám=Teszt ?LOL Nem tudok párhuzamot vonni a kettõ között.De gusztustalan dolog a több bõr lehúzása.Már csak azért mert anno azért jött létre az újság mert mindannyian szerettünk volna olvasni a mi hobbinkat érintõ dolgokról, és nem azért mert Spam oldalakkal teletûzdelt nyugatias terndi reklámújságot akartam olvasni.OK!Tesztelje azt a bringát/alkatrészt amit a forgalmazótól kap.De nem reklámújságot akarok venni oldalas Fox,Merida stb hirdetésekkel.Sokat változott azóta ám!
Nem esik szét, a reklámokat meg tesztnek hívják:D
Írta 2007. február 10. - 11:38
Nem esik szét, a reklámokat meg tesztnek hívják:D
Írta 2007. február 10. - 11:28
Írta 2007. február 09. - 03:09
A sebesség mindent megold.