Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2007. April 26. - 11:35
Posted 2007. April 26. - 11:31
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. April 24. - 02:38
Ha mondjuk a lead rövidebb vagy kisebb betûvel szedik és az 56. oldalon lévõ idézet és a kis kép kimarad akkor vígan mehetett volna nagyobb betûvel is fõszöveg.ennek oka egyszerû. az AM olyan gép volt, hogy sokat lehetett írni róla és így fért el. az Nektek jó, ha egy géprõl sokat lehet írni.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. April 23. - 20:34
Nem. Ez ugyanolyan béna megoldás, mint a megtükrözött kép. Csak nem veszi észre senki, hogy egy ponttal kisebb betüt használok... De feltünõ, mert nehezen olvasható. Nem lehet minden írást más betümérettel szedni, mert így fér el legkönnyebben a neki szánt helyen! (Ráadásul az AM cikk melletti hirdetõvel is lehetett volna egyezkedni. Ismeritek õket, nem?)ennek oka egyszerû. az AM olyan gép volt, hogy sokat lehetett írni róla és így fért el. az Nektek jó, ha egy géprõl sokat lehet írni.
Posted 2007. April 22. - 22:27
de már vagy féléve nm volt egy se, mlyben bicók voltak..
pedig sztem az a leghasznosabb... vagy egyszerûen nem lehet megoldani h legyen ilyen?
Posted 2007. April 21. - 23:46
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. April 16. - 10:38
Jópofa nézni, hogy az újságban hogy birkóztok cikkrõl-cikkre az "egyelõre" szó helyesírásával.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. April 16. - 10:07
(mielõtt letorkollnátok, még nem olvastam vissza minden üzit!)
1. Istenkirály a BIKER melléklet! Köszönet érte!
2. Nekem még mindég nem esett szét a lap! (Pedig kiolvastam) Kellett volna...?
3. Szubjektív, de nekem tetszik az új forma, kivéve ahol a képekben is íródott a cikk. Ott vadászni kellett a szöveget, + nagyító sem jön rosszul.
ps.: CUBE teszt jó - bár rövid - de jó géppel, jó idõben nem kunszt jó cikket írni! sic
Posted 2007. April 15. - 21:19
én már sejtettem , hogymost sem ússzuk meg hiba nélkül..
Posted 2007. April 15. - 21:09
az MBA-ban helyenkén kisebbek vannak, így ez itt sem lehet komoly gond
Posted 2007. April 15. - 20:00
ennek oka egyszerû. az AM olyan gép volt, hogy sokat lehetett írni róla és így fért el. az Nektek jó, ha egy géprõl sokat lehet írni.
ebben az esetben én, mint vásárló és hûséges olvasó szívesebben kifizetem a sok szöveg miatti +2-3 oldalt, mint hogy nagyítóval kelljen olvasni az amúgy élvezetes cikket;)
nem gond, ha valamirõl sokat írnak, fõleg ha tapasztalatokat, mert így nem csak azt olvassuk, amit már eddig is tudtunk (a reba "istenien "mozog/az új XTR tárcsafék kegyetlenül fog, stbstb..ezek csak példák.) az alkatrészlistát átfutva, hanem azt is, hogy egyben összerakva hogy mozog, hogy megy, mennyire egységes a gép, milyen tulajdonságai vannak...a BIKER katalogús van vagy 200 oldal, és mást nem tudtunk meg belõle, csak azt, ami a weben is megtalálható + hazai árakat, amiket meg 10 oldalra (mindkét oldalra nyomtatunk) ki lehetett volna nyomtatni...
esetleg a követekzõ szám mellé ajándék marokszerszám helyett ajándék nagyítóüveg?
Posted 2007. April 15. - 19:00
ilyesmi mondjuk régebben is volt már, akkor Thy feszített egy "righty" villás c'dale nyergében valahol ausztriában...
ilyen nem nagyon lesz a jövõben, mert valóban béna megoldás
Posted 2007. April 15. - 18:59
ennek oka egyszerû. az AM olyan gép volt, hogy sokat lehetett írni róla és így fért el. az Nektek jó, ha egy géprõl sokat lehet írni....de több cikk (pl. Merida AM) apróbetüs lett.
Posted 2007. April 15. - 18:58
ha jól emlékszem, itt is írta valaki, hogy az a fotó az bizony meg lett forgatva, hogy a rider ne guruljon ki az újságból...
ilyesmi mondjuk régebben is volt már, akkor Thy feszített egy "righty" villás c'dale nyergében valahol ausztriában...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2007. April 15. - 17:41
-a tesztelt Cube váz mérete is kimaradt
Én követtem el a bakit, lemaradt a kiemelés.
18"-os volt a tesztgép!
Beg
Posted 2007. April 15. - 13:36
Posted 2007. April 15. - 13:23
A 300 rongyosról azt hittem nyomdahiba:D de hát 200mm szimplaváll...
A 200mm a tárcsára vontkozik?
Az újsággal kapcsolatban maradjunk annyiban, hogy ami jó arról nem beszélek, próbálok építõ jellegû kritikát írni.
Összességében számomra kevésbé lett tartalmas a szám, mint az elõzõ. De ez szerintem személyenként változó.
Ami nem tetszik:
-miskolciként szeretném tudni, hogy milyen hosszú a hhh-kör
-a tesztelt Cube váz mérete is kimaradt
Hopp. Most azt hittem, még fogok írni valamit, de 1 hibát elfelejtettem . Folyamatosan olvasgatom, majd írok ha lesz valami.
Posted 2007. April 11. - 20:04
Olivér írása sokkal jobb, mint az elõzõ kettõ.
A 15. oldalon a Manitou reklámról elsõre azt hittem, hogy a kerékpárutas hírhez kapcsolodó iróniával átitatott illusztráció.
A HHH edzõkörnél hamar elvesztem. A kút-tetõ 5-10 perces idejénél már meg sem próbáltam gondolatban ismét nekivágni. Budán annyi ösvény van, hogy szerintem egyik itteni leírást sem könnyû követni. Fõleg úgy, hogy a cikk mellé nem a megfelelõ képek kerültek. (Vagy a számozás esett le.) Egy XC pályát le lehetne videozni, s ezt feltenni a webre.
Posted 2007. April 11. - 16:01
Posted 2007. April 11. - 14:19
Big bráner watcsing yú. :scared:
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.