Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Van oan, hogy fogja magát, és elpatkol. Nem is egyszer láttam iet, de szinte kizárólag oan lapokban, amit sosem húztak, sosem feszeltek, és nem is arra voltak kitalálva. Öcsém s478-as Asrock-jával is ez volt. 5 évig ment rendesen (passziánsz, net kb.), aztán egyszercsak füst, és az NB chipje rézsútosan állt ki a foglalatból.

Multkor meg a légiirányítóknál ment el a gép. Csakúgy füstölt az egész. Aztán karton repülõket tologattak a nagy asztalon. :D
Kinában meg csakúgy füstbe ment egy 737-800-as asszem. Ott melyik csippel lehetett a baj?
Látjátok, vannak a vinyosülésnél komolyabb dolgok is a világban. (Például a mostani tesztbicóim közül a BASS. Na az a DURVA!!)

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kürt kft.
Persze aranyárban, de egy telefont megér.

Nekem már sajnos megvan a véleményem róluk, no de ez nem kimondottan nekik szól, hanem inkább a számtechiparban fennálló jelenségnek. Mindenesetre több ilyen cég van, ami adatmentéssel foglalkozik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Van oan, hogy fogja magát, és elpatkol. Nem is egyszer láttam iet, de szinte kizárólag oan lapokban, amit sosem húztak, sosem feszeltek, és nem is arra voltak kitalálva. Öcsém s478-as Asrock-jával is ez volt. 5 évig ment rendesen (passziánsz, net kb.), aztán egyszercsak füst, és az NB chipje rézsútosan állt ki a foglalatból.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Röviden, kissé leegyszerûsítve: annyi történt mint az itthoni asztali gépemmel.
Hiába a villámvédett aljazat plusz szünetmentes amikor az alaplapon elfüstöl a vezérlõ csipp és visz mindent, ami elé nem raktunk annó ilyen kis túlfeszvédõ dobozkát (~3500 Ft/db). Ez elé a két HDD elé persze nem, mivel ezt januárba csattintottuk S.O.S. a gépbe...

mitõl füstöl el a vezérlõ chip, ha nem a túlfesztõl?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Kürt kft.
Persze aranyárban, de egy telefont megér.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Röviden, kissé leegyszerûsítve: annyi történt mint az itthoni asztali gépemmel.
Hiába a villámvédett aljazat plusz szünetmentes amikor az alaplapon elfüstöl a vezérlõ csipp és visz mindent, ami elé nem raktunk annó ilyen kis túlfeszvédõ dobozkát (~3500 Ft/db). Ez elé a két HDD elé persze nem, mivel ezt januárba csattintottuk S.O.S. a gépbe...
"In idem flumen bis non descendimus"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Elszúrtuk. (Nem kicsit...) Legkopterebb hiba:
Napi mentésünk csak a webes adatbázisról volt - tegnapelõttig.
A print anyagokat eddig csak megjelenés után archiváltuk - és itt pihen nálam (is) egy HDD-n.

Hát, nagyon sajnálom. Kicsit olyan ez, mint én a digifotókkal - addig nem archiválsz, amíg egyszerre nem vesztesz el 3 évnyi képanyagot. De HDD szállt el? Mert azt tök egyszerûen lehet késleltetett (pl 12 órával késõbb) tükrözni, ráadásul olcsó is a rendszer.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Megbocsájtva! ;) (Most akkor mit olvassak????)

netet, könyvet. ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Elszúrtuk. (Nem kicsit...) Legkopterebb hiba:
Napi mentésünk csak a webes adatbázisról volt - tegnapelõttig.
A print anyagokat eddig csak megjelenés után archiváltuk - és itt pihen nálam (is) egy HDD-n.
"In idem flumen bis non descendimus"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Bár hülye kérdés, de mér nem tükrösvincseszteres-agyonbiztosított-mátrixraides rendszeretek van szalagkazettás archivummal? (ha igen, bocs) Kb a legfapadabb munkahelyemen is (ahol a használt A4-esek másik oldalára is kellett nyomtatni, hogy spóroljunk), kábé egy atomcsapás kellett volna, hogy ekkora pusztulás érje az aktuális melót. :wtf:

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ez nagyon nem jó hír. Miért nem lehet kiadni a szeptemberit, aztán kicsit késõbb az októberit? Mert gondolom az összevont szám nem 260 oldal lesz? Fõleg úgy, hogy most jönnek az ínséges idõk, mert akkor ez azt jelenti, hogy mostantól már csak kéthavonta lesz bikmakk egészen jövõ márciusig. Nem jó ez így.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Megbocsájtva! ;) (Most akkor mit olvassak????)

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Technikai problémák miatt szeptemberi lapszámunk jelentõs késéssel, a késés miatt az októberi lapszámmal összevontan, a szeptember 24-i héten jelenik meg. Ahogyan azt weboldalunk közel 24 órás leállásából is láthattátok, a probléma oka, hogy a nyomdai leadás elõtt a szerverünk megsérült, ami jelentõs adatvesztést eredményezett, érintve a szeptemberi lapszám már elkészített cikkeit, anyagait.

A sérült anyagokat újra kell gyártanunk, így a szeptemberi lapszám a nyomdai határidõket is figyelembe véve csak késve készülhet el. A probléma miatti késedelem érintené az októberi lapszám megjelenési határidejét is, ezért döntöttünk úgy, hogy bõvített tartalommal, kiegészítve az Eurobike legfrissebb híreivel a szeptemberi és az októberi lapszámot összevontan jelentetjük meg. Az összevont megjelenés nem érinti az elõfizetéseket, azokat 1 lapszámmal meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért minden olvasónktól elnézést kérünk.
(...és az életben többet nem szeretnénk ilyen "hírt" kitenni...)

BAZZZ!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A RR-ról írták ezt.

A sebesség mindent megold.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
én csak egy dolgot nem értettem (de nem olvastam át az újságot, csak belenéztem a kedvenc boltomban) a gumitesztben a NN-rõl valami olyasmi volt, hogy jó, de meg kell szokni, elsõre szokatlan lehet, az ismerõs helyeken is okozhat meglepetéseket. akkor most jó vagy nem? olvassak a sorok között? :chin:

amúgy danténak pont: legyenek cc-bicaj tesztek. plíz.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

OFF (?)

Képzeljétek el, ha valaki az ügyrõl csak ez alapján a cikk alapján tájékozódna.

hát... jelentkezem:papa:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem nagyon hiányoznak az igazi maraton beszámolók...:(
ill. kár, hogy lemaradt a Fox cikk vége... bõvebben este ..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Amúgy ha több versenyleírás (megfelelõ színvonalú) lenne az újságban, még elõ is fizetnék... Tehetnétek egy próbát: Amatõrbõl újságíró: A nyertes publikálhatna mondjuk 2-3 cikket 1 évben persze cenzúrálás után ;) Jól esne egy kis vérfrissítés, de persze ez csak az én véleményem...

Én sem teljesen látom, hogy ki mostanság a célközönség. Eltûnt a "zúzósabb" CC vonal. Nincsenek is igazi CC bicók tesztelve, s ha vannak, az is inkább túraszempontok alapján. Gondolok pl arra, hogy az összes Reba-val szerelt gépen kritizáltátok a 85 mm-t, hogy miért nem 100 - hát, én nem ismerek épeszû CC-st, aki a "chopper feelinggel" szeretne mászni. Szinte alig találni egy CC túraleírást. A Pilistetõ volt még a leginkább arra hajazó, de hát azon is mindenki átesik, mint az elsõ sör-tekila partin az egyetem elsõ hetében. Szóval én is hiányolom a régi jó kis maratonleírásokat.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem Dante, nem úgy értettem :P
A szétesõs dologból nekem is elegem van, annak ellenére h. nem is vagyok részese a dolognak, idei bikmakk évadra nem fizettem elõ...
A Bodrogi-ügy meg megint egy vicc, tükrözi azt ami ma itthon folyik, szvsz Bodroginak meg kellett volna óvni az eredményt. OX-en is vannak fura dolgok, egyértelmûen minden versenyen mondják h. versenyzõ mellett frissítésnél nem lehet futni. Ennek ellenére szinte minden alkalommal látok ilyet, de mégis hülyén venné ki magát, ha valaki 5 perccel elver és megóvom az eredményt,így kerülve dobogóra.
Igazam lenne, de nem érezném jól magam utána, az tuti...

Amúgy ha több versenyleírás (megfelelõ színvonalú) lenne az újságban, még elõ is fizetnék... Tehetnétek egy próbát: Amatõrbõl újságíró: A nyertes publikálhatna mondjuk 2-3 cikket 1 évben persze cenzúrálás után ;) Jól esne egy kis vérfrissítés, de persze ez csak az én véleményem...

Az újság meg lehetne 2 heti, feleannyi, és nem kéne ragasztgatni, hanem mint régen, kapoccsal átkötni. Szerintem a pluszköltsége nem lenne annyi mint az extrémdrága ragasztgatóeljárás, persze nem tudom, nem tudhatom, hiszen nem foglalkoztam még csak hasonlóval sem.

nah byez
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF (?)

Képzeljétek el, ha valaki az ügyrõl csak ez alapján a cikk alapján tájékozódna.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."