Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jajj, hogy sír mindenki a merevvilla miatt..

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
zOrg! mennyi pályázat érkezett?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Fogadni szerintem "bármekkorát" tudunk, a küldés más tészta.
Nem kellenek nagy képek, 800x600 pixelben is látható, hogy jó-nemjó-kuka...
"In idem flumen bis non descendimus"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Zorg, mekkora az a levélméret, ami még nem lépi át a limitet nálatok?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Jó - amennyiben nem tudod csatolmányként emailben küldeni. Ez utóbbit preferálnánk inkább.
"In idem flumen bis non descendimus"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Urak, az jó, ha a képeket a pix.bikemag-ra töltöm fel, és aztán a levélbe teszek egy hivatkozást?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Elküldve. Tûkön ülök. Elõször 11.-én derül ki valami?
Háttérnek ki fogom rakni holnap vagy holnapután szabadonfutóba, 1024*768-ban PS-el kicsit megmókulva, jól fog kinézni ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

deyso

deyso

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
sztem elég jó kép mondjuk gépen háttérnek van éppen beállítva és én szeretem az ilyen jelegûeket a desktopra tenni
by deyso

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Köszi a visszajelzéseket, igazatok van, a fókusz mehetett volna a bringára, ezt tudhattam volna... amúgy egy cikkben nem csak 1 kép van, így a többin látszik a bringa is jobban ;), másrészt magamat nem tudtam fotózni, mozgás közben önkioldóval igazi csoda lenne bármilyen képet csinálni :D
Az igazi egy EOS40 lenne 2 állványos külsõ vakuval, derítõlappal, szélgéppel hogy a hajam is lobogjon xD

LCS: PDF-ben jó a pályázat? Azért gondoltam azt mert azt mindenki meg tudja nyitni :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Látod Rém, nem könnyû ez, máris mennyi szakértõ visszajelzés, pedig ez még "csak" a fórum.;)
Sztem a körülményekhez képest jó, az élességet leszámítva.
Fehér/csillogó telót, alkatrészt egy sötétebb vázban/háttérrel nagyon szar fotózni és a kompakt gépek kifejezetten rosszul kezelik az ilyen helyzetet (ezt csak úgy mindenkinek)

Várjuk a pályázatod :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Több "nem fotós" szemet a Zújságba, szerintem sem jó, amikor a kép lényege, azaz a bringa bemutatása veszik el a fotós kompozícióiban. Bár a kép ettõl még tecc :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem fotós szemmel meg egy kép egy féig lepusztult fenyvesrõl, aminek a jobb sarkában van egy bringa is, amibõl egy fél laikusnak kb semmi értékelhetõ nem látszik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem a kivágás jó, de nem bringateszt képhez, hanem akcióképhez (de akkor mozgásban kellene lenned a bringával a képen), vagy túrabeszámolóhoz.
Sajna az éles pontok a fékon vannak, a bringán meg nem. Ez sem tuti, fõleg, ha nagyobb a kép. Meg az egész kép olyan, mintha egy shadow/highlight lett volna rajta végrehajtva. Az nagyon ritka esetben eredményez jobb képet.
De ez csak ez én véleményem:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Most fohászkodom az égiekhez, hogy holnap még legyen szép idõ, tudjak jó fotókat csinálni :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Vole: Pléjsztésön? :D Amugy ez nem lett megmókulva Ps-el csak 1 kis kontraszt meg fényerõ lett állítva mert a fényviszonyok.... A teló meg besült, ez látszik, de ez a gép hibája nagyrészt, mondjuk egy EOS 350Dvel nem ilyen képet csinálok én sem :) Van 1-2 jó képem ami normális géppel lett csinálva, majd belinkelem ha visszajöttem ;)

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Képszerkesztésre ügyes kép, az alap dolog mûködik: tudod, hogy mit és hogyan szerkesztesz bele a keresõbe.
(Ez nem annyira természetes dolog, gyakran találkozik az ember olyanokkal, akik komoly felszereléssel rendelkeznek, és kattogtatnak is csillióval, csak ehhez az alap dologhoz analfabéták.)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Olyan mintha PS lenne. Nem nagyon ertek a fotozashoz, de amikor az enyem igy visszaveri a vakut ( kisul-besul vagymi), akkor megy a kep kukaba :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
off
A pályázat 95%-ban kész. Mit ne mondjak, törekedtem arra, hogy úgy írjam ahogy én szeretném olvasni, tehát ne csak 1 lista legyen. Ennek ellenére kénytelen voltam rájönni hogy ez nem olyan egyszerû, mint amilyennek tûnik, hiszen ha nem tudod milyen alkatrészrõl van szó, késõbb nem tudod, hogy mely alkatrészre mondták hogy jó/rossz. (bocs a szóismétlésért, késõ van) A fotók egészen jók lettek, példának ITT van egy. Mielõtt mondjátok h. sz*r, kompakt géppel lett fotózva esõben, nap szinte 0.

Holnap be is küldöm, már csak ellenõrzés, PDF-be konvertálás, formázás van hátra.
Most alszom, 8 kor analízis gyakorlat
on

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Engem a fényképek minõsége annyira nem érdekel, alapvetõen olvasni vettem régen az újságot, most beruháztam egy újra, hogy lássam, mi van benne a pályázatról.
És újra megfogalmazódott bennem az a vélemény, hogy egy JÓ teszt olyan kérdéseket feszeget, amikre valószínûleg nem lehet az alkatrészlista vagy egy fénykép alapján válaszolni... Ezek alapján a legjobb cikk nekem egy olyan bringáé volt, amit még nem is teszteltek (Merida). Második helyre tartalmasság szempontjából Sala rekus irománya került, bár biztos szerepet játszik az is, hogy abszolút idegen témáról olvasni sokkal több új infót jelent.
Interjúban viszont egyértelmûen jók vagytok :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hûûûû eljutottam a dirt-ös gyöngyszemhez, melyben a jó szó minimum 15x szerepel. Pedig nem nehéz kiszúrni.