Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2007. September 27. - 21:35
Más is panaszkodott erre, vagy csak nekem történt így?
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT
Posted 2007. September 27. - 21:05
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. September 27. - 20:24
Posted 2007. September 27. - 20:18
ezerszer inkább singlespeed mint reku
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. September 27. - 19:41
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. September 27. - 19:32
(és tuti van olyan rovat is, ami téged érdekel, má meg kitépné az újságból.)
Nem neked készül az újság, nem nekem, és nem is neki. _nekünk_
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. September 27. - 15:54
Posted 2007. September 26. - 15:16
Posted 2007. September 26. - 13:22
A nyomda kötészetét kértük meg rá - illetve így szerzõdtünk.Ki az, aki az elõfizetéses számokat dupla zacskóba teszi majd cellux-szal zárja? Hány napig csinálja? részvétem...
Csak így tudtuk visszaszorítani a "megmagyarázhatatlan" eltûnéseket...
Posted 2007. September 26. - 13:05
rájöttem, hogy van még egy oldal csak nem voltam elég figyelmes.Az UMF tesztnél az adatok közt ott van az elsõ-hátsó tól-ig rugóút.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. September 26. - 13:02
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. September 26. - 11:09
Posted 2007. September 26. - 10:34
Az Intense egészoldalas fotó, meg Thez kiváló bringatámasztó tehetsége miatt lett olyan jó!:lol1: Örülök, hogy tetszik.
Posted 2007. September 26. - 07:47
a hátsó villogod 20W-ot tud ?
gondolom autóztál már éjszaka, és láttál mellényest, emg nem mellényest. érezted a különbséget?
egyszer volt eddig rajtam (prózai okok, egyszer voltam városhatáron kivül kerékpárral, mióta kitalálták, hogy kell), é túléltem. és senki nem nézett hülyének, hanem nagy ívben kerültek ki.
OFF:
Igen, napi 50km-t megyek kocsial, fõleg sötétben. Az a baj, hogy a falubeli parasztok a kukásmellénnyel helyettesítik a lámpát. A jó kis 100ft-os teszkóssal nem ám a jól látható 3M-essel. Ezt akkor veszed észre, mikor véres lesz a szélvédõd...inkább azt kellene erõltetni, hogy minden bringán legyen normális lámpa. Nekem hátul 2db Cateye van, + a fényvisszaverõ csíkok a táskán, szal szopjanak lovat a mellénnyel.Aki azt nem látja, az adja le a jogsiját. Viszont az Enté által linkelt kabát durván jónak tûnik.
ON:
Durván jó az új szám:)
Posted 2007. September 25. - 20:00
de még lehetés kár h idén nem volt epic, enduro sl, stereo, sting teszt de tudom ez nem rajtatok múlik
az ujsághoz: tényleg ütõsen erõs lett a tartalom. mondjuk az eurobike mindig baromi sokat hoz.
örömmel nyugtáztam hogy a hoszabb lélegzetvételû tesztek elõtt (umf freddy, intense socom) egy egész oldalas elforgatós kép van, jó az ötlet is (ha volt ilyen korábban is akkor benéztem) meg mindkét kép iszonyta jól sikerült. nagyon tetszik. bár az umf cikkben egy fél mondat sincs arról, mennyit is mozog elöl-hátul
Illetve örülök, hogy pl a Kona a tudásához-felszereltségéhez mérten lett tesztelve/értékelve nem a tesztelõ tudásához mérten
Posted 2007. September 25. - 17:25
Nekem ilyesmi felsõm van, csak olyan, aminek az egész felülete fényvisszaverõ.Kukásmellényt én sem hordok. Azért van 20W-os világítás...osszák be..
http://www.illuminit...ling/81607.html
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. September 25. - 17:09
Stereo-ról tudok mesélni:)
Kukásmellényt én sem hordok. Azért van 20W-os világítás...osszák be..
a hátsó villogod 20W-ot tud ?
gondolom autóztál már éjszaka, és láttál mellényest, emg nem mellényest. érezted a különbséget?
egyszer volt eddig rajtam (prózai okok, egyszer voltam városhatáron kivül kerékpárral, mióta kitalálták, hogy kell), é túléltem. és senki nem nézett hülyének, hanem nagy ívben kerültek ki.
Posted 2007. September 25. - 10:57
Stereo-ról tudok mesélni:)és kár h idén nem volt epic, enduro sl, stereo, sting teszt de tudom ez nem rajtatok múlik
Kukásmellényt én sem hordok. Azért van 20W-os világítás...osszák be..
Posted 2007. September 25. - 01:51
reklám ötlet a Bikkmakknak
fogj egy egyszerû sárga kukás mellényt nyomasd rá, hogy Bikemag (fényvisszaverõsen, vagy sem) és mellékeld, mondjuk a kövi lapszám mellé ajcsiba.
jönnek a korai sötétedések..
reklám, gesztus, és talán többen hordanák, mint eddig.
Posted 2007. September 24. - 22:01
fox tesztek, hayes, salzkammergut, intense, eurobike, interjúk tetszenek a többi nem nagyon vonz.
simon emese cikk: tavalyi saras versenyek miatt nem volt idén nõi hosszú...na ha ez így van akkor gratulálok annak aki kitalálta
amit nem értek h a hazai versenybeszámolók 3 év leforgása alatt 2 oldalról 1/10ed oldal méretûre csökkentek, ez miért?
és kár h idén nem volt epic, enduro sl, stereo, sting teszt de tudom ez nem rajtatok múlik