Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Mikor jön az új megjelenés?
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
a cikkek alapjában véve nekem nagyon is tetszenek!!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Viszont jó az a cikk, csak kicsit merész a jóslás a végén. :)

Meg közben is....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Viszont jó az a cikk, csak kicsit merész a jóslás a végén. :)

A sebesség mindent megold.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

szeretem a helyesírási hibákat... pl. XTR cikk --- "a kezünk, és újaink"
nem lehetne végre felkérni valakit, hogy alaposan nézze át a cikkeket?? mert eléggé idegesítõ hibák, ráadásul szép nagy betûmérettel lettek elkövetve.

Azt a valakit korrektornak hívják! :) és minden 2. ungáréze sajtótermékre ráférne.

Hihetetlen, de nálunk van korrektor - még ha az impresszumban nincs külön feltüntetve akkor is. Cirka 5 éve...

Régebben én is(meg sokan mások), felemlegettem már ezeket a hibákat. De teljesen felesleges nekik mondani, sztem még a World helyesírásellenõrzõjét is lusták bekapcsolni. "Kis pénz, kis hejesírás."

"So it goes." (vagy: Ez is a .... miatt van.) ;)

"Behind the scenes": van amikor egy-egy cikk ohne korrektúra kerül a zújságba. Nem magyarázkodás és béna dolog, viszont tény. Az XTR-cikk most ilyen volt... (Bocs Tom. ;))
"In idem flumen bis non descendimus"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
Akasszunk hóhért: "Word"!

:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Régebben én is(meg sokan mások), felemlegettem már ezeket a hibákat. De teljesen felesleges nekik mondani, sztem még a World helyesírásellenõrzõjét is lusták bekapcsolni. "Kis pénz, kis hejesírás."

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Azt a valakit korrektornak hívják! :) és minden 2. ungáréze sajtótermékre ráférne.

nem mondod, tényleg??? engem nagyon nem érdekel, hogy hány "ungáréze" termékre férne rá; de az tény, hogy elég gáz ilyen hibákat találni!

ricsko72

ricsko72

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Csak rakom...

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
ne m,tom nekem az nem tetszik hogy a mostani számokba egyre kevesebb a dirt-es dh-s bmx-es cikkek vagy képek. Régen egy csomó volt meg ahol trükköket muttatak be, de mostanába én úgy veszem észre ez megszünt és egy kicsit sajnálom De ez a saját véleményem. Meg pár haveromé :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szeretem a helyesírási hibákat... pl. XTR cikk --- "a kezünk, és újaink"
nem lehetne végre felkérni valakit, hogy alaposan nézze át a cikkeket?? mert eléggé idegesítõ hibák, ráadásul szép nagy betûmérettel lettek elkövetve.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem sincs olyan racsnim, amit ne szedtem volna szét, pedig nincsenek is szerszámaim. ;) Na jó - szétestek. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ühüm, ühüm!Csak így tovább! Szerelni mindenki szokott otthon - többé kevésbé - de nem mindenki mer neki kezdeni egyedül. Nekem ilyen lökés volt a racsni szétszedõs. Azóta nincsen racsni, amit szét ne szedtem volna, még szerszámokat is gyártottam hozzájuk! ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Támogatom én is a szerelõs cikkeket... Anno a régi (02-es) telókörkép után mertem elõször szétszedni villát, és fogtam fel, hogy egyáltalán merre-mennyi... És olyan jó érzés, ha valamit magad meg tudsz csinálni, nem beszélve arról, hogy néha a "gány", azaz inkább a "csináld magad" nagyon hasznos is tud lenni, vagy akár elkerülhetetlen...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem rajz, és rajz között is van különbség...anno 10millás robotokba nyúlkáltam bele nagy nyugival, de a Chevim kábelkötegein még a kapcs rajz alapján sem igazodom el....pont ezért nem szerelek sem telót, sem tárcsaféket:D Thez úgyis megcsinálja:-P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:)

én mostanában már félek bárkit is szerelésre buzdítani

az apróhirdetõre meg.... már rá se merek nézni...:)
butulunk.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nincs miért kölyökmackó - ezt inkább konstruktív vitának lehetne nevezni némi túlzással. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hát ha valaki egy robbantott ábra alapján nem tudja...:)

túl pesszimista vagyok manapság.
kölyökmackó.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

mondjuk a kisebbségtõl tartok:)
de a többség meg amúgyis meg tudja csinálni, meg van elég tehetsége megkeresni a gyártó honlapján a robbantott ábrát.

a kisebbség meg úgyis belenyúl, utána meg viszi be szatyorban szervízbe :)

Ezért lehet/van létjogosultsága a kellõ odafigyeléssel és szakértelemmel legyártott szerelõs cikkeknek - szerintem. ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mondjuk a kisebbségtõl tartok:)
de a többség meg amúgyis meg tudja csinálni, meg van elég tehetsége megkeresni a gyártó honlapján a robbantott ábrát.

a kisebbség meg úgyis belenyúl, utána meg viszi be szatyorban szervízbe :)