Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 posts
hát nem a legfrissebb számmal kapcs, de nekem az augusztusi szám ripityára szétment az oldalak illlesztésénél (ragasztásánál), oldalakra hullott a Mag, pedig nem tekergettem, nem nyomorgattam, le se símítottam. Egyszerû szépen lapozós (amúgy mindig vigyázok a magazinokra) rávigyázós stilusban olvasgattam, és kb 2 órányi olvasás után szétment... Baj volt a ragaztással talán.
Más is panaszkodott erre, vagy csak nekem történt így?
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Mondjuk az eddigi reku és egysebességes cikkeket összehasonlítva, az elõbbiben több lehetõség rejlik. Véleményem szerint a megvalósítás is jobban sikerült. Nem nagyon volt szó a különbözõ papucsmegoldásokról, a hajtómûvekrõl, láncokról. Nem kell feltétlenül a high-end felé elmenni, nyugodtan lehetne részletezni a korcs megoldásokat is.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Egyetértek.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
sok a reku
ezerszer inkább singlespeed mint reku

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Leslie, had fejtse ki mindenki a véleményét - akár némi cinikus felhanggal vegyítve is. ;) Ha szimpán azt írta volna, hogy sok a reku, az kevésbé lenne zavaró? :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
képzeld van akit érdekelnek a rekuk.
(és tuti van olyan rovat is, ami téged érdekel, má meg kitépné az újságból.)

Nem neked készül az újság, nem nekem, és nem is neki. _nekünk_
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

inbred

inbred

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Nagyon jó ez a sok rekumbens hónapról hónapra! Most a boritások után remélem a következõ száman lehet olvasni 4 oldalon keresztül a rekuk küllõprizmáiról illetve markolatairól mert nem bíok betelni vele!
[SIZE=1][/SIZE]

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
bakker mindig le akarom pöckölni Z profilképébõl a bogarat :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Ki az, aki az elõfizetéses számokat dupla zacskóba teszi majd cellux-szal zárja? Hány napig csinálja? részvétem...

A nyomda kötészetét kértük meg rá - illetve így szerzõdtünk.
Csak így tudtuk visszaszorítani a "megmagyarázhatatlan" eltûnéseket...
"In idem flumen bis non descendimus"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Az UMF tesztnél az adatok közt ott van az elsõ-hátsó tól-ig rugóút.

rájöttem, hogy van még egy oldal :) csak nem voltam elég figyelmes.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ki az, aki az elõfizetéses számokat dupla zacskóba teszi majd cellux-szal zárja? Hány napig csinálja? részvétem...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kerekemonkey

kerekemonkey

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Hova tünt az SS sarok?????

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Az UMF tesztnél az adatok közt ott van az elsõ-hátsó tól-ig rugóút.

Az Intense egészoldalas fotó, meg Thez kiváló bringatámasztó tehetsége miatt lett olyan jó!:lol1: Örülök, hogy tetszik.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

a hátsó villogod 20W-ot tud ?

gondolom autóztál már éjszaka, és láttál mellényest, emg nem mellényest. érezted a különbséget?
egyszer volt eddig rajtam (prózai okok, egyszer voltam városhatáron kivül kerékpárral, mióta kitalálták, hogy kell), é túléltem. és senki nem nézett hülyének, hanem nagy ívben kerültek ki.

OFF:
Igen, napi 50km-t megyek kocsial, fõleg sötétben. Az a baj, hogy a falubeli parasztok a kukásmellénnyel helyettesítik a lámpát. A jó kis 100ft-os teszkóssal nem ám a jól látható 3M-essel. Ezt akkor veszed észre, mikor véres lesz a szélvédõd...inkább azt kellene erõltetni, hogy minden bringán legyen normális lámpa. Nekem hátul 2db Cateye van, + a fényvisszaverõ csíkok a táskán, szal szopjanak lovat a mellénnyel.Aki azt nem látja, az adja le a jogsiját. Viszont az Enté által linkelt kabát durván jónak tûnik.
ON:
Durván jó az új szám:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

és kár h idén nem volt epic, enduro sl, stereo, sting teszt de tudom ez nem rajtatok múlik

de még lehet ;) :)

az ujsághoz: tényleg ütõsen erõs lett a tartalom. mondjuk az eurobike mindig baromi sokat hoz.
örömmel nyugtáztam hogy a hoszabb lélegzetvételû tesztek elõtt (umf freddy, intense socom) egy egész oldalas elforgatós kép van, jó az ötlet is (ha volt ilyen korábban is akkor benéztem) meg mindkét kép iszonyta jól sikerült. nagyon tetszik. bár az umf cikkben egy fél mondat sincs arról, mennyit is mozog elöl-hátul :)
Illetve örülök, hogy pl a Kona a tudásához-felszereltségéhez mérten lett tesztelve/értékelve nem a tesztelõ tudásához mérten ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Kukásmellényt én sem hordok. Azért van 20W-os világítás...osszák be..

Nekem ilyesmi felsõm van, csak olyan, aminek az egész felülete fényvisszaverõ.
http://www.illuminit...ling/81607.html

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Stereo-ról tudok mesélni:)

a hátsó villogod 20W-ot tud ?

gondolom autóztál már éjszaka, és láttál mellényest, emg nem mellényest. érezted a különbséget?
egyszer volt eddig rajtam (prózai okok, egyszer voltam városhatáron kivül kerékpárral, mióta kitalálták, hogy kell), é túléltem. és senki nem nézett hülyének, hanem nagy ívben kerültek ki.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

és kár h idén nem volt epic, enduro sl, stereo, sting teszt de tudom ez nem rajtatok múlik

Stereo-ról tudok mesélni:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ma eszembe jutott egy ötlet. (túl sok kerékpárost láttam éccaka városon kivül mellény nélkül)

reklám ötlet a Bikkmakknak ;)

fogj egy egyszerû sárga kukás mellényt nyomasd rá, hogy Bikemag (fényvisszaverõsen, vagy sem) és mellékeld, mondjuk a kövi lapszám mellé ajcsiba.
jönnek a korai sötétedések..

reklám, gesztus, és talán többen hordanák, mint eddig.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
na ma megkaptam én is, az elmúlt kb 4 hónap legjobb száma számomra legalábbis

fox tesztek, hayes, salzkammergut, intense, eurobike, interjúk tetszenek a többi nem nagyon vonz.

simon emese cikk: tavalyi saras versenyek miatt nem volt idén nõi hosszú...na ha ez így van akkor gratulálok annak aki kitalálta

amit nem értek h a hazai versenybeszámolók 3 év leforgása alatt 2 oldalról 1/10ed oldal méretûre csökkentek, ez miért?