Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

Inkább lett volna még 3 nagy kép arról, ahogy ugrálnak? Miért? a bringákról szól a cikk, nem pedig a dirtrõl, úgy általában.

volt valami, amin én is "vakaróztam, de a fene sem emlékszik már rá, újság meg mostnincs a közelemben....

ilyet én nem mondtam de SZVSZ azt a 3 oldalt hasznosabb célokra is el lehetett volna használni.
Enté: ezt hogy érted hogy ki van fizetve?

Amúgy mindenkinek üzenem hogy nem biztos, sõt valósziinû hogy pár dologban nincs igazam, ez csak az én véleményem. Végülis errõl szól a topic nem?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Azért a BikeMag tartalomban még mindig veri a Velót... ár/érték arányban is.
2001 környékén még jobb volt a Bringa, azóta a BM elhúzott.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
ház nem vicc amit a 4 betûssel kapcsolatban írtam...
mondtam h régen a bikemag képviselte számomra azt a színvonalat, sajnos ez rég eltûnt.
anno egy számot/cikket napokig olvastam volt amit 10szer manapság alig olvasok vmit

na ennyi többet nem írok mert nincs értelme...de elõfizetést se hosszabbítok

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Shopping guide: Ugyanaz mint régen, talán kicsit átláthatóbb.. továbra is neten könnyen fellelhetõ gyári adatokat közöl.. Mi ennek az értelme?? Régen személyes vélemény-tapasztalat volt mellettük (elég régen)

Ki van fizetve.

Fedélzeti mûszerek: A techno szöveg jó és hasznos az utána következõ 5 oldalban már csupán gyári adatok szerepelnek :(

Ki van fizetve.

Trikeok: Nem fogom ragozni, jó de rengeteg.. 6 oldal egy kicsit túlzás.

Ki van fizetve, szerintem. 9 évente néhány szám erejéig kibírható.

Dirt gépek: 3 szor 1oldalas kép az alkatrészekrõl.. MIÉRT???:(

Ki van fizetve, szerintem. Nekem tetszik.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

a másik újság mostanában 1000x jobb ennél...kb olyan volt bikemag is 2-3 éve kár volt elrontani...

a másik, az a 4betûs újság ? na ne viccelj........ :) Ha nem ingyen olvasnám, akkor a közelébe sem mennék. (Nem, nem elfogulatlanság.)

Shopping guide: Ugyanaz mint régen, talán kicsit átláthatóbb.. továbra is neten könnyen fellelhetõ gyári adatokat közöl.. Mi ennek az értelme?? Régen személyes vélemény-tapasztalat volt mellettük (elég régen)

Meglepõ, de olyan ember is vásárol bikemagot, akinek nincs internetje, másrészt meg rengeteg olyan dolgot is látok/hatsz a rovatban, amire eszed ágában nem lenne rákeresni.

Mert nem érdekel téged a Trike. ennyi. attól még jó pár embert érdekelhet, köztük például engem. Probálj ki egyszer egy ilyen gépet. lehet meglepõdnél ;)

Dirt gépek: Jó ötlet és jó kivitelezés!! Tetszik! Sajnos ez sem maradt negativumn nélkül.. 3 szor 1oldalas kép az alkatrészekrõl.. MIÉRT???:(

Inkább lett volna még 3 nagy kép arról, ahogy ugrálnak? Miért? a bringákról szól a cikk, nem pedig a dirtrõl, úgy általában.

volt valami, amin én is "vakaróztam, de a fene sem emlékszik már rá, újság meg mostnincs a közelemben....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
kimásoltam vágólapra, csak utána én hülye egy linket küldtem valakinek msn-en ....pff
ez már a röviditett verzio amit itt látsz :) amúgy biztos nem fél óra hanem 15-20 perc...de nagyon bosszantó..érted. bevoltam jelentkezve, úgy hogy megjegyezze aztán a post küldésénél azt mondta hogy jelentkezzek be.. bejelentkeztem aztán rakott egy üres post irási mezõt. Megprobáltam mégegyszer, akkor amikor a jelszót kérte nyomtam egy visszát, Dettó... de akkor már vágólapon volt, igy módositassel lerendeztem..

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ez 2 dolgot jelenthet:

1. még mindig nem tanultad meg, hogy ha hosszabb hszket írsz online fórumokra, akkor azt vagy ctrl+cvel kimásolod egy sima szövegfileba, vagy eleve jegyzettömbben írod meg és onnét másolod be.

2. vagy azt, hogy rohadt lassan gépelsz :D:D

(bocs:))

OFF vagy vannak bizonyos anomáliák.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

A *** FÓRUMOTOK KÉTSZER IS EL*** A FÉLORÁIG GÉPELT SZOVEGEMET!!!!

ez 2 dolgot jelenthet:

1. még mindig nem tanultad meg, hogy ha hosszabb hszket írsz online fórumokra, akkor azt vagy ctrl+cvel kimásolod egy sima szövegfileba, vagy eleve jegyzettömbben írod meg és onnét másolod be.

2. vagy azt, hogy rohadt lassan gépelsz :D:D

(bocs:))

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
A *** FÓRUMOTOK KÉTSZER IS EL*** A FÉLORÁIG GÉPELT SZOVEGEMET!!!!

De én újra irtam nektek, mert ezen változtatni kell!!!

Elõre közlöm hogy én nem akarok fikázni és ez nem is az, hanem csupán kritika.. és az is a rovat cime motivál hogy MONDD MAG!
hát én megmondom vazze'.

A legutóbb bikemakk amit olvastam az pont egy évvel ezelõtti volt azaz a 2006os júliusi. Miután újra Magyarországra jöttem már a második nap lementem ebbe a kánikulába a 22es buszommal az újságoshoz megvenni a lapot és megnézni mennyi fejlõdött az újság 1 egész év alatt.

Az egész azzal kezdõdött hogy amikor az újságos megnézte mennyibe kerûl a lap meghökkent és azt kérdezte hogy köszön-e a lap nekem. gondoltam félreértettem valamit ezért megkérdeztem hogy -Tessék? erre megkérdezte hogy ehz az újság beszélget-e velem. Olyan WTF képpel mondtam hogy nemigazán mert? -Hát ennyi pénzért! -válaszolta- Várj megnézem hátha dupla szám.- hát nem az volt.. Átvétel után feltûnt a 20-25-el kevesebb lapszám. Na sebaj! A villamoson nyomban kezembe vettem a lapot.. akkor sorolnám (sorba):

Beköszöntõ: Nem találtam.. kerestem hátha a végén van (ennyi logikával) de nem . aztán megláttam hogy egy száraz tényekkel telitömött országúti rendezvény ismertetésének adták ezt a megtiszteló cimet.. miért is??
Túra: ok
Fotosokk: Számomra új rovat és meg kell mondanom jó ötletnek tartom. tudom hogy itt elõtérbe kell helyezni a képeket de a duplaoldalas fotót túlzásnak tartom.
Fedélzeti mûszerek: A techno szöveg jó és hasznos az utána következõ 5 oldalban már csupán gyári adatok szerepelnek :(
Relic teszt: Jó lenne ha nem 3!!!!! bekezdésbõl állna egy teszt..
Dawg és Crater teszt: Na elérkeztem a lap csúcspontjához! Nagyon jók lettek! :) GG nekem új de élveztem a cikkeit! (sajnos ezek is elég rövidek)
Dirt gépek: Jó ötlet és jó kivitelezés!! Tetszik! Sajnos ez sem maradt negativumn nélkül.. 3 szor 1oldalas kép az alkatrészekrõl.. MIÉRT???:(
A-gang, hardy: Jók,
Sashegy, Flattnitz: Több szöveg kevesebb kép (szokásos)
Mittomén Országúti blabla: Sajnos ez a része az újságnak még nem érint meg.
A következõ lap tartalmából: Ezt a rovatot sikerült jól eldugnotok ugyanis a mai napig nem találom. Pedig kiiváncsi lennék mi lesz a következõ lapba.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Elõre közlöm hogy én nem akarok fikázni és ez nem is az, hanem csupán kritika.. és az is a rovat cime motivál hogy MONDD MAG!
hát én megmondom vazze'.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Itt olvastam a júliusi számról elsõre, kicsit tartottam tõle.
:jar:
Megvettem elolvastam. Szerintem jó!
A mérõórás történet kicsit száraz, de ha éppen akarnék egy ilyet venni, akkor nagyon nagy segítség lenne a választásban.
Túraleírás jó lett.
Dirtgépek, nagyon kiály, viszont az Argyle-ról is lehetett volna bõvebb info, mint ahogy a másik kettõ villáról volt külön cikk.
Negatívumok:
Nem volt benne tour, nem baj az annyira, azért egy kicsit, icipicit az.
Meg a sok reku, mert csak azt szereti, de ilyen tetemes lapszámmal?
Sei, soku Si.

Pot

Pot

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Nekem kifejezetten tetszett a júliusi szám. Már az umf-rock machine teszt nagy kedvet adott, mivel ez a 2 márka érdekel legjobban úgyhogy nekem nem okozott csalódást. A sashegyi bringapark-ról nem is igazán hallotam, tetszett mien park-ot csináltak. A dirt teszt szintén jó lett (valóban inkább csak felsorolás volt). Viszont ez a 30 kilométeróra nem volt kedvcsináló.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

srácok halkan jegyzem meg, hogy itt ezen a fórumon ebben a topicban lehet hogy nem a másik ujságról kellene beszélgetni...
köszi a megértést.

Szvsz csak (össze)hasonlítási alapként használták...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
srácok halkan jegyzem meg, hogy itt ezen a fórumon ebben a topicban lehet hogy nem a másik ujságról kellene beszélgetni...
köszi a megértést.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Csak hasonló:) Nem ugyanaz:D

hát nem jegyeztem meg anno szóról szóra :)
de mindegy, ha ilyenbõl lenne több meg bringa és alaktrésztesztbõl akkor lenne számomra igazán érdekes a kiadvány

mongjuk ez erre a újságra is igaz.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Csak hasonló:) Nem ugyanaz:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Biztosan ugyanaz?

mért, nem ?

amúgy jó cikk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

fõleg ami egyszer már megjelent a bikemagban :)

Biztosan ugyanaz?

Gabriel_MTB

Gabriel_MTB

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

ezt meg kitárgyaltuk a túra topikban

igazából a jelölt turistaútrol nem szabad elkoszafaszálni - gyalog sem- de nem a siló romok miatt

Mivel elkolbászoltak a jelzett útról, illett volna megemlíteni...
Vagy inkább azt, hogy itt nagyon nem szabad letérni az útról.

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Na most jól mag mondom!
A legfrisseb szám 90. oldalán a Hardy.1 elsó telóján egy 3-as szám díszeleg.
Nézzétek csak meg!

A türelem tornaterem.

Oldalkám