Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2007. május 08. - 12:50
Nem igazán tudjuk mi történhetett, hiszen ugyanaz a cég csinálta, ugyanazzal a PUR technikával, aki a korábbi áldatlan állapotot megoldotta. Reméljük, hogy csak néhány példánynál fordul elõ, valószínûleg azért, mert az elsõ garnitúrával nem várták meg a száradási idõt, és elõbb hozzányúltak. A szétesett és visszaérkezett példányok birtokában igyekszünk kideríteni a nyomdában mi is történt.
Írta 2007. május 07. - 23:58
Igen akkor a juniusit kapod. Ha nem baj, hogy 2006-os.ha hó végén küldöm vissza, már az újat kapom meg helyette?
Nekem még bírja.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2007. május 07. - 23:20
Írta 2007. május 07. - 22:46
-jelentem nálam is szétesõs, már viszem is vissza lcs-nek! Biztos irnak majd cimet ahova visszaküldhetitek, és kaptok helyette másikat. Csak nagyon kérlek titeket, hogy ne csak panaszkodjatok, hanem küldjétek is vissza. Errõl egyértelmûen nem mi tehetünk. Nem mi kértük, hogy srácok nyomjatok már egy kicsivel kevesebb ragasztót bele, meg legyen már kicsivel kisebb a lap, hogy majd jól szétessen.Egy perc után én is erre a következtetésre jutottam, de valami hihetetlen könnyedséggel adja meg magát.
Írta 2007. május 07. - 19:11
Írta 2007. május 07. - 19:03
Írta 2007. május 07. - 14:20
Egy perc után én is erre a következtetésre jutottam, de valami hihetetlen könnyedséggel adja meg magát.-NAGYON NEM TETSZIK, HOGY ISMÉTELTEN SZÉTESETT AZ ÚJSÁG (pedig már kezdtem azt hinni, hogy megjavult...)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. május 07. - 12:01
Mont Blanc: állat,szép fotókkal
Conti: érdekes, autóteszt: nem mondom, mutatom:D
Fotós: zsír
Reku: pocsék vagy Sala:D
XTR 2007: vannak benne olyan kijelentések, amit gépész ember nem merne kijelenteni...elõre...de elfogultsággal vádolnának...
bemelegítés: hasznos!
Bakonyi edzõkör: több évjáratból lett összeválogatva a kép?
DH kör: a teljes oldalas kicsit gáz...ki van égve a jobb felsõ is..gumiarc rulez:)
Bike Check: szép az új KTM...a Giantnál a fejcsõszög kicsit optikai csalódás:)
Speci teszt: csak én látom úgy, hogy nincsen egy éles pont sem a fõképen a bringán?
Kompatibilitás: respect ilyen terjedelemhez, csak nem mindenki fanatik, hogy végigolvassa:) a 92.oldal 2. pontjával nem értek egyet...."gyakran a mechanika sem lesz már többé a régi" ezt nem tudom milyen tényen alapul...de sztem légbõlkapott...ha esés után nem csak névtáblát cserélnének a versenyzõk, akkor tudnék/tudnánk róla....
Pálya: a 98.oldalon bal felül látható fotó így elég gáz...normál állásból is meredek a pálya...minek csalni a fotóval? kiszúrja mindenki...
Kuriózumok...extragáz...
A fényvisszaverõs dolog meg a kormány részérõl extragáz...
Na hirtelen ennyi:)
Üdv:Thy
Írta 2007. május 07. - 10:48
amugy nem tetszik az a kép. Jó próbálkozás hogy egészoldalas eksönképet raktok be de azon jobban kijönnek a hibák.
Olyan széép vagyok
Juteszembe Balázs mikor hozza az ujságokat?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 06. - 22:31
Írta 2007. május 06. - 20:27
Írta 2007. május 06. - 20:13
........ Ezért igen durván megkritizálnám a Speedway (bocsi Vizdi és Sala) és a Vár Kerékpár hírdetését, mert.....
tõlem ne kérj bocsánatot! Semmi közöm hozzá
Hála az égnek már nem ott dolgozom....
És hogy tetszek egész oldalon?Azt hittem Thez szopat amikor azt mondta, hogy egy egész oldalas kép van rólam...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. május 05. - 20:37
az országúti alkatrészek kompatibilitástesztje még épp annyira bonyolult, mint maga az átjárhatóság a szettek közt. egy laikusnak vagy egy kezdõnek semmit nem mond, még nekem is munka vol itt-ott megérteni.
és fura, hogy a fekete specit tartja Hbalage szépnek mikor szerintem a piros/fehér összehasonlithatatlanul szebb és mostmár tudom hogy legközelebb min. ultegrás gépet kell adni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. május 05. - 18:56
Nyilván nem illik kritizálni egy hirdetést, amit lehoztok, hiszen a reklámanyagért nem vagytok felelõsek. De ha mondjuk én is meg akarok jelentetni egy hírdetést, s mondjuk az XTR tárcsaféket egy hatalmas hímivarszerrel reklámoznám, akkor az ugye mégsem jelenhetne meg. Ebbõl következik az, hogy azért némi tartalmi / esztétikai kritérium mégiscsak van. Ezért igen durván megkritizálnám a Speedway (bocsi Vizdi és Sala) és a Vár Kerékpár hírdetését, mert szerintem az újságot minõsíti (negatív mélységekben), ha egy ilyen minõségû hirdetõfelület megjelenhet. Egyszerûen várjátok el, hogy ha valaki 2xA4 felületet akar, az ne egy 400x320 pixeles kis szutyok szar felnagyított pixeles ótvar képe legyen, hanem legyen is megcsinálva a méret által megkövetelt felbontásban. Gondolom mindenkinek szemet szúrnak a pixeles termékábrázolások - mint grafikai területen (is) dolgozó, elárulhatom, hogy ez az egyik legnagyobb igénytelenség. Ne legyen már nehéz egy nyamvadt Reba nagyfelbontású képét elkérni az RS-tõl a hírdetõk számára - és ezt várjátok is el!
Ami még nem tetszik:
-nem tetszenek a stroke-olt betûk (64. oldal) a képmezõben
-nem tetszik, hogy nincs egységes szabványotok a kerékpár alkatrészlistákhoz (pl hasonlítsd össze a 64. és a 66. oldalt...)
-NAGYON NEM TETSZIK, HOGY ISMÉTELTEN SZÉTESETT AZ ÚJSÁG (pedig már kezdtem azt hinni, hogy megjavult...)
Egyébként határozott javulás van, nem az igazi még, de már egyre jobb, pl egész jó lett a fejléc/lábléc, így végigpörgetve egész jól lehet navigálni az újságban. A cikkek tartalmi kritikáját meg majd késõbb, ha kiolvastam.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. május 04. - 08:32
Írta 2007. május 04. - 03:57
Írta 2007. május 04. - 00:28
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 29. - 20:03
az áprilisi számban pedig nagyon jó az ss túra cikk.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. április 26. - 23:48
thx paul vitti kolleganak.
kritikat nem irok, mert azt mar megtettek helyettem masok, en csak kifejeztem oromomet :spoko:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 26. - 11:46
Nemsokára benéz hozzám András (aka Kempelen) õ határidõk tudója.